Green Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Da iskoristim topic... Jel zna neko gde bih u Beogradu mogao da kupim kvalitetniji globus? Moze i narucivanje online od negde, potrazio sam (pomalo), nisam nasao nigde gde isporucuju u Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 prvi search koji je izasao :) http://www.kupime.com/ponuda/globusi/6519 imas dole u napomenama telefon, probaj nazovi i vidi da li imaju na lageru i za koga su prodavali dok je trajala ponuda :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted February 6, 2014 Popular Post Report Share Posted February 6, 2014 Put oko sveta za 80 dana 5 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 kupindo search... prodavac sa dosta pluseva i ni1 minusom i Bog da te vidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Fatalko, kvalitetan globus, tipa oni National Geographic, ili neki drugi zanimljivi. Pogledacu na Kupindu, hvala... Cuo sam da ima u nekoj knjizari pored Beogradjanke, svraticu i tamo kapiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Globusa ima u svakoj knjižari, pitanje je kvaliteta. Pored beograđanke ima savremena i ima delfi, pre će biti da ima u savremenoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Nasao sam... www.justglobes.co.uk, shipping za Srbiju je oko 50 funti, moguce da ce FedEx-om da ispadne i malo jeftinije, napisacu sve kad resim, pa ako nekome ikad zatreba... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 ах, извини, не видех да си написао квалитетнији. Сад гледам, нема за те квалитетније понуда на купинду, осим неког комплет од дрвета, ал баш џепна варијанта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Nasao sam... www.justglobes.co.uk, shipping za Srbiju je oko 50 funti, moguce da ce FedEx-om da ispadne i malo jeftinije, napisacu sve kad resim, pa ako nekome ikad zatreba... :) samo da te ne uhvati carina naša da te odere ako je taj globus iole većeg formata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Nasao sam... www.justglobes.co.uk, shipping za Srbiju je oko 50 funti, moguce da ce FedEx-om da ispadne i malo jeftinije, napisacu sve kad resim, pa ako nekome ikad zatreba... :) i ti čitaš Fatalkove postove, good job! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts