ImbaQQ Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Danas sam uzeo box2 paket kod lelekoma medjutim modem/ruter koji imam (dobijen od njih nekad davno) jedva dobaci do 8Mbit i usporava/puca veza. Nakacen sam preko WiFi-ja, jacina signala je ok + imam 2 adaptera, jedan je tp-link PCI sa atheros chipom a drugi je Linksys AE3000 na USB sa nekom ultramegagiga tehnologijom valjda, uglavnom oba odlicno hvataju signal. Necu da gubim zivce sa ovom nesrecom vec hocu odmah da uzmem nesto sto ce moci da gura velike DSL brzine tipa 50Mbit, dobar wifi za etazu od 200m2 (u osnovi je kao slovo L), dualband zbog miksa uredjaja koji ce se kaciti na njega i naravno da kosta neke normalne pare tipa 50e ili malo vise. Ima li ista na nasem trzistu da se isplati uzeti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 http://routerboard.com/RB951G-2HnDovo moze da gura sta hoces, mogu i da ti prodam za neke priblizne te pare :D problematicno je sto si na adsl-u, pa bi morao da ganjas i neki ADSL ruter prvo ili da puknes bas toliko 50+e za neki krsten TP Link koji ce da ima sve funkcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Eh sad kršten tp link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Moze na mikrotiku da se podesi pppoe da radi sa telekom adsl-om ako uzmes uz njega i neki adsl modem koji moze da bridge-uje na ethernet. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 28, 2014 Author Report Share Posted November 28, 2014 Radije bih uzeo AIO modem/ruter mada nisam pametan koji su proizvodjaci danas pouzdani posto "svi prave sve". Pogledacu tp-link podele sta nude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Ako gledas vec sve u jednom uredjaju gledaj barem recimo Asus, TP link ipak bolje zaobidji ako hoces nesto kvalitetno. Naravno tu je uvek i Cisco kao pouzdana opcija. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts