Nemi187 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) A mogli bi i mi da kazemo da nije fer da neko ko je napravio 1 post na forumu upravo zbog te nagradne igre i koji do sada nije ni bio, ni cuo za rur,sad dobije kod ,a mi koji smo na forumu ne.Tako da vi novi cutite i strpite se da se zavrsi izvlacenje.Meni samo jedino zao sto nisam izvukao onu extra Witcher majcu ,a inace ovo drugo je igra ,pa ajde da se igramo Edited June 16, 2014 by Nemi Zmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) smesni su mi ovi klinci sto treraju pravdu, pricaju o namestaljkama itd.... a oni koji se osecaju da su prozvani sto ih zovem klincima mogu da prde negde drugde, jer ovaj kod ima vrednost od nekih 500 dinara, svako sa 25+godina bi trebalo da moze da priusti sebi mesec dana premiuma a kamo li nesto ovako sitno... tako da, ko dobije dobije, ko ne vise srece drugi put Mogu oni koji zive na tatinoj i maminoj grbaci oni sigurno mogu da sebi priuste ne mesec dana nego vise od mesec dana a da te ja vidim da treba da se oblacis od svoje plate pa da placas troskove u stanu pa da se od iste plate hranis e onda bi te pitao hoces baciti 1200 dinara na mesec dana zajebavanja ili ces da kupis da imas da jedes narednih 5 dana. I onda na sve to dodjes u firmi viska jer nema posla i vrsi se reorganizacija oni koji su bitniji ti ostaju a oni koji su nepotrebni idu na biro pa cekas od biro nadknadu koja kasni 6 meseci a u medjuvremenu radis sta sitignes i gde stignes samo da imas pare u rukama da mozes da platis troskove zivota. Onda je 200 dinara puno za zajebanciju a ne 1200 ili vise. A mogli bi i mi da kazemo da nije fer da neko ko je napravio 1 post na forumu upravo zbog te nagradne igre i koji do sada nije ni bio, ni cuo za rur,sad dobije kod ,a mi koji smo na forumu ne.Tako da vi novi cutite i strpite se da se zavrsi izvlacenje.Meni samo jedino zao sto nisam izvukao onu extra Witcher majcu ,a inace ovo drugo je igra ,pa ajde da se igramo Pazi mozda si se ti registrovao ko zna kada na forumu ali sam ga ja pratio od ranije i eto sada sam sticajem okolnosti se registrovao cisto da ispobam srecu. To sto je neko tu 5 godina i neko ko je dosao juce jednostavno ima ista prava dogod postuje pravila foruma. Edited June 16, 2014 by Dragan.P 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Ja tebi nista ne verujem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2014 Author Report Share Posted June 16, 2014 Izvučeni su dobitnici drugog kruga kodova. Kontaktirajte nas putem privatne poruke da dobijete svoje kodove. 1. Milo Tripković 2. Zlatan Tot 3. Rale Bajić 4. David Mihajlović 5. Beli Eurokrem 6. labudsrbija 7. daniiL 8. Komek 9. Dejan Mićko Stanić 10. Ceda Bombas 11. Igor Dice Karadarevic 12. Miloš Marković 13. Srdjan Misirac Vasiljevic 14. Strokan 15. vibro3 16. Kilamafia 17. Dražen Hrvaat 18. Kurt Kombajn 19. Dejan Brankov 20. Slobodan Jančić 21. Toni Aleksov 22. Josip Krajina 23. Marko Joka 24. megido665 25. Markisha Čestitke dobitnicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megido665 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Da se prijavim za preuzimanje koda posto mi nesto ne ide da posaljem msg adminu il bilo kome Link to comment Share on other sites More sharing options...
vibro3 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Izvučeni su dobitnici drugog kruga kodova. Kontaktirajte nas putem privatne poruke da dobijete svoje kodove. 1. Milo Tripković 2. Zlatan Tot 3. Rale Bajić 4. David Mihajlović 5. Beli Eurokrem 6. labudsrbija 7. daniiL 8. Komek 9. Dejan Mićko Stanić 10. Ceda Bombas 11. Igor Dice Karadarevic 12. Miloš Marković 13. Srdjan Misirac Vasiljevic 14. Strokan 15. vibro3 16. Kilamafia 17. Dražen Hrvaat 18. Kurt Kombajn 19. Dejan Brankov 20. Slobodan Jančić 21. Toni Aleksov 22. Josip Krajina 23. Marko Joka 24. megido665 25. Markisha Čestitke dobitnicima. javljam se za kod :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
labudsrbija Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 javljam se za kod, nemam permisije da posaljem private message adminu, hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavitaRS Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Bicu valjda jos u ove dvije runde :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenewian Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) Mmmm, a gde da nadjem spisak dobitnika prvog kruga. Thx... Nasao na FBu hvala. ;) Edited June 17, 2014 by Zentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2014 Author Report Share Posted June 18, 2014 A evo i trećeg kruga izvučenih dobitnika World of Tanks kodova. Kao i do sada, kontaktirajte nas putem privatne poruke da biste dobili svoje kodove. 1. brb 2. enu 3. SuperStar 4. Puritania 5. Holmes 6. Predrag Đukić 7. Kristina Stojicic 8. Srđan Abdee Abdijević 9. Dragan Žika Živaljević 10. Vladan Koky Milošević 11. naraa997 12. Grlja 13. qqriq 14. Invader 15. sikirica 16. Bogdan Milovanović 17. Aleksandar Jovanović 18. Ivan Videnović 19. Milan Mijailović 20. Veljko Vojnović 21. Stefan Opačić 22. Kosta Mirković 23. Jana Stajović 24. Simeon Palović 25. Đorđe Petrić Ostalima više sreće u finalnom odnosno poslednjem izvlačenju 25 kodova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Test :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Hvala za kod, evo slike tenka kako izgleda ingame, nenormalno brz tenkic : ) It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2014 Author Report Share Posted June 18, 2014 čestitke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Da napišem opet post. Ili se i dalje važi onaj prvi pošto nisam izvučen? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Prosao sam u finale :D nisam ispao u prva tri kola (nisam izvucen) :D Idemoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikirica Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Hvala za kod. Uspesno aktiviran i nadam se da ce jos biti ovakvih nagradnih igara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grlja Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Vidim izvucen sam,zajvaljujem.Ali,posto ne mogu da saljem PM,javljam se ovde . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2014 Author Report Share Posted June 18, 2014 poslat kod na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristevskiv Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 molim vas ako moze i ovde jedan kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Primecujem da nesto "Veliki Random" baguje, nema me na spisku veselih dobitnika :D Ali, to samo znaci da sam u uzem izboru u velikom finaaalu ! :D IDEEEMOOO ! :D ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
btesla Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Uhhh, što bi se ja obradovao za ovaj kod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puritania Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Hvala za kod, najbolji ste :) :D Ne mogu poslati poruku adminu, pa ako nje problem da mi pustite kod na pm. Hvala jos jednom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florenzia Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Pozz svima, ako nije kasno prijavio bih se za ovaj 4. krug :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbojan Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ako je ostao jos koji kod... posaljite hvala puno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 Pozz svima, ako nije kasno prijavio bih se za ovaj 4. krug :) Kasno je, kao i za sve druge koji su se javili nakon završetka prijava. Biće novih podela naravno, pa tada možete da očekujete još kodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts