Cela Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pretraziao sam forum, nisam nasao topik o ovoj seriji, zanima me da li je neko gledao ili cuo za ovo ? Snimljena je samo prva sezona, ima ocenu 8.5 na imdb http://www.imdb.com/title/tt2049116/ , odgledao sam prve dve epizode i veoma mi se svidja. U pitanju je italijanska serija, dakle na italijanskom je, prati napuljsku mafiju kamoru. Za sad sve preporuke 3 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Jel gledas zato sto je glavni lik celav? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 iskljucivo Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pretraziao sam forum, nisam nasao topik o ovoj seriji, zanima me da li je neko gledao ili cuo za ovo ? Snimljena je samo prva sezona, ima ocenu 8.5 na imdb http://www.imdb.com/title/tt2049116/ , odgledao sam prve dve epizode i veoma mi se svidja. U pitanju je italijanska serija, dakle na italijanskom je, prati napuljsku mafiju kamoru. Za sad sve preporukegledaj Hobotnicu, jebo ova nova sranja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 hijao La Piovra, respect hajli za secanje...to i crime story major old school pwnage =o) od novihjih "italijanskih" stvari u poslednje vreme (3-4 godine lol) samo sam gledao britansku mini seriju Zen sa rufusom suelom gde su svi kao u italiji al queens english lezherno =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pretraziao sam forum, nisam nasao topik o ovoj seriji, zanima me da li je neko gledao ili cuo za ovo ? Snimljena je samo prva sezona, ima ocenu 8.5 na imdb http://www.imdb.com/title/tt2049116/ , odgledao sam prve dve epizode i veoma mi se svidja. U pitanju je italijanska serija, dakle na italijanskom je, prati napuljsku mafiju kamoru. Za sad sve preporuke S kojim prevodom gledas? Ja sam nasao samo engleski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Zar postoji talijanska serija a da nije Hobotnica? 2 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Ćelo, jesi počeo da se ljubiš sa ortacima u obraz kad ih sretneš na ulici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 (edited) da, jos odavno, ali ne triput nego samo jednom iako smo hriscani, al nema veze prekrstim se kod hrama uvek, i najezim se kad ide boze pravde uvek, ustanem obavezno. stavio sam da se skida i hobotnica, 10 sezona majko moja, bog sami zna kad cu da je odgledam :D Edited October 2, 2014 by Ћела 1 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 (edited) Odgledao sam prvu epizodu i serija mi deluje dobro. SKinuo sam neki engleski prevod i zanimljivo, prevod za prvu epizodu mi pase odlicno a za drugu ne, iako je cela sezona u istom formatu. EDIT: U principu dobra serija. Drzala me je da nastavim da gledam, dobro su prikazane neke relacije. Kraj prve sezone, iskreno nisam to ocekivao ali svakako da je ispalo dobro na kraju. Ocekujem drugu sezonu! Edited October 8, 2014 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 kakav hit! : 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 ispade dobra serija na kraju, prevod samo engleski razume se Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Jel gleda neko drugu sezonu? Celo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 12, 2016 Author Report Share Posted August 12, 2016 tek poceo da gledam drugu sezonu, serija jebe Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Bump E jel imaju negde titlovi srpski za drugu sezonu? Ne mogu da nadjem na ovim basic izvorima gde sve inace nalazim (tj nadjem ali ne poklapa se sa videom koji sam nasao) a za majku je tako da mora sprski, ne moze da isprati engleski titl skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 6, 2018 Report Share Posted July 6, 2018 Au Ćelo otvorio si mi vrata 2014-te sa jednom od najboljih serija koje sam ikada gledao, koji kraj treće sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts