FATA Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 vec skoro godinu dana planiram da upisem norveski jezik, i sve do sada sam bio zauzet poslom, ili nekim random glupostima te sam odlagao upis iz dana u dan. odlucio sam da upisem u toku ovog ili najkasnije sledeceg meseca (zavisi od toga kad pocinju kursevi), pa me zanima da li neko ima iskustva ili preporuku za skolu skandi jezika? meni je st.nicolas na 5min peske od gajbe, pa bi bilo super ako je neko vec ucio kod njih i moze da ih preporuci.. bio bi zicer izbor.. ono sto imaju u ponudi za pocetni kurs jeste 80 casova 2x nedeljno u trajanju od 5meseci. gledao sam i neke druge skole koje uglavnom imaju ubrzane kurseve u ponudi, koji se zavrsavaju u periodu od 7 nedelja, ili je pak cena dosta veca sa manjim brojem casova pa ne znam koliko je to pametan izbor.. pozdravljam svaki predlog/savet o/ Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 U svakom slucaju, gledaj da izbegnes te 'ubrzane kurseve'. Za bilo koji jezik ti je potrebno minimum 6 meseci za neki ozbiljniji nivo znanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Svi hvale onu agenciju/školu što te pored spremanja jezika spremaju i da putuješ u Norvešku. Sad mi stade mozak kako se zovu, mislim da je četiri slova sigurno, pa nešto Orka, Foka, Nana ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 14, 2014 Author Report Share Posted July 14, 2014 nasao sam skolu "saga" prvim srcom http://www.norveska.org , da nisi mislio na nju laki? @lizr to i ja kapiram, zato mi je do sada st.nicolas nekako bio najblizi izbor pa rekoh prvo da se raspitam Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 e, saga! znam da je četiri slova :) znam troje ljudi koji su preko njih učili norveški i potom otišli tamo, skroz su zadovoljni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Fato, hladno je u Norveskoj! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 (edited) Edited July 14, 2014 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 To, to :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts