Highl1 Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 pa dobro, očekivano, nemate pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 a i jebu nas sudije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted December 22, 2014 Popular Post Report Share Posted December 22, 2014 pricalo se da je coki izjavio da love ima i da je na potezu trener... onda je on to valjda demantovao... (prvi put sam u srbiji procitao vest da ima para i da ce biti na raspolaganju onome kome bi i trebalo)... ali to nije bitno, vec komentar na tu vest... a glasio je u fazonu: coki, ako vec ima love... daj kupi partizanu pleja... jbg znam da je navijacima partizana pakleno teska sezona posto su navikli na pisanje sa pola snage, ali meni je bilo urnebesno smesno... i ortak pred derbi zeza drugog ortaka... - e ne igra nam lazic veceras... - sto?!? - nema koga da cuva... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Dule : jebo vam pas mater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=l8O_qyoSTA8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 ne zvuči mi ovo kao onaj "njegov" fazon. ne mora ni sve što dule kaže da bude u rubrici !!!ŠOKANTNO!!!, jebem li ga, možda tripujem. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 ne, najbolje da sad trener ne sme da opsuje, nego sve na finjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 nisam na to ni pucao, naprotiv i meni izgleda na taj fazon ali kako uvek njega da uhvate u ovim izlivima emocije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 GTR Pogrebnički orkestar 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 možete da se širite sad kad vam mi dobijamo direktne konkurente za PO, kao i prethodne dve godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 "zato sto nam se moze" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiro Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2015 Author Report Share Posted January 16, 2015 SNS crnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 18, 2015 Author Report Share Posted January 18, 2015 levo je kada igra Partizan u top16, desno je kada igra Zvezda https://www.youtube.com/watch?v=-Egx7H-a9AA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Ne pratim nešto koliko se ko spominje, ali je logičnije da će ova utakmica biti toliko spominjana posle one smrti i pored toliko tenzije, zar ne?Niti želim da ulazim u raspravu ko svake godine, al ajd. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Jebeni kompleksasi :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Brate Miloše, sam vidiš da nam je zemlja u rasulu, stub Srbstva se mora forsirati! Srbstvo se brani guslama i bacanjem papaka! Edited January 18, 2015 by alfa 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 18, 2015 Author Report Share Posted January 18, 2015 (edited) GTR Karavađo - Juda iz Madere Bezuspešno izvodeći 342 zavere protiv Vlade Srbije, 74 pokušaja atentata ,16 državnih udara, nebrojena presretanja automobila srpskih zvaničnika, Miroslav Mišković dotakao je moralno dno izrazivši spremnost da izvesnom sumom pomogne dovođenju pleja u KK Partizan, uviđajući da je to jedino što još nije pokušao.Papa Franja ispred Vatikanske banke i Fadilj Vokri u ime albanskih narko dilera već su donirali novac i po ko zna koji put dokazali lojalnost prema voljenom klubu. Emanuil Đinobili (papin zemljak), viđen je ovih dana na VMA u društvu Dragana Todorića i Borisa Daloa. Edited January 18, 2015 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Jebeni kompleksasi :Dovo više nije ni smešno. Da li vas stvarno boli kurac da li ste bili na RTSu pet minuta ili 25? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 ni meni nije više smešno to što se cigani lože na klub iz železnika Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 a kad nas budete dobili u basketu, taj klub će opet biti zvezda, he he, grobari štoslije, GTR, dule davitelj, grupa JNA Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2015 Author Report Share Posted January 22, 2015 bili ste FMP svaki put kada smo vas dobijali u poslednje 3 godine, ne znam o cemu pricas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2015 Author Report Share Posted January 31, 2015 burazer https://www.youtube.com/watch?v=h9sfFSEd8Jw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Можда је и било :) 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts