Crno-Sunce Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Cao Bing! Kako Brat? Čuj stari, u ponudi savršeno moderan uređaj za telekomunikacije sa čak dve sim kartice! Čarobno zar ne? Da ti sad pričam nešto posebno neću jer se sve može pročitati odavde: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_s7562-4883.php Garancija do decembra iduće godine! Da! Do decembra iduće godine, dobro si me čuo! I tu iznenađenjima nije kraj! Specijalni dar fensi bumper za telefon koji je verovatno koštao više nego sam telefon! Cijena? Prava sitnica! Ja ga cenim oko 70tak evra, ali neka za rur braću bude 7000. Požurite, skoro pa nestalo! If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Stani, čekaj, prvo ja! JEl dobar ovo fon za mene? Ono, vidim da je 768 ram, to je ok. Jebe mi se za igre, a i za dual sim, treba da tera normalno FB, Viber, i još nešto na taj fazon... Kolko tera bateriju? Koja je boja, imaš li neku fotku? Edited August 7, 2014 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 ortaku je radio lepo FB na ovome... dok ga nije prodao... ali to je bilo pre par meseci, pre nego što je Fejsbuk izvršio invaziju na mobilne uređaje. E stvarno, jel može koja slika, koja boja i tako to? A Milanče, bolje na tom sad što imaš pogledaj koliko ti vuče FB memorije i vidi da pogasiš inače sranja koja gutaju resurse, a ne bi trebalo. Tu mislim na bloatware, nebitne aplikacije i probaj da instaliraš Greenify - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 Baterija tera dan / dan i po u zavisnosti koliko divljacis nad njim.. Boja je crna. Ima male ogrebotine na ledjima (od stola) (random slika sa neta, slikacu kad dodjem doma pa kacim sutra da vidite tacno cveeee) Sto se tice toga kako radi ne mogu da kazem tacno jer je to individualno. Meni iskreno ide na kurac povremeno... Ume da radi sjajno i onda ume da zabaguje da cekam tipa 3 sekunde da mi se pojavi ko me zove da mogu da se javim. Moguce da je to do mene jer imam stalno face, whats app, twitter, torrent i jos par aplikacija.. a moguce da je i procesor preslab. dunno If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Ako ti se jebe za dual sim onda verovatno imas boljih resenja (nije da miniram oglas, nego u kontekstu ovog njegovog pitanja). Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Imam Xperia Ray, udario sam Cyanogenmod 7.2 (To je stari Gingerbread), fon je leteo dok se FB, Messeneger i Viber nisu udružili da me jebu u mozak, sad tražim adekvatnju, jeftinu zamenu. I dalje fon leti kad se ubije jedno od ova tri. Ali da ne miniramo čoveku oglas, pisao sam već o tome na ruru. Mislim da bi mi ovaj Samsung mogao odgovarati, bar kao prelazno rešenje. Aj, Jokeru, da sačekamo slike, pa ako sam prvi na listi čekanja, da se dogovaramo :-) @zwerko - pa dobro, neće dual-sim da se baci, možda i zatreba :-) Edited August 7, 2014 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Ako ti se jebe za dual sim onda verovatno imas boljih resenja (nije da miniram oglas, nego u kontekstu ovog njegovog pitanja). Realna priča. Da mi ne treba dual sim ni ja ga ne bih uzeo na prvom mestu. @milanche, e pa ako bi ga rootovao, ubio sav bloatware koji ga kara, kontam da bi bio bombonica. Slike stizu sutra, prvi si na listi cekanja :D Edited August 7, 2014 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) :-* EDIT - Taman da nabavim S3 kad izađe S9 :-) Edited August 7, 2014 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 (edited) https://www.dropbox.com/sh/ezltnzknuqoy0z1/AAB9av4_ozNSMZxYSoZ79JRqa Fotkiceeeee Takodje imam i ova dva govnofona ako je neko zainteresovan da me rijesi te bijede. U pitanju su Blackberry Curve i HTC ChaCha(Cha). Dajte ponude pa da pregovaramo! :D EDIT: Samsung galaxy s Duos prodat milanchetu! Govnofoni i dalje aktivni! :D Edited August 8, 2014 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts