f4ts0 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Zanima me ako neko ima da li radi stvarno lepo? Pod lepo mislim da OS (win7 ultimate) ume da prepozna to malo flash memorije i da optimizuje smestanje "hot" podataka u flashu. Vitjo, ti bese si me jednom pitao oko instalacije OS na ovo malo flasha (ne moze), samim tim verovtno si i probao. Ima li ubrzanja dakle moje je pitanje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 win 8.1 zahteva, to mi se ne svidja ne mora da bude glupost, ako je algoritam za odredjivanje sta je hot a sta ne dobar, moze biti jako dobra stvar. malo sam gledao i ima dv nacina rada da sam fw na disku odredjuje sta je cesto citano, a drugi da to prepustim os-u i sad oko cene, za kombo ssd plus hdd mi treba 20000, a sshd je 13000. jebiga :) pogledacu jos malo, ako mi samo ubrza boot, onda kurcoglava. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 win 8.1 zahteva, to mi se ne svidja ne mora da bude glupost, ako je algoritam za odredjivanje sta je hot a sta ne dobar, moze biti jako dobra stvar. malo sam gledao i ima dv nacina rada da sam fw na disku odredjuje sta je cesto citano, a drugi da to prepustim os-u Cekaj ako moze firmware da odredjuje sta je cesto citano kakve onda ima veze koji je OS? Mislim da ti je za desktop masinu mnogo efikasnije resenje SSD+HDD, ali mene ovo konkretno interesuje za laptop posto imam samo jedno mesto za disk. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 ne znam, citam os support matricu, pise win 8.1 probacu kod kolege na kraju krajeva uzeo je za laptop pa cu videti. svakako mora da kupim hdd, pa bar da uzmem najbolju opciju. para za ssd plus hdd sad prosto nemam Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts