SavKe Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Sawovsky, sta da radimo sa ovima ako se ne jave u sledeca 2-3 dana? Napisah tamo na topicu gde se prijavljuju igrači koji se ne pojavljuju, neki će biti zamenjeni, a neki će jednostavno da budu free win svima. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajce033 Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 odmah da pocnemo duele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Da, da , prva tri kola odigrajte čim se dogovorite Obaveštenje za igrače iz osme grupe da je umesto igrača Macedonia, koji se nije pojavio, upao igrač ph3nomX#2167 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shubi Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Shubi#2224 Vs Exotic#1258 = 1:2 (za malo 2:0) Shubi#2224 Vs GegnerX#1766 = 0:2 Sve igrano regularno po pravilima, odraše me. Quote https://www.facebook.com/ShubiNis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 upisuj tamo na podforumu gde je grupa ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Rezultate prijavljuju samo pobednici na topicu svoje grupe, nema potrebe dva puta da se pišu isti rezultati, unose zabunu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkayIsee Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Mene nije prihvatio nijedan od 3 lika iz prvog kola :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isusovcrnibrat Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Nevermore sedi na klupi i ceka ko zapeta puska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shubi Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Gde se unose rezultati, izvinjavam se propustio sam. :D giv link ^^ Quote https://www.facebook.com/ShubiNis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akianos Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ne znam da li su se svih stotinak igraca prijavilo preko ovog topica,ali ja pojedine ne mogu da najdem,i nema im battle taga. Sam mozda slep,ili XDD ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhobla Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 ja ne znam kako da okačim rezultat...pobjedio sam boomExperta 2:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Ne znam da li su se svih stotinak igraca prijavilo preko ovog topica,ali ja pojedine ne mogu da najdem,i nema im battle taga. Sam mozda slep,ili XDD ?? Svi su se prijavili preko ovog topica. Ne gledaj username na forumu, nego samo battletagove koje su prijavili u postu. ja ne znam kako da okačim rezultat...pobjedio sam boomExperta 2:0 Nađeš tvoju grupu na forumu i prijaviš rezultat http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=166 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akianos Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 (edited) Ja sam svima poslao,sada cekam :) Nego pitanje,ne znam sad koliko ljudi stoji online,ali secam se u beti je bio bug gde nisu mogli da se dodaju prijatelji,sad da li taj bug idalje postoji ili je resen? Sada vidim i na topicu grupe,jedan lik je slao zahteve,a meni nista nije stiglo Edited July 5, 2014 by Akianos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Rikvestove saljite preko Hearthstona, a ne preko Bnet aplikacije. Vidim tamo nastaju problemi. Mene su do sad 4 igraca prihvatila od 9 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ako bude falilo igraca moze moj brat da upane u neku od grupa. Njegov battletag je: SgtRaynor#2598. Samo ga nemoj u moju grupu da se ne svadjamo. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 (edited) Ako i sutra se ne pojave neki igrači, par ljudi koji su na čekanju uopašće umesto njih, dodaću i tvog brata tu na listu čekanja. Edited July 5, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 Ingenue, proveri pm Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 nemoj mene da brises, ja sam van BGa i vracam se sutra pa cu odigrati meceve do 9. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 (edited) Jel moze Orbios#2954 da mi se javi na pm da se dogovorimo kada cemo odigrati, uvek se mimoidjemo na bnetu. :) Ako ne moze na ruru pm ostavicu bnet upaljen. Edited July 6, 2014 by loshmee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 U grupu 3. umesto SneakyAdolfa koji se ne pojavljuje upada SgtRaynor#2598 , dodajte ga svi i igrajte partije prva tri kola sa njim po rasporedu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan94NoT Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Posto nikako da naletim na Hadvar-a kada je online, samo da kazem da cu sutra od pola 6 pa do 11 biti tu, evo za svaki slucaj i steam ako ne budem na battle.net-u http://steamcommunity.com/profiles/76561198133224365 (SML) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 KittyKat#2976 se za sada ne pojavljuje u grupi 1 niti prihvata request. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 u 2. grupi, Xeliminator nije odigrao nishta, ni prihvatio request... Zamena ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Postoji topic za prijavu igrača koji se nisu javili - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234934974&page=1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 ZipaBree i Vlax, kad ste online da odigramo game, uvijek se mimoidjemo jbg.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts