Doca Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 murija veštački diže cenu! elem, dajte neki predlog gde ići i šta videti u sloveniji. planiram u maju da se provozam malo i zablejim par dana tamo a nemam ideju gde i šta. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 murija veštački diže cenu! elem, dajte neki predlog gde ići i šta videti u sloveniji. planiram u maju da se provozam malo i zablejim par dana tamo a nemam ideju gde i šta. od slovenije rijeka i trst :D šalu na stranu, imaju slovenci fantastičnu prirodu i sve je blizu. meni su gotivni bili: - vintgar - postojnska jama - primorje - piran, portorož, izola - bled ljubljana je ok za jedno popodne, ima dobrih kafića i restorana i nešto istorije/arhitekture, ali nemoj očekivati mnogo, i naravno zaboravi na noćni život. slično i maribor. kad kažem da je sve blizu, mislim i na okolne zemlje. mi smo bili u ljubljani nekoliko dana i za to vreme išli na izlete do trsta, venecije i graca. a možeš da odeš i do lipice i saznaš zašto su slovenci pravi bečki konjušari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 moraću da svratim do pule jer je devojka rođena tamo, dosta mi je to hrvatske, i previše :D ja sam razmatrao trst i grac isto ali sam odustao na kraju, od trsta jer sam bio nekad pre i nije mi se nešto preterano svideo, venecija nikako, je l' ima svrhe ići u grac? na slovenačko primorje ću se svakako spustiti ali nema teorije da spavam tamo jer kidaju sa cenama. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 moraću da svratim do pule jer je devojka rođena tamo, dosta mi je to hrvatske, i previše :D ja sam razmatrao trst i grac isto ali sam odustao na kraju, od trsta jer sam bio nekad pre i nije mi se nešto preterano svideo, venecija nikako, je l' ima svrhe ići u grac? na slovenačko primorje ću se svakako spustiti ali nema teorije da spavam tamo jer kidaju sa cenama. uzmi smeštaj u hostelu u ljubljani, sve je blizu, nigde drugde ne moraš da platiš noćenje. grac je simpatičan, ima par dobrih muzeja a i univerzitetski je grad pa može biti živ uveče. meni se nije nešto dopao, trst mi je bio gotivniji, mada to ima veze s tim što hejtujem austriju a gotivim italiju, plus me je u trstu usralo da naletim na izložbu italijanskih oldtajmera na nekom trgu. ne znam koliko planiraš da provedeš u sloveniji, ali pola dana u ljubljani, jedan dan na primorju i jedan dan negde u nekoj prirodi (vintgar je meni tu najgotivniji bio) je sasvim dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 slovenija : Ljubljana - bio sam sokiran koliko dosadan grad. Mada vredi videti kako lepo odrzavaju svu infrastrukturu koju su naravno sačuvali od kada su se odvojili od te zle sfrj koja ih je izgradila. Ali eto lepo to čuvaju, i tromostovlje je lepo. Nakon 1 dana, poželiš da se ubiješ od dosade. Najjači provod je u meku, a petkom izvan grada u nekoj folkoteci kada gostuje neka zvezda granda Kranj - dosadan grad, lepo se vidi planina i čist vazduh Bled - prelepo, kremna rezina je vrh (iliti krempita po srpskom) kao i čorba u kori hleba, ok restorani, divna divna priroda. Ekstreman primer odrzavanja i čuvanja infrastrukture koju im je zla sfrj izgradila. Ubiješ se ko letva, spavaš 4 sata kraj otvorenog prozora, kao nov si! Eto to je moje sto sam video Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 manje više to je to što ste rekli, ljubljana je stvarno grad za jedno popodne. jedino što meni još pada na pamet da je u blizini je palmanova, koja je pre 5 godina bila ista stvar kao i autlet u inđiji, kapiram da ni sad nije mnogo bolja. imaš i btc tržni centar u ljubljani al ja tamo baš ništa zanimljivo nisam našao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Kažu ljudi da je Piran super za jedno prepodne i da ima carskih restorana. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 ima, i nisu bili nešto skupi za naše pojmove. konobari su sve bosanci generalno, sav taj "staff" u sloveniji su bosančerosi, i uvek se bace u spiku s tobom pre nego što (pokušaju da) te oderu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 ima, i nisu bili nešto skupi za naše pojmove. konobari su sve bosanci generalno, sav taj "staff" u sloveniji su bosančerosi, i uvek se bace u spiku s tobom pre nego što (pokušaju da) te oderu Postregel vas je natakar Meho Jusufspahić. 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Ja bio jedno veče u Ljubljani, bila zima pa smo se smrzli, ali je centar delovao lepo (i pusto), naročito oko mostova. Verovatno je smor na više dana. +1 za konobara bosanca koji se pravio Slovenac, al kad je provalio kako pričamo, krenuo ko da smo na prst u dupe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) Ja sam rodjen u Jesenicama. Blizu imas jezero Bled, fantasticno mesto za obici. I ja cekam da mi iskoci vremena i para pa da odem opet tamo. videh sad da je i fatso napisao, fun mi da jos neko zna :D Edited March 25, 2015 by Tofz Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Sigro 'okej? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 prestani, skontali smo da znash slovenachki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Bled I ja mozda idem u Koper za Uskrs, kaze keva da je lepo, videcemo. Na slikama deluje jako lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 sve su ti rekli.. proveri vreme, kad pada kisa je suicidalno dosadno.. i javni se kad budes v Ljubljani ja licno bi se zaboo 3-4 dana na more ako ima budzeta.. ~60e je apartman za dvoje , hostel u ljubljani ce ti biti 40-50e http://www.terme-catez.si/slovenska-obala/namestitev-393/cenik-namestitev-425/#Apartmaji_Lavanda___ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Ljubljana%2C+Slovenia&country=Slovenia&city=Ljubljana&date_from=2015-03-27&date_to=2015-03-29 zovi telefonom direkt i traži 10% manje cene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shareni Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) . Edited November 27, 2016 by Shareni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 jel moze usput i neki info kako je za zuvot u ljubljani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Teško je Nevezano za temu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 za ozenjenog sa decom super. sa single ljude kapiram smor. eto tldr ako se sklope kockice za 3-4 godine se selimo na more, to ce vec biti uzivancija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 proveri vreme, kad pada kisa je suicidalno dosadno..prognoza veli "pljuskovi sa gudrovinom" Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 +1 za bled, vrhunska ljepota. Uzmi brodić pa veslaj do crkve posle krempite. I posle opet krempitu ;) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 za ozenjenog sa decom super. sa single ljude kapiram smor. eto tldr ako se sklope kockice za 3-4 godine se selimo na more, to ce vec biti uzivancija a sto je smor za singlove? u kom smislu? nisam singl, a nemam ni decu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 a sto je smor za singlove? u kom smislu? nisam singl, a nemam ni decu. pa smor je za singl ljude, za tebe nije jer nisi singl, a ako oćeš da se provodiš, nećeš se usrećiti smor je zato sto je uzasno dosadno, nema izlazaka, nema savamale ni rejva. za nas matore ili ozenjene sa decom je vrh jer je priroda lepa, pristupacna, nije toliko stresno. uredjenije je i socijalna slika je bolja. tj, posto imam i kolege tamo, a i odem s vremena na vreme, bilo je mnogo bolje, sad je stisla kriza, ali opet, mirnije i rasterecenije se živi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 ne zvuci mi obecavajuce. imam neku eventualnu mogucnost da predjem tamo pa sam pocela da razmisljam, iako genealno nisam za odlazak iz srbije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts