Jump to content

Shubi

The X
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation

5 Neutral

About Shubi

  • Birthday 06/19/1989

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,265 profile views
  1. Gde se unose rezultati, izvinjavam se propustio sam. :D giv link ^^
  2. Shubi#2224 Vs Exotic#1258 = 1:2 (za malo 2:0) Shubi#2224 Vs GegnerX#1766 = 0:2 Sve igrano regularno po pravilima, odraše me.
  3. Ovih dana se čak i u WoW-u igra Hearthstone: Heroes of Warcraft Sutra u ovo vreme će se u najveće zahuktavati naša mala liga!
  4. Nije problem, izvinjavam se na NEinformisanosti. :) Evo, da se iskupim napravio sam listu Battle-tagova svih igrača iz: GRUPA 9 AppleJuice#2314 fckingfine#2917 WoOoZy#1136 STEFXY#2857 Realdeal#2516 GegnerX#1766 OkayIsee#2788 Exotic#1258 Pavkov#2876 Shubi#2224
  5. Procitao sam sva pravila i sve je ok osim ovoga: Prvo mi nije jasno, zasto moramo da promenimo klasu ako izgubimo, ja recimo imam 2 razlicita spila ali pod istom klasom su oba. A pritom mozda bas budem zeleo da igram sa istim spilom u slucaju da su lose karte dolazile, ne znaci da sa tim spilom neces izvuci pobedu u sledecem mecu. Drugo po ovom pravilu ako pobedjujemo, onda igramo samo sa jednim spilom a drugi ne koristimo? Mislim da ovo treba da bude odluka svakog igraca, dokle god nema vise od 2 razlicita spila. Ali ako je pravilo takvo da "moramo" onda cemo se drzati istog.
  6. Sta ako se protivnik iz grupe ne pojavljuje online a rok "prodje"? Kako dokazati da ga nije bilo? Bilo bi pametno napraviti jos 1 topic, gde ce svako od ucesnika napisati od koliko do koliko ce biti online, pa ako se ne pojavi u tom vremenskom periodu da se racuna da je odustao i samim tim izgubio? Mislim, meni nije problem - imam fleksibilno slobodno vreme, ali je glupo sedeti na B.net i cekati 24hrs ne bi li se tvoj par randomly pojavio...
  7. Moze ali kasnije, imam obaveze do ponoci.. Javljam ti se na B.net kad dodjem online.
  8. Pa kliknuh accept valjda. :D Ja evo bas igram i online su mi 2 igraca: HOYLA i ZipaBree, ali tebe nesto ne vidim Morph, kako ti je b.net tag? ^^
  9. Razumeo Braco#2569 - dodat je i on.
  10. Nisam siguran da li sam dobro shvatio, ali po “lažnom” bracketu, moje ime pise u produzetku nakon Malterego & HOYLA, pa sam njih dvojicu/dvoje dodao na B.net: HOYLA#2164 Malterego#2701 E sada, da li trebam da dodam i ostale koji se posle spajaju sa nama (ukupno nas 8) ili je dodovljno ovo dvoje? :)
  11. I meni bi ovo odgovaralo, prvo svi imaju FB i non stop je upaljen pa notifikacije izlaze lakše a i nekako je preglednije... Ali to je do organizatora. "Praćenje događaja i rezulata će biti putem Hearthstone foruma" - da li to znači da će ovaj turnir/liga biti zvanična u saradnji sa Blizzardom? A što se tiče sharovanja screena preko Skype - nije losa ideja, ali samo da administratori mogu da gledaju, inače bi protivnici mogli videti tvoju strategiju i karte koje imaš...
  12. Nema nesporazuma, igra na kraju kaže ko je pobednik, čak i ako bi se tako nešto desilo, što još nisam imao prilike da vidim, a za dokaz cepneš 1 screenshot. Inače o tome brine Blizzard i verujem da u game mechanic nema greške, pošto testiraju sve moguće buggove, otuda i slini minijaturni updatovi.
  13. Watch n' Learn - ZagZag! :D

  14. Pitanjce: Da li će postajati ograničenje u broju legendary, epic i rare karata u špilu, ili nema ograničenja - samo dva sastavljena špila koliko god jaki bili?
×
×
  • Create New...