Komek Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Fora je u tome da ako ne instaliraš taj apdejt do 10. juna, nećeš ostale apdejtove dobijati :) A super je update, ubacili još stvari da olakšaju korišćenje desktop korisnicima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 a sto ja ne vidim taj update? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 A je l' zna neko resenje za onaj problem gde se disk read zakuca na 100% i sve zabode? Vec je neko napravio temu o tome.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Fora je u tome da ako ne instaliraš taj apdejt do 10. juna, nećeš ostale apdejtove dobijati :) A super je update, ubacili još stvari da olakšaju korišćenje desktop korisnicima. pa to mi je jasno i to ima logike ali otkad pa apdejtovi, i to za nov os, imaju rok trajanja.... a ako nema, čemu onda uopšte pominjanje datuma i pomeranje istog sa 13og maja na 10i jun? Ja evo danas da instaliram vanila Win7, dobiću sve apdejtove, sp1, itd, a ako sam ovo dobro skontao, ko ne apdejtuje win8.1 pre tog datuma može da ga duva. Šta ako neko kupi neapdejtovani laptop a sa instaliranim win8.1 ili reinstaliram za mesec i po dana sistem? Onda neću moći da apdejtujem jer je taj datum prošao? Ja sam iz vesti koje kolaju po tech sajtovima tako razumeo da stoje stvari, zato mi baš i nije jasna logika iza toga. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Niste dobro razumeli, ako pokušaš apdejt posle 10. juna, prvo će ti skinuti 8.1 Update 1 pa tek ostale jer će se oslanjati na njega. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 pa čemu onda datum uopšte? Nije kao da će neko moći da proba da apdejtuje bez njega, plus - naredni apdejt izlazi valjda tek u avgustu? Znači i dalje je sve normalno. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Slow news day pa prave dramu od svega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 bezveze, ali to bi mi bilo jasno, nije mi jasno ako datum nije bitan i apdejtovi idu jedan za drugim normalno, kao i uvek - zašto je MS to postavio kao neki rok i onda produžio taj "rok" za još mesec dana? To me buni. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Moguće da je ta procedura apgrejda na "8.1 Update 1" malo svečanija (da ne kažem, možda se Microsoft unapred ograđuje od neuspelih apgrejda, kao što ih je bilo u slučaju 8.0 -> 8.1) pa neće baš biti ono klasično, instaliraju ti se u pozadini, ti okineš "restart now" i za 5 minuta imaš upotrebljiv sistem ko da se ništa nije desilo. Uglavnom, preporučujem ostajanje na Windowsu 7 do daljnjeg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 8.1 definitivno po meni, bar na mojoj masini radi brze.. uglavnom ni navikavanje mi nije tesko, jer ja i ne koristim start meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts