Astora Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Topic. Ako neko ima da proda polovnu tim bolje. Ponude u inbox ili ovde. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Ljubopitljivo intrigiran - zašto baš konkretno taj model? Da nije otkriveno da se sa njom mogu obijati baknomati ili naterati devojke na neobavezan sex? :-) 1 OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 verovatno je covek ima takvu grafiku koja mu je crkla-pa misli da mu je najbezbolnije da uzme isti model..ako je to u pitanju, bolje nemoj, nego kupi neku noviju grafiku (slabiju ili jacu u zavisnosti sta ti treba). ako postoji neki razlog onda naravno zanemari moj komentar C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 I ja sam to mislio, samo sa malo više sarkazma u komentaru :-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Mozda pravi SLI? :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 6, 2014 Author Report Share Posted August 6, 2014 Ljubopitljivo intrigiran - zašto baš konkretno taj model? Da nije otkriveno da se sa njom mogu obijati baknomati ili naterati devojke na neobavezan sex? :-) Svaka cast za mastovitost. :) Imao sam tu graficku i pokazala se kao dobra stvar za online gaming pa iz tog razloga bih hteo da je ponovo uzmem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Svestan cinjenice da za malo vise para nego sto obicno idu (oko 30 evra) mozes da uzmes karticu novu u garanciji koja ce da radi brze? Fazon za 50 evra uzmes Ge Force GT730 koji je 30% brzi? Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 I troši triput manje struje od 8800 GT. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 6, 2014 Author Report Share Posted August 6, 2014 Meni je bitno da gura WoW bez problema, ova kartica se pokazala kao dobra stvar e sad, ako ima i boljih od nje a i da je povoljno moze, sve dolazi u obzir. Znace preporuke iskusnijih ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Evo ovo što su ti Zverko i Vudu rekli. A još novo. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts