m3hanizam Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Pozdrav, naime video sam oglas da lik prodaje iPhone 5, sim free, stanje kao nov ali kaze da je pri zadnjeg restoru telefon prijavio gresku u iTunesu i da ne moze da ga koristi. Pa me zanima koliko kosta popravka (ako je moguca?) toga? i koliko bi to kostalo? odgovor mi treba asap, pa zahvaljujem svakom ko mi pomogne ne znam da li sam postavio u dobroj temi, ako nisam prebacite Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 nisi napisao koja greška je u pitanju ni bilo šta slično, ne znam kako očekuješ da ti bilo ko pomogne. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 Evo sta je on napisao: Telefon je SIM free, nije zakljucan na iCloud-u. Telefon je perfektno radio dok prilikom poslednjeg restora nije prijavio gresku 16 u iTunes-u (error 16). POGLEDATI SLIKE. Ne razumem se toliko da bih popravio ovo, niti znam u cemu je problem. Dakle prilikom restora u iTunes-u odradi oko 90% restora i prijavi error 16. Posto u nasem gradu ne postoji servis koji radi Apple uredjaje, a ja imam drugi telefon, ovo je odlicna prilika za one koje se razumeju da za manje novca imaju odlican telefon. Uz njega ide usb, jer su mi slusalice i ostalo potrebni za drugi telefon. Ne primam reklamacije, garantujem za stanje kao na slikama i da je telefon ispravan osim ove greske. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Da, da, ne zna u cemu je problem, ne prima reklamacije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 http://support.apple.com/en-us/ts3694 dakle telefon prijavljuje neki hardverski problem. kucao sam u google broj greške, kažu ljudi da se ovaj problem najčešće rešava tako što otvoriš telefon, otkačiš bateriju sa ploče pa je vratiš, ali ne mora da znači da je do toga. nije teško guglati, keve mi, mogao bi da probaš :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 http://support.apple.com/en-us/ts3694 dakle telefon prijavljuje neki hardverski problem. kucao sam u google broj greške, kažu ljudi da se ovaj problem najčešće rešava tako što otvoriš telefon, otkačiš bateriju sa ploče pa je vratiš, ali ne mora da znači da je do toga. nije teško guglati, keve mi, mogao bi da probaš :D Ma guglovao sam, ali sta znam, mozda se vec neko nosio sa ovim problemom. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 ako je 100e kupi ga Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 ako je 50e kupi ga Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 150e je Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 nemoj da ga kupis :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts