Lucky Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 krenuo TF2 fazon crtanih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Ima jos na http://imgur.com/gallery/rZ06y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenDoc Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 E jel moze neko da me doda na battle.net-u? Poceo sam da igram pre nekih mesec dana. U goldu sam,(mada sam na neku foru spao sa 2140 na 1800). Treba mi neko sa kim mogu da igram normalno jer kao i uvek na EU serverima se tesko nalaze razumni ljudi. GreenDoc #2585 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 14 hours ago, greenDoc said: E jel moze neko da me doda na battle.net-u? Poceo sam da igram pre nekih mesec dana. U goldu sam,(mada sam na neku foru spao sa 2140 na 1800). Treba mi neko sa kim mogu da igram normalno jer kao i uvek na EU serverima se tesko nalaze razumni ljudi. GreenDoc #2585 imaš tamo spisak aktivnih igrača, slobodno dodaj ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 On 11/10/2016 at 0:45 AM, ZeRoQL said: meni se nešto slično desilo sad baš u ovom arcade 1na1 - zaleteo se rein na mene, ja se nešto malo izmakao i zaleteo na njega, taman dovoljno da me on potkači i odbaci u vis :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Ugrobario me placement ovoga puta, mislim da sam tipa 1500 a dobio sam 6 mečeva :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Placement gubioza, jebe lud zbunjenog. Oladio sam se totalno, a bas sam mislio da će popraviti comp u S3 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 2526 posle plejsmenta, bukvalno kao da su uzimali sr sa kraje druge sezone i smanjili ga za ~150 nakon plejsmenta kakav god bio tamo učinak. Završio sam plejsmente 7-1-2. Ali dobro, moj utisak je da se lakše diže rank u ovoj sezoni, jer u proseku dobijam 35 po partiji a znatno su mi lakše partije nego prošle sezone. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 pa lakše su ti kad su te ubacili sa nekim nubovima od 1000 ranka :) ajd baš ću da vidim kad budem odigrao još pokoju kako će da ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 tuga je MM, ja drugi put dolazim do 2950 i onda pakao od timova i slump na 2600 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namcek Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 overwatch vs csgo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Nova Simetra kida! Makar dok se protivnici ne naviknu na nju. Onaj shield je realno ubica. Pri čemu sam mislio na "e" mada je i ulti shield dobar. Sad umesto da u defu nemaš nikakvu funkciju posle prvog pointa imaš nešto da radiš zapravo a i 6 turreta u šteku je gotivno za brzo obnavljanje uništenih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Meni je smešno Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 pa onda si omanuo topic, imamo onaj drugi za smešne overwatch situacije! inače, meni nije smešno što iznova kreće onaj trip sa competitive mečevima koji se završavaju sa izlaskom igrača :) inače2, dok je bio winter wonderland, izvalili likovi kako da sa Mei upadnu u neku rupu iza nekog stakla i upropastili svaki drugi meč 3na3 koji sam igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Izlazak igrača radi samo na početku prve partije, jer neko nije dobio pick, pa pizdi.Mada, korisna strana je kad dobiješ poznatog trola u timu, pa mesto da patiš samo cancelujes Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 2 hours ago, [BMF]Psycho said: Izlazak igrača radi samo na početku prve partije, jer neko nije dobio pick, pa pizdi. Mada, korisna strana je kad dobiješ poznatog trola u timu, pa mesto da patiš samo cancelujes Juče sam igrao control point i to Oasis, povedemo 2:0, lik izađe i izgubimo 2:3 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 A to je drugo, mislio sam da pričaš o Leave / rejoin exploitu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 ma jok, nisam ni znao da ima exploit toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Pazite lucia sta radi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Iskreno do sad nisam video nikoga ko je u domenu _kretanja_ a posebno wall climbinga sa Luciom dobar. Healing i to sve kul, ali kretanje nula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Nakon više meseci mučenja uzeh dajmond lol. Pošto delim acc sa ortakom i dignem sr na ~2900 uđem sutradan 2300 i tako u krug. Sinoć seo i sa 2300 na 3k za 7h inb4 sutradan 2500 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Kako za jedan dan neko padne sa 2900 na 2300? Ja koliko god da igram, ne mogu da se pomerim 50-100 poena gore-dole od onog gde sam bio. Doduše nisam nikad igrao celu noć ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Lagano, jednostavno njegov skill nije ni blizu tom skil rejtingu i onda gubi 90%gejmova koja odigra na tom ranku. Onda tiltuje jer gubi i igra još lošije nego što bi inače igrao. Dizati rank je lakše ukoliko stvarno ne pripadaš u trenutnom ranku zbog winning streak-a. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Pa da, i to je tačno. Ujedno, juče sam igrao partiju sa arhetipski definisanim igračima, svako od njih - klinac koji kreće da rageuje bez razloga, troll koji sve vreme priča kako će da se drži za ruke sa svima, neki matori lik koji sve vreme priča kako ćemo da pobedimo, neki bajko koji je "glavni strateg i organizator igre" - ne znam samo koji sam ja bio u toj čitavoj podeli, verovatno casualac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts