Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

Uvek je on imao "gej" pesme.

Pre bih rekao da ga baš boli kara da se sa 50 dina loži na neki hc i da se prilagodio ili tržištu ili sebi (više mu trenutno leži ovaj fazon).

Bilo kako bilo, preveliki je car! nho

  • Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

Link to comment
Share on other sites

Da bre, na lomacu sa njim, kondicija i zdravlje posle 50+ sta mu pada na pamet, odlemio totalno. A nije kao da nije bio napucan i ranije. Mozda covek oce da ima manje sise nego vrsnjaci. :D

 

 

On je uvek bio "napucan", šta pričate :)

taj faj

Posebno što je to Leni Kravic i sigurno se nije (realno više nego pre) nagruvao zbog kurvi, zbog kojih se većina u njegovim dinama gruva. Logičnije mi je da je skapirao da ima 5 banki i da neće živeti večno, zato se samo još više posvetio treniranju da bi živeo što kvalitetnije u narednim godinama. A s obzirom da je trenirao ceo život i da je prepun love nije mu teško baš da se nagruva onako i sa 50 godina i ja tu ne vidim ništa loše. Možda jede džigericu umesto belog mesa i koščato voće :tf:

  • Upvote (+1) 2

Um caruje, Dundo Maroje!

Link to comment
Share on other sites

a5Nz7og_700b_v1.jpg

  • Upvote (+1) 2

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...