Aleksandar_ Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Dobro da, sretneš svakakve ljude u overwatchu nažalost Najviše mrzim kada mi uđe u gejm lik koji je izgubio prethodni gejm zbog trola pa odluči da on bude trol ovaj gejm, zato uvek pokušavam da kad god uđem u gejm unesem neku "prijateljsku atmosferu". Isto, na low rankovima niko apsolutno ne igra timski i retko ko koristi voice chat pa je jako teško biti svestan šta se dešava u igri i to se uvek završi tako što svi krive sve ostale za izgubljen gejm. Imho timska igra i dobra komunikacija > skill. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 haha, da, to je standardna pojava - uđe lik, izabere tipa hanzoa i onda krene da spamuje sa "2-2-2" i tera tamo nekoga da izabere Mercy :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 U principu nemam ništa protiv ne meta pikova kao što su widow-hanzo itd. Ako znaš da igraš te heroje, odlično, igraj ih. Pre bih imao lika koji zna da igra hanza nego lika koji igra soildera a ne radi ono što treba. A što se supportova tiče ana je jednostavno must. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malfurion Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Dobar dan,zeleo bih da pitam,posto sam nov na ovom forumu,kada se odrzavaju Overwatch turniri,da li ima 1v1 i gde mogu da se prijavim ? Quote I AM NOT PREPARED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 1 hour ago, Malfurion said: Dobar dan,zeleo bih da pitam,posto sam nov na ovom forumu,kada se odrzavaju Overwatch turniri,da li ima 1v1 i gde mogu da se prijavim ? Trenutno nema turnira, ali će biti najavljeni uskoro. Timski, a za 1na1 se ne zna i dalje, mada postoji ideja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 opa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
med1cz Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 14 hours ago, Lucky said: Trenutno nema turnira, ali će biti najavljeni uskoro. Timski, a za 1na1 se ne zna i dalje, mada postoji ideja :) Bok, owadria.org je prošlu subotu organizirala 1v1 turnir (i ZeroQL je prisustvovao ako se dobro sjećam), Tu je i VOD Savjetujem da se priključite našem discordu kako bi pratili najave za sljedeće turnire i community eventove koje ćemo održavati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Da da igrao sam, skorz fun turnir! :) Ono kad te drugar izazove na 1v1 :D pa pizdi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 pa što si igrao protiv bota! šalu na stranu, na šta si bindovao melee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 na F! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 11 hours ago, Lucky said: pa što si igrao protiv bota! šalu na stranu, na šta si bindovao melee? mouse4 i F, ne znam zasto mi navika da sa roadhogom da uvek stisnem F umesto mouse4 :D trip neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 F je dobra ideja, mouse4 mi nikad nije odgovarao ni na jednom mišu, uvek malo "trznem" ... F je zapravo dobar predlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 (edited) Ja sam na svim herojima stavio f umesto shift posle 20ak partija , ali opet sve je to stvar navike Edited January 29, 2017 by BakiZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 (edited) Ovo nesto na foru onog nigma u doti :D Jel mozda to isti lik? edit: izgleda nije to taj ali lol za TRANSformers Edited February 3, 2017 by BakiZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 nešto se čudno događa sa mm-om, već 10 partija imam sjajne saigrače i odlično cepamo, kapiram da mi uskoro sleduje 10 defeata bez problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Moram da nešto priznam - ja sam totalno zaboravio da u Overwatchu postoje goldi koji se mogu iskoristiti za kupovinu skinova i tako toga :)) iako svako malo dobijem duplikate pa dobijem pokoji gold... totalni car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Mene je zakucao na 1700 placement, iako nisam imao puno isskustva sa OW, dosta toga sam pokupio iz drugih igrica . Igrao sam i paladins dosta sto je veoma slicno, naravno prvo sam narucio sve heroje gledao guidove, gde da se pozicioniram na mapi gde braniti etc... Ali ubrzo sam krenuo spam pick roadhog i zaredjao sam bas dosta pobeda do 2500 e tu sam sad vec malo zakucao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Ja sam morao da pogledam koliki mi je d'izvinete kad sam sa Vladicom nešto juče-prekjuče pik'o, ni ne gledam to više - oko 2300 je trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revnger888 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Ste se desilo sa idejom da se napravi Srpska Overwatch Liga sa nekoliko timova, kakvo je vase misljenje o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
med1cz Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 7 hours ago, Revnger888 said: Ste se desilo sa idejom da se napravi Srpska Overwatch Liga sa nekoliko timova, kakvo je vase misljenje o tome? https://owadria.org/rur-owadria-league-rowal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Naše mišljenje je da je to sjajna ideja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 al' nešto luduju serveri - stalno mi sa friend liste ljudi dolaze i odlaze a i mene izbacio odjednom iz igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revnger888 Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 On 2/10/2017 at 5:54 AM, med1cz said: https://owadria.org/rur-owadria-league-rowal :) Mislio sam na malo opusteniju verziju, i samo za Srbiju, recimo da se naprave kvalifikacije i da ostane recimo 10 ozbiljnih timova, i posle toga da se mecevi igraju regularno.Recimo da liga traje mesec-dva i na kraju recimo prva 3-4 tima dobiju nagrade.I naravno da se sve prenosi uzivo,Sigurno bi smo zainteresovali dosta ljudi za OW a mozda, ukoliko bude zanimljivo, bude prenoseno na kanalima poput "Ultra" ili slicno kao LoL Liga. Sta mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts