Popular Post alfa Posted June 16, 2015 Author Popular Post Report Share Posted June 16, 2015 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Jebem ga u dupe :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Chelsea goalkeeper Petr Cech agrees personal terms with Arsenal [sky Sports] Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Bilo mi nerealno zasto to rade ali posle procitah da je Ospina verovatno kaparisan u Feneru a da je Scesni nesiguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 pa Čeh realno jeste najbolji golman od sva tri lika, i po meni najbolji golman u PL posle Kurtoe i De Hee. Ljoris mi je prevara, isto kao i Mignolet, a Hart se odavno raspada. Begoviće i slične poluproizvode neću da komentarišem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Sto je najgore, meni je Asmir vrlo korektan :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Cech ce biti jako dobra kupovina za Arsenal. Grujo, mislim da ovo zahteva novu opkladu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Šta je bilo sa Chechom nakon one povrede ramena, jel išao na operaciju? (da, mrzi me da googlam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Cech ce biti jako dobra kupovina za Arsenal. Grujo, mislim da ovo zahteva novu opkladu Može, ionako ti nikada neću isplatiti ovu :DDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Sto je najgore, meni je Asmir vrlo korektan :Dkorektan, ali nije za top6 ekipe (sad širim pojam na top6, jer Liverpul skoro neće opet biti u top4 ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ja sam naleteo na vest da treba da pređe u Čelzi za 8 milki + Moses. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 korektan, ali nije za top6 ekipe (sad širim pojam na top6, jer Liverpul skoro neće opet biti u top4 ) Kako neće??!? Prvo mesto je u top 4!?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 (edited) Jedan od boljih tviter accova koje sam otkrio u poslednje vreme :D Edit: Ne umem da embedujem glupi tvit Edited June 26, 2015 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Jebihttps://twitter.com/GNev2/status/615131268766937088 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 (edited) https://twitter.com/DeludedBrendan/status/615527753555779585 ne radi stvarno embedding twitova ovde :c Edited June 29, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts