f4ts0 Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 ne svadjam se ja sa chilijem, prosto smo dava različita sveta. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 kad smo kod tih krs tableta, ja sam uzeo od nekog pajdo lika teslu 785 za mladje burazere posto sam video da ima solidan procesor i rama u odnosu na te prestigio, vox kurce...da sam birao, ne bih ga nikada uzeo, ali za 5k nov i sa garancijom, bolela me kara, vidim da za sada klincima radi posao do jaja, ono sto sam ga drkao, nemam utisak prejeftinog govneta... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Fora je u tome što se ljudi tripuju da svi znaju da procene šta je tehničko/tehnološko dobar uređaj, kao što mi (vi!) znamo/te. Ima tamo onaj strip kad liku curi krv iz očiju (mislim da se baš to događa) kada gleda kako drugi lik surfuje pa ne skroluje točkićem nego ide kursorom na skrol bar, pritiska i drži ... slično je i sa tabletima, kompjuterima samo u drugom "obliku". Ljudima su oni krš ekrani na tabletima zapravo vrh ekrani i kada pogledaju baš vrh ekran ni ne primećuju preveliku razliku. Da li čekaju 5 sekundi da uđu u aplikaciju ili 2 im je isto nevažno, jednostavno "to tako mora". Ja sam hteo 20 puta kevi da reinstaliram kompjuter jer ono je haos kako radi, ona je na fazon "meni ovo radi super, ne moraš ništa da diraš" a browser se otvara 10 sekundi. Pre neki dan gledam koleginicu na poslu otvara neki dokument, dvoklikne i mirno čeka da se on otvori 6-7 sekundi kasnije, nastavlja da radi, kao da je to sve normalno. I onda se postavlja pitanje zbog čega bi takav korisnik dao 200e za tablet kada njemu isto radi u njegovoj glavi i onaj od 50e? Ne pričam ovde o osvedočenim krševima koji se kvare pa koje bi trebalo izbegavati, naravno ne pričam ni o tome da neko kupuje tablet "svojima" a onda će on sam da ga drlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts