salejemaster Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Želeo bi da pokrenem malo konstruktivne diskusije. U poslednje vreme pokušavam da ispeglam svoj control paladin špil i žestoko se dvoumim između ove dve kreature. Obe koštaju isto mane što je očigledno. U prosečnim partijama Drake u dupetu može da ima od jedan health do osam. Yeti sa 5 hp nije loš, pogotovo zato što je sigurica, ne može biti sajlensovan. S obzirom da je moj špil u kome planiram da upotrebljavam jednu od ovih kreatura kontrola naravno preferiram drejka pošto može da bude veći dupetu i može više štete da upije. Obe ove kreature ako se odigraju na četvrtom potezu uglavnom pretstavljaju ogromnu metu i protivnih teži da ih ukloni ASAP uglavnom pomoću kompinacije udaranjem manjim kreaturama + neki manji direkt damage spell, u ovakvim situacijama drake pobeđuje. S druke strane ako protivnik ima silence, drake postaje jako loš...U trenutnoj meti mislim da nema previše sajlensa ali dešavalo mi se npr. da mi Shaman odigra earth shock što je ubedljivo najbolja karta protiv drejka. Šta vi mislite/koristi te? vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Jeti je više za agresivne, drejk je za kontrole, tako da bi u tvom slučaju bolji izbor bio drejk. Jebiga, uvek ovaj može da bude ućutkan, ali i Jeti ubijen na hiljadu načina, tako da u nekoj opštoj ravni drejk po meni izlazi kao pobednik, ako igraš špil gde ti se ruka često puni. Jeti je za ''sve karte na sto'' špilove, što udaraju i ne gledaju gde biju :D Edited January 28, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ako imas ono sranje sto vuce karte dok ih nemas ko protivnik onda je drake lepo resenje, moze postati bolji od yeti-a ali sto rece choek, silence ti kompletno zatvori to bice i nista nisi uradio tako da ako ne zelis da rizikujes onda vozi Yeti-a jer ti je to const. hp. Pre bih ga igrao u priest deku, povucem zilion karata sa onim combom i onda mu kazem e sad ti imas attack isti kao health (inner fire) i onda slam u facu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Yeti bez mnogo filozofije. Mozda i najbolja starter karta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Dobro drake moze da bude dosta dobar. Jedino sto je situational. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbalol Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Zavisi koju klasu igras. Recimo za nesto kao sto je Neki spor druid deck je naravno bolji drake, ali za neki control warlock deck je yeti bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 A ja ga suprotno igram. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Drake ima veci potencijal ali je rizicniji. Yeti je dosadan ali je game winner :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 jebiga, drejka uvek možeš da sajlensuješ, jeti je u 90% slučajeva bolji drejk je bolji ako igraš nekog trigger/draw prista, pa onda teraš protivnika da vejstuje sajlense na početku Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuronjac Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Drake je jedino dobar za aggro magea i rogue/warr spell damage za ostalo je bolji yeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) S ti vido o kom se drejku radi uopste? : D Edited April 7, 2014 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Ma jok - samo lupeta da nabudzi postove Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Treba neki oglas da se okaci ili nesto pa retko ko kupuje od cove sa 3 posta :D. Ispamovao je vise tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuronjac Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Da moja greska prevideo sam da je twilight drake a ne http://www.hearthpwn.com/cards/280-azure-drake ili ti azure drake a sto se tice lupetanja i postovanja slobodno me dodaj sa btagom kuronjac#2101 pa da malo odigras sa rank3 mage pozz 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Poz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Naporan si decace, is. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuronjac Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Vrlo kreativno hvala ti sto mi nabudzujes postove lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Oh, ne brini - znam kako ce se zavrsiti saga sa tvojim nalogom ovog imena ovde. :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts