lancemi3d Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) Kao i svake godine, takmicenje koje je za mene dok sam bio klinac bilo zanimljivo, dok nisam shvatio kako funkcionise, koliko je regularno i kako glasovi odlaze svuda i svakuda... takmicenje gde po meni kvaliteta pravog retko da ima, mozda u 2 pesme recimo svake godine. Kao i svake godine, i ove je bilo raznih slucajeva, pa je tako prvo mesto osvojio operisan muskarac ako se ne varam, koji ocigledno bez obzira na svoje fizicke promene kako bi sto vise licio na zenu, ipak nastupao i sa svojom bradom u haljini. Kao i uvek, verujem u spinovanje, teorije zavere, i slicno, s obzirom da je ovo takmicenje poznato po bratskom deljenju glasova i tome silcnom, verujem da je ova pesma pobedila iskljucivo zbog LGBT prava i da se pobede slicnim ovoj pojavljuju i u drugim takmicenjima nevezano za pevanje kako bi to sto pre svima nama postalo sve normalnije i normalnije. Ko nije upucen, evo pesme od ovogodisnjeg pobednika, devojke/muskarca koji izgleda kao zena dok fura bradu: A cisto za primera radi, evo poslednjeplasirane drzave Francuske sa cini mi se samo dva poena, i njihove pesme: Vasa misljenja, iako pretpostavljam da malo ko od vas prati ovakva takmicenja? Edited May 11, 2014 by lancemi3d 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Man, i feel like a women je njegova himna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Vasa misljenja, iako pretpostavljam da malo ko od vas prati ovakva takmicenja? Druze nismo mi takav forum... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Ova francuska pesma je kopija one neke druge francuske pesme što je popularna ovih meseci, nemam pojma kako se zove. A sam eurosong je svake godine isti, nema nekih tu iznenađenja, samo se malo menjaju zemlje koje pobeđuju u skladu sa nekoliko faktora među kojima je naravno politička priča dominantna, potom ko ne učestvuje od manjih zemalja da glasa za susede i slične stvari. Onda s vremena na vreme mora da pobedi neko po gej lobiju, onda pobedi nešto "neobično", onda pobedi neka balada i tako se to vrti u krug. Mada mislim da dosta opada interesovanje inače za evroviziju, dosta je spalo na zapadu još davnih dana (usled čega su i dobili nekoliko pobeda proteklih godina pa i ove) ali je fora što i na istoku sve to opada - evo pogledaj kod nas. Ok, nismo učestvovali, ali ljudi nisu ni znali da je evrovizija niti su nešto puno bili zainteresovani. Mislim da to ne bi bilo drastično drugačije čak i da smo učestvovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 http://www.vertele.com/noticias/las-polacas-sexys-de-eurovision-se-desnudan/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Ja sam mislio da ta Evrovizija i opstaje samo zahvaljujući ovom istočnom delu Evrope gde se ljudi još intenzivno lože na taj "svadba sa pet hiljada zvanica u studiju sa napucanom scenografijom" fazon. Lordsi o/ Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts