Jump to content

The 86th Annual Academy Awards


Kole

Recommended Posts

Nema na yt, skinuli su zbog kopirajta. Imate na torrentima celu ceremoniju u HD, mada možete da skinete samo drugi video fajl, tu je Metjuov govor pred kraj.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

hehe, neki mu još zameraju da u poslednjih nekoliko flimova (od j edgara na ovamo + hjuz pre toga) glumi ekscentrične bogataše, opsednute nečim, koji zloupotrebljavaju svoj položaj i moć..naravno, kontekst se ipak menja kroz filmove, a tu su i ostale stvari koje je snimao... ne brinem ja za DiKapria, garant će da zabode oskara down the line...mnogo glumaca još uvek samo čeka tu ulogu da naleti, ali kao što je neko primetio,  konkurencija je strasna iz godine u godinu... sledeći film će da pravi isto sa Džonom Hilom, isto o nekom realnom liku iz 80ih, ali ovaj je neki accidental hero kom su mediji uništili život...

 

Od ostalih, Prvi na tapetu je Norton koji nekako ne juri te hevi uloge kao nekad. Hoakim Finiks lagano radi na svojoj nagradi, i on ima da dobije u nekom trenutku. Radi i Fasbender i samo je pitanje vremena kad će. Rejf Fajns će, čini se, pre da pređe u režiserski tabor nego što će da zagrize u neku ulogu jako, mada i i to se lako promeni. Džoni Depp u poslednje vreme samo glumi u blokbaster sranjima i Bartonovim prežvakivanjima, ali i on može vrlo lako da se uozbilji i krene da glumi u dobrim stvarima kako treba. Setih se i Gaja Pirsa, ni njega nigde nema u poslednje vreme. Tom Kruz je specifičan slučaj ali nije loš glumac, samo je pitanje da li će ikada gluma i nagrade da mu budu važniji od profita koji poklanja toj crkvi... Meni lično najbolji glumac koji nikada nije bio ozbiljan kandidat je Geri Oldman, a od potencijalnih ljudi koje treba polako ubaciti u oskar epkipu u sledećem periodu imamo i Džejmsa Brolina, Idrisa Elbu, Majkla Šenona i od mlađih Toma Hidlstona (pogledajte only lovers left alive, on i Tilda kidaju od ludila =o)) Za kraj, od TV ekipe, Krenston i Kajl Čendler, mada pre u sporednim ulogama jer za sada dobijaju mahom njih.

 

Thanks Nidžo, ali ne preteruj...pogledaš filmove, ispratiš award season i najčešće imaš 80-90%, mada, ima godina kad nalete da nemaš ideju šta će da se desi, no 2013ta nije bila jedna od njih   =o)

 

Kori ima torr svuda

http://piratebaytorrents.info/9692184/The_86th_Annual_Academy_Awards_2014_HDTV_x264-2HD.9692184.TPB.torrent
Edited by Kole
Link to comment
Share on other sites

geri oldman car ! veciti negativac koji je pokidao svaku ulogu :D,meni iskreno ove nagrade nisu nimalo merodavne,pa nisu ni oni ludi da dicaprio uzme oskara za film u kome je akcenat na drogu,kurve i pare...12 years slave mi je bio odlican ali nekako vec vidjena prica bez ikakvog elementa iznenadjenja i nikad on po nekom normalnom kriterijumu ne moze biti ispred wolfa...fasbender takodje pokidao ulogu robovlasnika a svi pricaju o ovo dvoje crnaca...

Link to comment
Share on other sites

Najgrđe od svega što je Ećioforu ovo možda i najslabija uloga, bolje je odradio u Serenitiju, npr. Takođe i sam film je nakako mlak, s obzirom na tematiku, Boja Purpura Spilbergova je mnogo bolji film o rasizmu, npr. (il ko što neko reče na jednom forumu, da su dali Mel Gibsonu da režira, i da bude na nivou Passiona, pa to bi tek bio pravi pogodak).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Teshko da ce ga biti opet.

 

 

Pogledah DBC, 12 Years a Slave i Blue Jasmine ovih dana. Imho, Fassbender je vishe zasluzio oskara od Jareda, odlichno je odigrao manijaka. Lupita mi je sa druge strane mozda premala uloga za oskara, svaka scena sa njom jeste odlichna, al' mi se chini da je svoje kvalitete pokazala u par minuta. Nisam gledao Nebrasku, Hustle i August, mozda je konkurencije bila neupechatljiva, lupam.

Chak ni Mejtuu ne bih tako olako dao oskara, Ejiofor je takodje sabio.

 

Gledam spoon ostatak filmova, mozda mi se mishljenje opet promeni.

 

EDIT

 

Odgledah sinoc Frozen, ne da me je razocharao, nego... rejvenovao bih ga da nisam gledao sa nekim ljudima. Led je odradjen odlichno, al' nishta drugo me nije odushevilo, par ha-ha scena i to je to.

 

Gledao sam Despicable i Croods pored ovoga, i oba su za bar stepenica bolja.

Edited by jasamnepismen

.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...