qwert00 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) E drugari, znam da verovatno nije bas za temu hardver, ali nisam nasao bolje mesto za pitanje: posto imam dosta mreznog i antenskog kabla po kuci(a spojio sam kablove i sa stanom pored) ... imate li neko ok resenje za sakrivanje kablove? Da li je moguce da se u zidu na recimo 5cm od parketa, napravi udubljenje za kablove i da se to onda zatvori na neki nacin..? Jel ima neko iskustva? same kanalice ako bih stavio-to mi bas i ne deluje nesto kao sjajno resenje..ili gresim? Edited June 11, 2014 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Imaš lajsne sa prostorom za kablove, ako si spreman da keširaš. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Da, to je najbolje resenje, nesto ovako http://laminati.rs/pvc-lajsne-za-laminat-10456-0 Mada mislim da ih ima i manjih, a mozda ti trebaju i za obican parket, to je mozda malo jos skuplja varijanta jer mozda mora bas parketar da ti radi. Da li je moguce da se u zidu na recimo 5cm od parketa, napravi udubljenje za kablove i da se to onda zatvori na neki nacin..? U principu ti mozes da ustemas zidove, provuces kablove i onda to zatvoris iz izgletujes, to je najprofesionalnije i najbolje resenje. Medjutim tu ima nekoliko problema - prvo veliki su i prljavi radovi, drugo dosta kosta, trece moras dobro da razmislis koji ti sve kablovi trebaju i u kojim duzinama jer ispravke prakticno nema. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Osim ako ne uzidas crevo i ostavis zicu za izvlacenje dodatnih kablova ali osim toga PRAKTICNO NEMA ISPRAVKE. 2 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 pa 80din po metru ne deluje mnogo za lajsne. posto sigurno nemam vise od 30-40 metara a mozda i manje...i jos majstor koji bi to uradio. jer ja nisam bas vican radovima,.. velike i prljave radove bih izbegao..skroz sam zaboravio na taj aspekt - ima ceo stan da se isprlja..a prosle godine sam krecio, farbao stolariju, hoblovao parket...pa bih sad par godina da preskocim vece i jos prljave radove...tj ovo ostaje mozda kao opcija ako bude nekih vecih radova u buducnosti(pa usput i ovo...) recimo da bih za neko trajnije i bolje resenje dao max do 200-300e...jer mi je vec muka da gledam kablove po celom stanu... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Osim ako ne uzidas crevo i ostavis zicu za izvlacenje dodatnih kablova ali osim toga PRAKTICNO NEMA ISPRAVKE. To je u praksi jako komplikovano, tj najebeš kad kreneš da izvlačiš najstrašnije Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts