moyo Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 Bjelica izgleda od sledeće sezone u Wolvesima. Koji Litvanac? :P Pobrkao sam :D Porzingis sam sve vreme citao Porzigonis. Svejedno nema leba od visokih Evropljana Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 to iz licnog iskustva pricas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Tek sam sad zavrsio finale, očekivano. Samo mi je drago sto su razotkrili grina sa je kesa, vratili su malog smrada gde mu je i mesto. I zaslužen mvp, Thompson i curry isto nigde ni traga od regularne sezone. U suštini, najbolja serija bila i ostala spursi klipersi Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Nakon sto je Kevin Lav odlucio da postane slobodan agent, istu odluku je danas doneo i Lebron Edited June 28, 2015 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Verovatno da bi potpisali novi duzi i bolji ugovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Da, znalo se to odavno. Potpisace na 1 god pa opet tako sledece god kad povecaju max deal Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Pierce potpisao za Clipperse. Njihova radost nije dugo trajala, pošto je DeAndre prešao u Dallas iz kog je Tyson prešao u Phoenix. Chandlerov prelazak u Sunse je trebalo da nagovori Aldridgea da krene njegovim stopama, ali je LaMarcus ipak odlučio da igra za Spurse (uz ogroman fail Lakersa na sastanku sa njim), a Duncan je odlučio da se još ne penzioniše. Zanimljivo za sada. Zapad će opet biti beskrajno jak, naročito ako OKC-evci konačno budu zdravi. Na istoku će biti slično kao ove godine. Cleveland favorit, Chicago tu negde, a mislim da će Bucksi, sa zdravim Jabarijem i novim pojačanjem Monroeom, biti iznad ostalih. Biće tu još 6-7 ekipa koje će se uguravati u PO svim silama. :) Naravno, ima još gomila vremena do finalnih sastava timova, ali ovo su mi prvi highlghti. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Gsw osvaja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Heat i Detroit ce jebati keve Istoku Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Ako se fuzionišu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Lou i Hibert u Lejkersima, mislim da je Lou ok opcija, Hibert ce da propisa krv kao Howard onomad sa Kobijem, garantujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 I Manu će igrati još bar jednu sezonu, a Spursima se priključio i David West. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 setnja spursa u najavi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Pa i moraće da šetaju, pošto sigurno ne mogu da trče u tim godinama! :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 neka bude onda tako,setnjom do trofeja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Warriorsi smanjuju luxury tax, tako što su doveli Geralda Wallacea (možda ga i vejvuju), a u Boston poslali Davida boga košarke Leeja. Svim srcem uz Kelte sledeće sezone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Lee bio i ostao Bog kosarke za onog pozera greena. Nelogično al tako to ide. Cak i u finalu kad su se gusili jer green nume da igra post, od muke ubacio leeja u roku od jedne cetvrtine drugi tim, ide lopta dole, ako nije neki hook shot onda skupi odbranu pa pass napolje. I u odbrani je objasnio kako se zagradjuje thompson. A green kad je položio loptu preko deladudove za prva dva poena utakmice u cetvrtom kvoteru kreno da se kurci psuje i steze mišiće, veze sa životom Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Znači pass je dlbogkosarke? Mislim da se taj pass, ipak, nikada neće promeniti... Čak ni za dve godine kad se ovaj penzioniše. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Ehehehehe: Los Angeles Clippers ownership, management and players descended upon Houston on Wednesday and believe they're on the cusp of persuading free-agent center DeAndre Jordan to forgo a verbal commitment to the Dallas Mavericks and return to the Clippers, league sources told Yahoo Sports. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Cak je i CP3 prekinuo odmor da dođe y hjuston. Cuban je na prljavu foru preko agenta zgrabio dzordana al nije Doc od juče. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 I ostade Clipper. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 (edited) dobro je, jer bi se zajebao dj mnogo da ode od cp-a Lee bio i ostao Bog kosarke za onog pozera greena. Nelogično al tako to ide. Cak i u finalu kad su se gusili jer green nume da igra post, od muke ubacio leeja u roku od jedne cetvrtine drugi tim, ide lopta dole, ako nije neki hook shot onda skupi odbranu pa pass napolje. I u odbrani je objasnio kako se zagradjuje thompson. A green kad je položio loptu preko deladudove za prva dva poena utakmice u cetvrtom kvoteru kreno da se kurci psuje i steze mišiće, veze sa životommislim da gresis. Svakom timu je potreban igrac tipa grina, da ne pominjem sto lee ne moze da cuva trecinu igraca koje cuva grin. Plus sto lee uzima previse para, i jednostavno nije isplativ gsw-u trenutno i ovo je odlican potez. Takodje, lee je otisao u boston koji je opet malo jaci nego prosle godine a igrali su plejof, pa je i on do jaja prosao. Nemoj da me shvatis pogresno, lee jeste dosta bolji sveukupno od grina, ali za gsw nije. A jel neko prati sto ce cleveland da zajebe brooklyn od pre par godina sa seleri kepom. Ekstremno all in rade, i opet ce da se prosetaju do finala Edited July 9, 2015 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Lep odgovor, nemam primedbe. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Gerald Green potpisao za Miami. Fino pojačanje za klupu, možda i bude nešto od Heata sledeće godine. Enes Kanter potpisao offer sheet (max!) koji je dobio od Blazersa. Portlandu svakako treba dobar ofanzivni igrač pod košem, imajući u vidu da je LMA otišao, ali mislim da je max ugovor previše za igrača koji je rupa u odbrani, a igra centra. A opet, nije taj ugovor predugačak, pa samim tim nije loš. OKC ima mogućnost da prihvati iste uslove i zadrži Kantera. Nisam pametan da li im je to pametno. Ako ga puste da ode, možda to zacementira Durantulin odlazak kad mu istekne ugovor, pošto nikada nisu zadržali nijednog igrača. A ako ga potpišu, biće treća opcija u napadu, što je malo za tu cenu. Mada je prošle godine dokazao da može da igra dobro kad ima prostora i uz Russa je bio jedini koji je davao koševe, pa će onda bar imati drugu opciju ako se KD ne oporavi kako treba ili odluči da ode na kraju sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Nek i potpišu kantera, opet su krsh naspram zapadnih sila. Mislim da je Durant dosta čekao, nije vise ni mlad da gubi vreme na rebuild Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts