Grgile Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Jel ima jos neko probleme sa telekomovim internetom zadnjih par dana? Meni je pre jedno nedelju dana pocelo da prekida na po dva minuta, i nakon toga se vracalo u normalu, i tako par puta dnevno. Danas svakih 10 sekundi fejluje load bilo koje stranice u bilo kom browseru. Proveravao sam sa 3-4 programa za skeniranje/ciscenje oba kompa u kuci, cisto da iskljucim to kao opciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 ^ Celo veče mi baguje net kod telekoma. Bukvalno to što si napisao, svaku stranicu moram 20x da refreshujem da bi se otvorila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 21, 2014 Author Report Share Posted July 21, 2014 Dobro je, znaci nisam jedini :) Nista onda cu morati da ih pozovem sutra i vidim jel imaju neku informaciju o cemu se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 To NSA sabotira DNSove ISPovima da bi ljudi koristili "javne" koji preusmeravaju sav saobraćaj kroz američke prislušne stanice!!1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 obavezno pozovi call centar, sigurno ces dobiti tacnu i proverenu informaciju od divnih i kulturnih ljudi koji imaju kez sa druge strane linije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 8.8.8.8 kao DNS, izgleda šašavo ali mene glava više ne bole Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Dakle otisao si direktno mecki na rupu Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts