Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

https://www.youtube.com/watch?v=0Hb9ng5jLrs&feature=share&list=PL1jjCmcxsr7qrBrhxoSvX9abRsj880qW1

:D

odlicna 3 klipa :D

Dobra im je ova fora realno.

A za smatsu, pa ono, deluje mi realno da napišu na sajtu da ne garantuju posao da bi sebe ogradili, čak i ako je u praksi situacija takva da se svako zaposli ko završi (mada ne verujem da je baš SVAKO).

Dobra im je ova fora realno.

A za smatsu, pa ono, deluje mi realno da napišu na sajtu da ne garantuju posao da bi sebe ogradili, čak i ako je u praksi situacija takva da se svako zaposli ko završi (mada ne verujem da je baš SVAKO).

Mislim da je daleko od toga da se svako zaposli vec da je neophodna debela veza. Jedan primer znam iz okruzenja a mislim da je i Pera okusao srecu tamo medjutim nije imao dovoljno jaku vezu. Sto je donekle i realno, njima potreba za ljudstvom ne raste a kandidati svake godine zavrsavaju skolu. Tako da mora bas neko da te ubaci jer potrebe za dodatnom radnom snagom nemaju. 

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Mislim da je daleko od toga da se svako zaposli vec da je neophodna debela veza. Jedan primer znam iz okruzenja a mislim da je i Pera okusao srecu tamo medjutim nije imao dovoljno jaku vezu. Sto je donekle i realno, njima potreba za ljudstvom ne raste a kandidati svake godine zavrsavaju skolu. Tako da mora bas neko da te ubaci jer potrebe za dodatnom radnom snagom nemaju. 

I ja sam razmišljao o tome, ali sam se istripovao da sa tom završenom školom možeš i na nekim drugim mestima da se zaposliš a ne samo baš kod njih. A za Peru znam, nego se ne sećam da je on išao na akademiju? Doduše, javiće se on već i sam.

ako misliš na Petra (Green-a) on je upao tamo koliko znam :)

Misli na peru hajlija.

Inace nije mi jasan koncept. Pera je probao i dosao do pred neki od finalnih testova i tu su ga odbili valjda. U kom trenutku ti moras da platis tu skolu 15k? Posle navodnog prolazenja svih tih testova kad ti kazu prosao si onda moras jos i skolu pa onda opet postoji sansa da ispusis?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ако успеш да прођеш селекцију и кренеш на обуку она је бесплатна . То се мења уколико било који од испита паднеш више од 2 пута ( или једном ) онда или напушташ обуку или плаћаш на даље сам.:)

Нема  будућности без истине.

Ако успеш да прођеш селекцију и кренеш на обуку она је бесплатна . То се мења уколико било који од испита паднеш више од 2 пута ( или једном ) онда или напушташ обуку или плаћаш на даље сам.:)

ne, ja sam bio na poslednjem konkursu (pre 3 god) dok se obuka nije plaćala. Pošto sam položio sve ispite, oni doživotno važe, pa bih mogao na nekom sledećem konkursu da samo polažem engleski i prolazim medicinski test, ali ih nakon ovoga nikad nisu raspisivali, već su odlučili da pređu na ovo samofinansiranje za budale

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...