Slađan Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 E pa govno, posle dve solidne Transformers igre, Activision i Hasbro su odlučili da aktivno se poseru i u njih sa sledećom igrom: http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers:_Rise_of_the_Dark_Spark The game will serve as both a sequel to Fall of Cybertron, and a companion to the film Transformers: Age of Extinction. Transformers: Rise of the Dark Spark will be a crossover with the Transformers film series and the video game series, consisting of Transformers: War for Cybertron and Transformers: Fall of Cybertron. Izgleda da su rešili i umesto da nastave lepo High Moon TF igre, a za Majkl Bej filmove izdaju posebno odvojene igre koje su uvek smeće, sada ta dva spoje u jedno. Tako da kao što vidite, ova igra je spoj ta dva, a srećom/nažalost je ne radi High Moon nego Edge of Reality koji nema apsolutno ni jednu bitnu igru (sem možda Loadouta za PC) u portfoliu već nekolicinu portova igara na konzole. Nažalost i izgled likova je nazadan kao u novom filmu, ne u prošlim igrama, pa tako Optimus izgleda kao Iron Man tj. lik u oklopu, a ne robot. Bedno. Naravno i podnaslov je igre je totalno u liniji sa Majkl Bej filmovima, tako da se nadam da će ovo biti kao i Betmen igre, gde prve dve radi Rokstedi, pa onda uštede pare i naprave neku bedniju igru na brzaka i onda se vrati Rokstedi da završi priču sa novom igrom. Tako i ovde da posle ovoga opet High Moon odradi još jednu igru kako treba i zaključi priču. https://www.youtube.com/watch?v=Sj-lD5gthQ8 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Ako upropaste sve lepo što sam doživeo igrajući prethodne dve TF igre, otićiću tamo lično da im dam da mi se napuše kurca... A sama činjenica da će igru da upare sa filmom je dovoljna da već polako raskopčavam pantalone... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 23, 2014 Author Report Share Posted May 23, 2014 Pa ja očekujem najgore, pod jedan - ne radi igru High Moon nego neki padavičari. Kontam da su ili u fazonu "što da pravimo dve igre kao do sada, jednu dobru i jednu kao propratni marketing za filmove kada možemo da spoijmo to u jedno i uštedimo pare.". Pod dva, vizuelno je skroz u film fazonu, a meni je to govno i generički, nazadni dizajn. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 pa ovo izgleda kao neka polu poznata igra iz 2002 godine, šta je vama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 izgleda da o kvalitetu igre govori i cena sasvim dovoljno. Kad Activision, koji sve igra naplaćuje 50+€, ovo u pretprodaji ne može da proda iznad 29.99€ - http://store.steampowered.com/app/245760/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 trebalo bi nekako doći do liste kupaca i onda ih pitati što su kupili :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 za ovo ne mogu da kažem još ništa. Preorderuju pajseri, uvek kupuješ mačku u džaku tako ali bih voleo da vidim one careve što su kupovali Activision hitove kao što su Amazing Spider-Man ili The Walking Dead: Survival Instinct posle datuma izlaska za bilo koju cenu veću od 20€. Njih da pitam "Pa jesi pročitao recenzije za Survival Instinct? Zašto si kupio to za 49.99€?". Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 pa šta znam, izgleda malo buđavije u odnosu na protekle dve igre. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 pa ovo se već pojavilo za Xbox 360 i PS3 u narodnoj varijanti. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 i jel kida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 24, 2014 Author Report Share Posted June 24, 2014 nisam probao :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 26, 2014 Author Report Share Posted June 26, 2014 pa ono, govnjikavo je. Bukvalno su probali da dobre elemente iz ove dve igre što valjaju umute u fazon onih užasnih filmskih igara. Tako da je gejmplej sličan kao u dobrim igrama ali priča, scenario, grafika, dizajn su kao u filmskim igrama tj. smeće. Mogu čak reći da igra ne izgleda uopšte dobro. Da je izašla 2008, pa hae. Na trenutak čak dok sam počinjao igru, bio sam u fazonu "jebote, ovo kao da je Activsion izdao..." a onda se setim da jeste Activision izdao. Optimus kao i filmovima ide samo i drži neke govore i kenja i demagogiše ili besedi o slobodama živih bića. Okruženja izgledaju prosto rečeno - bedno i nemaštovito. Prolaženje kroz nivoe se svodi na besomučno drkanje po neupečatljivim protivnicima i tako u nedogled. Bukvalno kao da igraš escalation mod samo pošto je kampanja, posle svakih par talasa/arena ima i neka scena sa pričom. Čak su i kontrole malo krute i neprecizne, a nema grafičkih podešavanja sem LOW/MID/HIGH. Može da se igra ali mislim da sam realan kad kažem da ovo nije nastavak na prve dve Cybertron igre već neko marketinško govno napravljeno da reklamira film i na konto Cybertron igara nakupi koji dolar više. Jedino me raduje što igru nije radio High Moon tako da ostaje nada da će se oni uhvatiti franšize opet nekad u budućnosti i napraviti pravi nastavak Cybertron igara. Ako vam se igra, bolje igrajte prve dve igre, ništa ne propuštate ovde. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 pa ti si zaista probao ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 (edited) Ima - Rock Simulator. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=274135797 Edited June 27, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 jesam, jebiga, mora neko, bolje ja nego vi, realno :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 28, 2014 Author Report Share Posted June 28, 2014 a moram da prijavim i da mi je izgleda instalacija ovoga nekako pojebala i grafiku tj. ATI/AMD drajvere. Upalim juče komp, ne prođe ni par minuta, krenu fragmenti po ekranu, pošandrca slika načisto, ja se smorio "nije mi valjda prsla grafička", onda se setim šta sam instalirao poslednje. Pa safe mode i aninstal i igru i drajvere i sve jovo nanovo i sad je ok, s tim da nisam instalirao opet igru. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts