SavKe Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) South Park returns with all-new episodes on Wednesday, September 24th! o/ Edited September 8, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Aaaaawww jiss. Jedva cekam. Serija ciju sam svaku epizodu u prethodnih 17 sezona gledao najmanje 2 puta, neke i po dosta vise puta. Krace su tu od simpsonova npr ali su mnogo konstantniji, nove sezone nisu lose i nezanimljive vec samo drukcije. Naravno, kvalitet zlatnog perioda (4-8 sezone recimo) ne moze se ocekivati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 pocelo! nisam u toku sa nfl forama pa mi je epizoda meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 nema ovog crnca igraca iz trejlera u epizodi..? Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 lol, zamenili ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Carski South park,kako su samo drugari Sa vremena na vreme ishejtuju bas nesto sto ja hejtujem i jako mi bude milo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 joj koje pišanje po gluten free novak đokovićima :))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 9, 2014 Author Report Share Posted October 9, 2014 Ova današnja epizoda meni najbolja do sad, Eric car kao i obično Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Randy epizode, najbolje epizode Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 (edited) buthurt di djejovi u komentarima na vitjinom klipu Edited October 9, 2014 by rjvn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 al je ovaj sabioThis is simply the will of the market, nothing wrong with it.People from the 1800's would have said that The Beatles is CRAPPeople of the 60's said that the hard rock/glam rock of the 1980's was CRAPPeople of the 80's said that grunge rock/some bubble gum euro-pop of the 1990's was CRAPAnd so, it continues. Music evolves, it's natural. If you don't like it--go suck a lemon.The times are a-changin'. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 da, da, ajmo svi da go with the flow i da ne dizemo buku oko bilo cega sto nam smetaskroz je prirodno, cuti tamo i uzivaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Sranje muzika je sranje bez obzira kada je aktuelna. A to uopšte nije tema komentara.Ima tih "nju ejdž" stvari koje su kvalitetne, samo treba da se proberu. Da nema evolucije muzike, slušali bi i dalje samo lupanje štap o štap!A primera radi, meni (a nisam jedini!) su Bitlsi manje više smor (imaju par ok pesama, ostalo mi je baš smor). Što ne znači da su oni sranje ofc Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 sranje muzika je grand muzika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 si izvalio, a 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Bas mi se svidja sto se epizode ovako nastavljaju, valjda ce nastaviti taj trend. Inace na imdb trenutna ocena epizode 9.8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 to i ja htedoh da kazem, izgleda da ce ova sezona da bude sa epizodama gde likovi pamte sta je bilo u prethodnim, a ne da se bude iz kome na pocetku svake. s obzirom na to da snimaju epizode iz nedelje u nedelju, dok se emituju, verovatno ne znaju jos uvek gde ce to da ih odvede. bice zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Gledam četvrtu epizodu, Handicar, i umirem :-) Mimziiiiii! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Ali kako se Mimsy popišao po taksistima :D Odlična epizoda. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 bas dobra epizoda Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Jedina sitnica koja mi je malo zasmetala tiče se fazona salomljenjem Timijevih nogu :-)pošto ga, realno, predvidimo koji desetinu sekundi pre nego što se zada konkretni punchline tog fazona, ali dobro :-)Bruka dobra epizoda, sve u svemu... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Meni je epizoda nekako "sklepana". Tema je imala potencijala za klasično dobro staro SP useravanje duž cele epizode, a oni su se nekako zadržavali na useravanju Metjua (gde sam par puta iskreno oplakao) i Mimzi se ono posrao po taksistima.Nisu mi baš bili jasni sa Uberom i Teslom... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 incoming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts