Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

Da bre, na lomacu sa njim, kondicija i zdravlje posle 50+ sta mu pada na pamet, odlemio totalno. A nije kao da nije bio napucan i ranije. Mozda covek oce da ima manje sise nego vrsnjaci. :D

 

 

On je uvek bio "napucan", šta pričate :)

taj faj

Posebno što je to Leni Kravic i sigurno se nije (realno više nego pre) nagruvao zbog kurvi, zbog kojih se većina u njegovim dinama gruva. Logičnije mi je da je skapirao da ima 5 banki i da neće živeti večno, zato se samo još više posvetio treniranju da bi živeo što kvalitetnije u narednim godinama. A s obzirom da je trenirao ceo život i da je prepun love nije mu teško baš da se nagruva onako i sa 50 godina i ja tu ne vidim ništa loše. Možda jede džigericu umesto belog mesa i koščato voće :tf:

  • Upvote (+1) 2

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

a5Nz7og_700b_v1.jpg

  • Upvote (+1) 2

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...