Feno Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Dakle igrao sam HotS i u sred partije se sve naglo ugasilo. Posle toga ne zeli ni da proba da se pokrene. Napajanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 crko ti komp, prosledi mi hots nalog inb4 polizes mi malog 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ok, stavio dam napajanje sa drugog kompa, povezao, upalio... Vrti se kuler na grafickoj, vrti se na maticnoj, radi HDD, ali ne daje mi nikakvu sliku na monitoru. Bas nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Možda je strujni udar sjebao i monitor i napajanje, zakači drugi monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Na drugom monitoru je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Možda je otišao i izlaz na grafičkoj, pošto +5V naponska linija dolazi s monitora i služi za hot plug detekciju. Probaj drugu grafičku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Pa vec sam prebacio monitor na onaj drugi ufur na maticnoj, mada nista nigde nisam podesavao u biosu posto jelte, nemam mu pristup. Ali kapiram da bi bilo sta trebao da ispisuje na monitoru u jednom od dva slucaja. Osim da prebacujem i grafičku, jos neke ideje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Akd iśćupaš memorije iz ploče, jer pišti? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 da iscupam pa da upalim? (da, ozbiljan sam sa pitanjem) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Da, izvadi RAM i probaj da upališ komp. Trebalo bi da ploča pišti, tj javlja grešku. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ne pisti nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Po mom mišljenju je otišla barem ploča, ali voodoo_ će ti bolje objasniti. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Pae sačekamo i njega. Fala snoty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 E ali nisam te ni pitao, pretpostavljam da imaš zvučnik na ploči, ranije kas si palio komp čuo se jedan Beep? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 E kita, ne secam se. :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ako nemaš, onda moja teorija pada u vodu Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ma jeR si siguran!? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ne treba zvučnik :-) Ako ugasi odmah čim kratko pipneš i putiš power dugme, ploča, proc i mem rade, gledaš šta je na grafičkoj liniji. Ako moraš da držiš 4 sekunde da bi ugasio, onda je ram, CPU ili matična ;-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Dok je bio ram unutra gasio je odmah na pritisak, kad sam izvadio memoriju drzao sam 4 sec. Dakle sa memorijom unutra je gasio na dodir, sto govori da nije ram. Valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Tako je, to znači da ti napajanje, ram cpu i ploča rade (ne i siguno da su u redu, ali pale, i treba da daju sliku). Ostaje grafička, monitor... Ima li ploča integisanu grafiku, ako ima probaj sa njom. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Inače kad si malopre napisao da si ubo monitor na garfiku na ploči, jesi li izvadio staru grafiku? I probaj sa resetuješ BIOS. Da ti nije disejblovana integruša u BIOS-u. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Nisam vadio staru, kako da resetujem bios? For the record, mislim da nije ugasena integrisana, ali da ne mislim mnogo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Izvadi staru, pa probaj. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ok. Izvadio graficku, ubo monitor u maticnu, isto se ponasa. Sve svetli, vrti ali nista na monitoru. Dalje? :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Izvadi bateriju sa ploče, i ostavi tako jedno 2-3 minuta. Vrati bateriju pa probaj. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts