Highl1 Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Danilovićev mozak? Nisam primetio da je Bjelici životna želja da bude kriminalac 2 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 nadam se da mu nije zivotna zelja ni da bude petonija... on bi mnogo lakse kucao preko sabonisa, samo da se seti... da ne drzi loptu na kuku dok ide na kucanje npr... ja sam zadovoljan njegovom igrom, ali ga stalno napusavam zato sto tripujem da je bukvalno sposoban da bude jordan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Na ovo se odnosilo, kao i na raspravu ko je trebao da ulece u repku a ko ne. Pa gde sam rekao da bismo dobili amere :v U svakom slucaju neverovatno je sta su momci uradili kada samo pomislim da su prakticno igrali sa 8 igraca. Katic, Birchoglu, Stimac i Simon su minimalno doprineli na bitnim utakmicama. Nisam pisao nista za vreme priprema i dok je trajao sampionat, ali sada kad je sve gotovo jednostavno moj je utisak da je Bircevic daleko od kvaliteta za reprezentaciju. Cak i onoj potpuno divljoj ekipi radnickog nije odskako kvalitetom. Za razliku od njega, recimo Jovic je odigrao vise nego korektno, iako mi je bilo nejasno odakle se on pojavio u toj prici. OD ove cetvorice Bircha je dobijao najvise minuta pa mi je mozda zbog toga i ostavio najlosiji utisak, ali bas je delovao pogubljeno sa onim glupavim faulovima za +1 ispadanjima u odbrani, bukvalno ako neko krene da ga ugurava ledjima u reket ubacice i njega i loptu u kos kolko je slab. Naravno i ona pogubljena faca sa poluotvorenim ustima ko da ne konta gde je i sta se desava :0 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 to da li je bircevic trebalo da ide na sp je usko povezano sa tim da li bismo dobili amere bez njega... ako ne bismo onda je trebalo... posto niko drugi ne bi ucinio vise od onih koji su otisli... :D Ne, nego u smislu da je isti djavo isao on ili neko drugi kad ne bismo postigli nista vise, nista ni manje nego da je isao neko koga smatrate "boljim" za tu poziciju. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 a zasto sada forsiras tu pricu kada je nebitno to sto ne bismo uradili vise, ali MOZDA cemo u nekom trenutku morati da uradimo vise, a Birchoglu ce da se nalazi parketu i razmislja sta je ovo i gde se nalazi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 U ovom trenutku je bilo nebitno, taman da je neki rurovac bio umesto njega u Spaniji ne bi bilo razlike. Razumeo bih da je rasprava mesec, dva pre EP npr, i da se lomi plasman. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Rasprava je prestala jos juce, sam se macujes. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Nikad nisam razmisljao o ovome. Najezio sam se. Zgazili bi Amere sa ovom ekipom. Realno da se udruzimo makar za Olimpijadu :D Nesto poput Velike Britanije Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 gde bi ih zgazili Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 http://sport.blic.rs/Kosarka/Svetska-kosarka/259687/Pitali-smo-FIBA-da-li-su-Amerikanci-testirani-na-doping-evo-kako-glasi-odgovorseems legit Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 i armstronga su testirali Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Има ли би предност на 5ци због Пекмена то је сигурно :) Не знам ко је правио табелу али овом другом Драгићу није место овде сигурно :) И где је Мекејлеб он је македонац :)))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 I ovaj Antic se raspada kad igra za kroasane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Nije ovo najbolji sastav naravno Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Samo Pekovic nam treba i to je to, nema ujedinjenja! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Antic igra za Makedonce?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Сад ми је јасно зашто се нисмо разумели !!:ППП Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 A ne, rekao je za kroasane, a kroasani su Hrvati, a on igra za Makedoniju :D Jedino ako je mislio na Sarica, ali on igra kul i za reprezentaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 (edited) Mislio sam na Anta Tomica a rekao sam Antic ;), my bad! Edited September 19, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Atna, Anta ili Antu? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Nikad nisam razmisljao o ovome. Najezio sam se. Zgazili bi Amere sa ovom ekipom. Realno da se udruzimo makar za Olimpijadu :D Nesto poput Velike Britanije Ja jesam razmišljao o ovome i umesto Antića, Z. Dragića, Tomića i Teletovića bih vodio Jovića, Kalinića, Raduljicu i Mirotića. Tomić, Antić i Dragić2 realno nisu taj kvalitet, a Teletović mi se ne uklapa u koncepciju ekipe. Što se novih lica tiče - prva trojica su, zahvaljujući igrama na ovom svetskom, zaslužili šansu da igraju i za SFRJ, a o Mirotiću ne treba trošiti reči, a i taman bi ga ova reprezentacija sprečila da igra za Španiju. PG Miloš Teodosić PG/SG Goran Dragić PG/SG Stefan Jović SG Bogdan Bogdanović SG/SF Bojan Bogdanović SF Nikola Kalinić SF/PF Nemanja Bjelica PF Nikola Mirotić PF Dario Šarić PF/C Nikola Vučević C Nikola Peković C Miroslav Raduljica A zamislite 92. da je reperezentacija SFRJ bila: PG Aleksandar Đorđević PG Jurij Zdovc SG Dražen Petrović SG Predrag Danilović SG Arijan Komazec SF Toni Kukoč SF Žarko Paspalj PF Dino Rađa PF Zoran Savić C Vlade Divac C Stojko Vranković C Zoran Jovanović I vrlo sličan tim 96. (da Dražen nije poginuo). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Jedino što te '92. drim tim bio jedini pravi drim tim i ne bi bilo šanse da ih dobijemo, ali bi verovatno bolje (mada ne mnogo bolje) odigrali od hrvata. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Naravno da ne bi bilo šanse da ih dobijemo, ali bi možda bilo manje od 30 razlike. Takođe, tipujem da bi SFRJ igrala egal bar trideset minuta sa Drim Timom 3 u Atlanti, a ne samo poluvreme. A i ne volim da potcenjujem američke reprezentacije iz 94 i 96. Ok, nisu imali Magica i Jordana, ali su bili besmisleno jaki. Mislim da je čak i Dream Team II dominantnije prošao kroz svetsko 94. nego jedini pravi kroz Barselonu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 To jeste, nego je tim iz '92. bio kao da su došli košarkaši iz budućnosti. Verovatno su '94. i '96. timovi bili jači, ali je prošao taj šok, a osim toga sve reprezentacije ostale su tada bile gore nego hrvatska '92. Sve u svemu, slažemo se!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 ja sam pod utiskom da vecina ljudi sa ovih prostora vise zali sto se ta utakmica nije odigrala nego raspad yu i stotine hiljada mrtvih =o( a vasa "objektivna" prica na tu temu vise zvuci kao slaganje oko racionalizacije koja vam je pomogla da prebrodite cinjenicu da nikad nismo videli true tekmu mladih sampiona iz 87me i sampiona iz 90te vs NBA profesionalaca ah da najbolje da bi ameri dobili tu ekipu! ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts