BarcaS take 2 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Sjajno - mora biti da su ga uradili isti oni koji su The day after tomorrow preveli kao Preksutra..... https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Kriterijum prevoda im je da ne možeš nikako da skapiraš originalni naziv i nađeš torrent jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Kriterijum prevoda im je da ne možeš nikako da skapiraš originalni naziv i nađeš torrent Covert operations protiv piraterije! :D https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 ladno fatso [roflmao] 2 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 kako glupa slika, ali stvarno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 hvala ti Igore, ja to tebi nikada ne bih rekao Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Ova žena jedno kaže drugo misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 pa kad je zena :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0Hb9ng5jLrs&feature=share&list=PL1jjCmcxsr7qrBrhxoSvX9abRsj880qW1 :D odlicna 3 klipa :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 pa kad je zena :D Sta si mislila pod time "pa kad je zena :D"? https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 15000e obuka za kontrolora letenja i jos nemas posao posle toga :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 "SMATSA доо нема обавезу запошљавања кандидата који заврше школовање." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 hej dak ti si mrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0Hb9ng5jLrs&feature=share&list=PL1jjCmcxsr7qrBrhxoSvX9abRsj880qW1 :D odlicna 3 klipa :D Dobra im je ova fora realno. A za smatsu, pa ono, deluje mi realno da napišu na sajtu da ne garantuju posao da bi sebe ogradili, čak i ako je u praksi situacija takva da se svako zaposli ko završi (mada ne verujem da je baš SVAKO). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Dobra im je ova fora realno. A za smatsu, pa ono, deluje mi realno da napišu na sajtu da ne garantuju posao da bi sebe ogradili, čak i ako je u praksi situacija takva da se svako zaposli ko završi (mada ne verujem da je baš SVAKO). Mislim da je daleko od toga da se svako zaposli vec da je neophodna debela veza. Jedan primer znam iz okruzenja a mislim da je i Pera okusao srecu tamo medjutim nije imao dovoljno jaku vezu. Sto je donekle i realno, njima potreba za ljudstvom ne raste a kandidati svake godine zavrsavaju skolu. Tako da mora bas neko da te ubaci jer potrebe za dodatnom radnom snagom nemaju. There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 ako misliš na Petra (Green-a) on je upao tamo koliko znam :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Mislim da je daleko od toga da se svako zaposli vec da je neophodna debela veza. Jedan primer znam iz okruzenja a mislim da je i Pera okusao srecu tamo medjutim nije imao dovoljno jaku vezu. Sto je donekle i realno, njima potreba za ljudstvom ne raste a kandidati svake godine zavrsavaju skolu. Tako da mora bas neko da te ubaci jer potrebe za dodatnom radnom snagom nemaju. I ja sam razmišljao o tome, ali sam se istripovao da sa tom završenom školom možeš i na nekim drugim mestima da se zaposliš a ne samo baš kod njih. A za Peru znam, nego se ne sećam da je on išao na akademiju? Doduše, javiće se on već i sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 ako misliš na Petra (Green-a) on je upao tamo koliko znam :) Misli na peru hajlija. Inace nije mi jasan koncept. Pera je probao i dosao do pred neki od finalnih testova i tu su ga odbili valjda. U kom trenutku ti moras da platis tu skolu 15k? Posle navodnog prolazenja svih tih testova kad ti kazu prosao si onda moras jos i skolu pa onda opet postoji sansa da ispusis? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ако успеш да прођеш селекцију и кренеш на обуку она је бесплатна . То се мења уколико било који од испита паднеш више од 2 пута ( или једном ) онда или напушташ обуку или плаћаш на даље сам.:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 opa, mare nastupa u udarnom terminu na bf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ah pa nisam ni sumnjao da je vladicacaca fejlovao neki ispit pa mu je sada neko drugi kriv. 2 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ако успеш да прођеш селекцију и кренеш на обуку она је бесплатна . То се мења уколико било који од испита паднеш више од 2 пута ( или једном ) онда или напушташ обуку или плаћаш на даље сам.:) ne, ja sam bio na poslednjem konkursu (pre 3 god) dok se obuka nije plaćala. Pošto sam položio sve ispite, oni doživotno važe, pa bih mogao na nekom sledećem konkursu da samo polažem engleski i prolazim medicinski test, ali ih nakon ovoga nikad nisu raspisivali, već su odlučili da pređu na ovo samofinansiranje za budale 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 opa, mare nastupa u udarnom terminu na bf ma jebeš to, nego što je pre nas Bajaga i Garavi sokak! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Gadjacemo te jajima You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 pre tebe bajaga a posle bed kopi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts