Gospodin Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Interesuje me slanje paketa u međunarodnom saobraćaju, kakva su vaša iskustva i preporuke? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 DHL će sigurno da isporuči gde je potrebno ali će najverovatnije da te odere. Ali zato stiže brzo (čak može i danas za sutra diljem Evrope. Možeš da pošalješ putem naše pošte, znatno je jeftinije i možda bude "trzavica" na šalteru dok se nabaždare na slanje paketa međunarodno a ne slanje narudžbenice Prizmi Kragujevac, ali sve što sam do sad poslao je, kuc kuc, stiglo na lokaciju. Ovo je ako ti nije važno da stigne baš brzo. To su moja iskustva, sigurno može i fedexom i preko pošte nekim "narednim" slanjem itd, ali nisam isprobavao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ja sam slao uglavnom dokumenata UPS-om i moje iskustvo s njima je za svaku preporuku. Dok mi je DHL za slanje papira trazio nesto tipa 6.500 dinara, ovi mi uzmu po 2.400 din da papiri budu isporuceni za preksutra u Moskvu. Pritom ono pozovem ih i kurir stigne za 10min svaki put, jednom mi se desilo da nisam stigao da odstampam sve sto mi je trebalo :) plus nisam slao nista jedno sest meseci i pre neku nedelju me zove neki lik da me pita da li sam zadovoljan uslugom i otprilike da se nisam nesto naljutio na njih :) Sad su mi skoro dostavljali paket iz US i bili su maksimalno ekspeditivni i glede carine i svega. Sa DHL-om isto imam pozitivna iskustva, mada uglavnom kad su meni nesto dostavljali, ali su mi za slanje uvek bili skupi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ja imam slična iskustva kao Zverko sa slanjem UPS-om, cenama koje su dosta povoljnije od DHL. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ja sam slao uglavnom dokumenata UPS-om i moje iskustvo s njima je za svaku preporuku. Dok mi je DHL za slanje papira trazio nesto tipa 6.500 dinara, ovi mi uzmu po 2.400 din da papiri budu isporuceni za preksutra u Moskvu. Pritom ono pozovem ih i kurir stigne za 10min svaki put, jednom mi se desilo da nisam stigao da odstampam sve sto mi je trebalo :) plus nisam slao nista jedno sest meseci i pre neku nedelju me zove neki lik da me pita da li sam zadovoljan uslugom i otprilike da se nisam nesto naljutio na njih :)Sad su mi skoro dostavljali paket iz US i bili su maksimalno ekspeditivni i glede carine i svega. Sa DHL-om isto imam pozitivna iskustva, mada uglavnom kad su meni nesto dostavljali, ali su mi za slanje uvek bili skupi. Trolujte vi Zwerka da je američki plaćenik, ali meni se čini da on radi za Ruje! Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Placenici, po pravilu, rade za one koji najvise plate :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts