Silencer Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Necemo jos mnogo da cekamo ! :) Tu je jos malo. Elem Cinematic koji je sabio kao i obicno! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Odličan je, majku im jebem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Najvise se potrude oko cinematica,a i najbolji su. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 3 meseca =/= "tu je jos malo" Cinematic je govno, kao i svaki koji su uradili za bilo koju igru josh od onoga za WotLK. 2 8 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Odličan je, majku im jebem +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 I dalje je to dosta dobro, ali je ujedno kul što postoje i drugi timovi koji rade jednako dobre sinematike, pa više nema onoga "Jao blizz sinematik, daj da se okupimo oko ekrana da ga odgledamo" već je postao "standard", što je kul po pogledu industrije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Mislim da je ovo prvi Blizz cinematic gde nemam zelju da ga opet odgledam. Nema neki kul faktor, perfektno je tehnicki odradjen ali to je to otprilike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxa123 Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 meni postaju generalno dosadno ovi nastavci, sve su to mogli kroz update da odrade, a ne stalno neki nastavak stalno kupi novi dio itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Meni nije odličan zbog tehničkih karakteristika (animacija, detalja itd) za koje me u suštini boli dupe, nego što je priča aww yisss motherfuckin breadcrumbs (kao i ceo lore vezan za orkove i Draenor, inb4 75% lorea Warcrafta) pa makar i ovako poluvešto izveden time travel paralel universe koncept. Na sceni poluizgrađenog portala (na istom mestu ali iz drugačijih razloga i pod drugačijim "pokroviteljstvom") sam se totalno uzbudio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Iju, brutalan je trailer, mada ne verujem da mogu da vrate igru na pravi put. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
chikakure Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Sa toliko love trebalo bi da je vrate na pravi put ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 posto su do sad radili za klikere Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chikakure Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 posto su do sad radili za klikere posto su do sad radili za klikere koji deo od "trebalo bi "ti nije jasan ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 После литре јегера и исте количине вина, мислим да ће ми рођендански дан бити комплетиран прављењем новог 90лвл карактера! :3 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts