loshmee Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Odlican je bio mec Kolento-Strifecro. U odlucujucem mecu je definitvno t3 bio najbitniji kada je Strife odigrao mana tide totem i time skroz pojebao druidu sledece poteze. Nego, jel ce biti za dz da se gleda zavrsnica? Ne mogu da se setim kako je bilo prosle godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 4, 2014 Author Report Share Posted November 4, 2014 Sve su odlični mečevi bili juče i prekjuče, ne žalim ništa što sam ih sve gledao. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 kolento je bas sjebao partiju protiv zoo-a. i strifecro ga je pogledao u fazonu sta radis bajo kad je video shadowflame. odlicne partije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Danas se ne igra, tek za 2 dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Koliko sam ja shvatio nastavlja se u petak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 4, 2014 Author Report Share Posted November 4, 2014 U petak se igraju još 4 meča da odluče drugu četvorku za BlizzCon, i onda za vikend na BlizzConu je top8 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 twitch besno poceo da laguje, ne moze da se gleda : | ako jos nekom laguje hd no lag Ako ti laguje twitch promeni providera, meni na SBB-u mogu da pustim 10 streamova na source quality i svi ce raditi perfektno, par meseci kad sam ziveo kod devojke imao sam KBC i morao sam da gledam na medium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Kod shItKOMa isto radi sve ok. Bez laga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Ceo twitch je lagovao tada, nema veze sa provajderima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Pocinje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Uskoro :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Kakav hajp za ekspanziju i onda GOBLINI I GNOMOVI :D SLEDEĆEG MESECA VEĆ IDEMO :D Edited November 7, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 lolwut imali su 'iljadu boljih tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Jel ukapirao neko koja ce fora biti u vezi ove ekspanzije? Jel samo pustaju karte ili ce biti i novih game modova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Ma ovo je bila samo kratka najava, posle će sve detaljno da pričaju na panelu za Hearthstone. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Ovo je ono sto sam iskopo za sada: Today during the opening ceremony of Blizzcon 2014, Blizzard Entertainment announced that a new expansion for free-to-play card game Hearthstone: Heroes of Warcraft will be released next month. The expansion is called Goblins vs. Gnomes. It will feature 120 new cards, including one for an explosive sheep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Pa to je ono što je i rekao lik na bini :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Nisam bas uspeo da ga ispratim gledo sam slike :D Evo oficijalni text: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/16515629?abt=nav1&utm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Ft.co%2FSZsLE0l0hd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Opa nove karte već mogu da se vide! edit/ madder bomber :D Edited November 7, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Evo ovde malo siri spisak karaka + Observer mode!!!!http://us.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/goblins-vs-gnomes/?abt=nav1&utm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fhearthstone%2Fen%2Fblog%2F16515629%3Fabt%3Dnav1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Znate li kada ce biti panel za Hearthstone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 idemo ove priču za novu ekspanziju - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234936735 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 A brate razbio je ovaj Tairei sa shamanom, skidam kapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Stvarno je odlicno odigrao, svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 jbt shaman vs paladin, uspavah se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts