Kal1mero Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 ne mora da znaci, ali mi je bitno da se normalno vratim kuci Наравно да не значи али си написала као да се виђаш само са људима који имају кола па могу да те довезу до куће :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ili se vidjam sa ljudima koji nemaju kola pa pozovem nekoga da dodje po mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Не знам шта те је спопало. Ок, ти имаш алтернативу за повратак кући али шта да ради неко ко нема за такси ко нема да га неко превезе итд. Боље и тај бибер спреј :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 (edited) mislim da mi sprej ne bi pomogao. soker vec bi. ali nisam ja neko merilo, imam bas fobiju od mracnih pustih ulica itd. Ne smem ni sama taksijem :D Edited March 5, 2015 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Девојка која не сме сама да се врати кући, а живи у урбаном делу, није за удају Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 da zivim u urbanom delu, smela bih da sr vratim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 sve najbolje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 U igraonici sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Vežbaš, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 mislim da mi sprej ne bi pomogao. soker vec bi. ali nisam ja neko merilo, imam bas fobiju od mracnih pustih ulica itd. Ne smem ni sama taksijem :D Ја напишем шта да раде друге девојке које нема ко да вози и да је боље и бибер спреј него ништа ти кажеш " мени боље шокер него бибер спреј " Или мислиш да кад ја напишем друге девојке ја мислим на тебе ?!! :) :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 pa ne nego zna da su sve iste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 ok, devojke koje nema ko da vozi neka nabave soker, nece im pomoci biber sprej. ok sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Koliko znam soker mora na golu kozu, a ovaj peper sprej navodno radi na 4 metra pa ti izvagaj opet sta bi devojka lakse uradila. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 pa ne nego zna da su sve iste ko je ovaj korisnik, ne prepoznajem avatar? 1 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) nemam pojma, nekako mi soker zvuci pouzdanije. svakako bih izbegla situaciju da moram da koristim bilo sta a i mozes da nam okacis slicice prskanja sa 4 metra i sokiranja, da vidimo :) Edited March 6, 2015 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted March 6, 2015 Popular Post Report Share Posted March 6, 2015 soker ima najbolje kvote za 1+I&2+II 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts