urgh Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 cuo sam sad da josh danas kao mogu da se zamena dozvole po staroj ceni, tj od sutra kao 3k skuplje, jel zna neko nesto o ovome ili je neko pustio buvu... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 a koja je "stara cena" i koja je procedura? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 e tacno je to. jos danas je oko 1500, od utorka 4000 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 ja kada sam kretao na posao sreo sam ortaka koji je bio u supu, i kaze da je bio red od pola kilometra :D Tako da ne verujem da je buva. Ja sam vec odradio to, i veoma sam hepi zbog toga :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 evo malo pre sam sam zvao MUP, cena zamene na teritoriji Beograda 1700din do 10. juna.. ne znam odakle vam info za 4000? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 ja sam chuo sa dve razlicite strane, prvi put sam mislio da je zajebancija, posle sam vec krenuo da sumnjam... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 A stare dozvole nece vaziti od nekog datuma ili vama isticu uskoro pa ih menjate? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 A ne znam kako to sada može kada meni na vozačkoj sa pečatom mupa i potpisom piše da traje do 2019 :D Na osnovu čega onda oni tebe kazne ili šta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 morash da zamenish do 10.juna ove dine, bez obzira kada ti istiche. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 @urgh ne znam ko koga jebe ovde. ovi u mupu mi rekli 1700, a sad i ja cujem na par strana da je od sutra ~4000.. idem ja do mupa za svaki slucaj pa javljam ne baca mi se ~30e. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 to je regulisano kao neshto tipa 5 godina od stupanja na snagu zakona ili do isteka vozacke, shta pre dodje. zakon je donet 2009 tako da istice sad..@fata javi ako je guzva:)@fata javi ako je guzva:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 A nema lekarski pregled opet? I do kad vazi ta nova, samo se nastavi stara? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 ima opet lekarski... pasmater... do kada važe stare? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 nema lekarski ako ti je sadasnja izdata na 10 god Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 da, nema lekarskog ako bi ti sadasnja dozvola jos vazila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 tako je, nema lekarskog ako ti vec vazi dozvola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 juče je išao muž od šefice, tražili su mu lekarski ne stariji od metar dana, iako ima izdatu staru na 10 godina... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 mozda ima vishe od 65 dina, ili ce sa th 10 dina ima vishe od 65 u jednim momentu... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 sad mi kaže da ipak ne treba... @_@ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 evo me u mupu cukarica, ima 40ak u redu kazu ide brzo.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 a ček, do kad traju stare? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 @fata raspitaj se malo tu po mupu ovo oko cene.... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 do 10juna goste.. urgh, sad neki cikica kaze da je cuo preko nekog iz mupa da nema govora o povecanju cene i da je kao buva pustena za 4soma.. ko ce ga znati, pitacu na salteru kad dodjem na red. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 хахахх немој ни случајно да питаш одмах :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 a tebi je hitno, ono, da odma znas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts