shw. Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Koliko god vi cigani bili odvratni, Pavlović i Debeli večeras osramotili Partizan kao niko do sada. Jadni pristojni momci kao što su kapiten i Tepara u onoj atmosferi mržnje :/ 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 kapiten vam je zivotinja neverovatnih razmera... retko dobar lik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Katastrofalno suđenje je odredilo večerašnjeg pibednika... Edited April 19, 2015 by alfa 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) A nije mozda to sto smo odvalili u skoku ili sto smo za razliku od ostatka sezone imali dobar suterski % ? Ili mozda sto smo za razliku od prethonde dve tekme igrali kako i treba tj. preko Bobija? I ono sto ste prisli u cetvrtoj cetvrtini je bilo samo zato sto se Radonjic glupirao i nije uveo Marjanovica celu cetvrtinu. I mali osvrt na navijanje, bili ste toliko glasni kao nasi navijaci u prethodne dve utakmice a mi bojkotujemo to takmicenje. Toliko o onoj paroli grlo, dlanovi, sal ili kako vec. Edited April 19, 2015 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 a nije sto si ti pglu i ne mozes da provalis trol post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 A nije mozda to sto smo odvalili u skoku ili sto smo za razliku od ostatka sezone imali dobar suterski % ? Ili mozda sto smo za razliku od prethonde dve tekme igrali kako i treba tj. preko Bobija? I ono sto ste prisli u cetvrtoj cetvrtini je bilo samo zato sto se Radonjic glupirao i nije uveo Marjanovica celu cetvrtinu. I mali osvrt na navijanje, bili ste toliko glasni kao nasi navijaci u prethodne dve utakmice a mi bojkotujemo to takmicenje. Toliko o onoj paroli grlo, dlanovi, sal ili kako vec. alfa je veliki covek... oprostice ti ovu insinuaciju... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Šuki, Kalina je gospodin čovek koji se trudi svake sekunde koje je na parketu i svaka mu jebena čast kako zna da stisne muda kada je to potrebno. jeste gospodin, al na terenu je pola najveci mudonja, pola najveca placipicka. Npr situacija gde u kontaktu pada i nije ni pao vec se razmahao rukama. Nemoj da me shvatis pogresno, obozavam ga, verovatno ga gotivim vise od cele postave partizana, s izuzetkom kapitena. Jednostavno mu ne treba to, dekoncentrise ga nepotrebno. Najborbeniji si na terenu, budi i dalje, i malo manje kenjanja, jer se zna ciji je to posao, i bices duplo veci jebac nego sto si sad. Pokazao je klasu zaista u ovoj seriji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Krece spinovanje http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&dd=19&nav_id=982321 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Dule je odlepio i prevrshio je svaku meru, to pricam vec duze vreme. Sudije su realno zagovnale celu seriju, od pocetka dozvoljavaju tucu izmedju timova. Mislim da u takvoj situaciji nije ni bitno na ciju vodenicu se tera voda. Malo pushtaju jedne pa malo druge i umesto da gledamo vrhunsku kosharku mi gledamo basket iz kraja i ko koga moze vishe da iznervira i udari a da sudija to "ne vidi". Edited April 19, 2015 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Sting je skroz u pravu, smaraju sa kompenzacijama, a iz toga proizilazi divljaštvo na terenu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Krece spinovanje http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&dd=19&nav_id=982321 I smatram da je trebalo mnogo ranije da izadje iz igre, kad je sudjen faul jaki umesto njemu kad mu je gagi oteo loptu. Samo sam omasio da je jaka bio u pitanju. Ne znam zasto nema usporenog snimka, al mislim da se jasno videlo da jovic nije napravio faul nego bas kalinic. Cak se jovic i postavio kao da ne zeli da pravi faul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Brate, jovic telom pravi faul na penalu, posle ga lepe kalina i mitrovic. Pogledaj snimak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Ne pricam uopste o tom duplom lepljenju na kraju. Nego dok je prolazio pored jovica, kalinic mu je udario sekiricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Jutros sam gledao snimak bas te situacije, nisam video sekiricu pre jovicevog faula. Mozda sam prevideo, pogledacu snimak opet posle, pisem sa telefona bmk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/271076/TENZIJA-Crnobeli-izgubili-zivce-Muric-i-Pavlovic-udarili-Dzenkinsa-VIDEO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 a nije sto si ti pglu i ne mozes da provalis trol post. Idi rejdzuj afk po sumi. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 ja i tako rejdzujuci za tebe sam s4 a ti si o5 ispao glup u drustvu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted April 19, 2015 Popular Post Report Share Posted April 19, 2015 auuuu pa ja ovo nisam ni primetio sinoc kakve odvratne grobarske ameboidne ljigetine 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 koliko je Pavlovic u kanalu jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Dobar je akojon strasan 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Dobar je akojon strasan Za beton ligu, da. 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2015 Author Report Share Posted April 25, 2015 Babovic lmao Grbic koji u izglednoj kontri podize loptu po sredini umesto da baci levo Volkovu feat. trener koji ubacuje jedinog napadaca u 70. minutu Sale doktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 sale doktor .... svi su bre retardirani imbecili... zabraniti fudbal na 100 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts