gruja Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 o/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Odlicno je bilo, bili smo bar duplo bolji nego prosli put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 realno, napredujemo sve vise :D cela mvp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 carevanje Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Mogli bi da se uslikamo sledeci put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 sacam stigo gajbi koji entuzijasta!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 bilo je dobro, od sad se na ovom topiku odazivam samo na Rud Van Gulit. Ako mi verujete, prethodni fudbal koji sam igrao je bio pre godinu ipo, imao sam sjebane noge, i tek sam ih oporavio pre par nedelja zahvaljuci onim tabletama sto sam preporucio mendziju. Bio je dobar fudbal, cak sam se malo i oznojio (ispod pazuha doduse). E sad, do sledeceg termina, najbolje je ovde da se dogovorimo za ekipe, bar neke osnove, trojicu cetvoricu u svakom timu, i da onda ove sto su preko podelimo na licu mesta, da opet ne krenemo fudbal sa 15 minuta zakasnjenja. Uspeo sam da izgubim omiljenu kapu za trening i da ne ponesem peskir, glupi bokser lol i da, bilo je dobro, nikog nisam prebio, samo sam malog acu sutnuo u dupe zato sto mi je prebacio kroz noge :))) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 sacam stigo gajbi koji entuzijasta!! pa kad nas trn poslao preko obrenovca :D a i kad neces da te vozim do gajbe Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 hahaha :( ja sam se setio da je tvoj cale prosli put isao nesto preko rakovice pa sam mislio da mozes i tako, aliii.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 (edited) bilo dobro samo je znojenje smor :) ostalo oko 850 din preko..imamo za sledeci put bonus.. imali smo problem - realizacija nije bila na nivou slavko tatic..sledeci put forsiramo suteve iz svih pozicija! Edited January 30, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 свака част цареви, мора да се одржава ово!ја ћу вероватно моћи следеће среде ае Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 mi smo bili losi, videlo se odsustvo nekog sa kondicijom :Dbokser je u pravu za to deljenje, treba vec na forumu da napravimo bar grubu podelu, a ne da blejimo na terenu 10 minuta k'o bolidi :Dduci šofer! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 i mislim da bismo mogli odmah da pronadjemo neki novi balon za sledecu sredu? Ne znam koliko je ovde termin, mrzi me da kopam po topiku, ali na nas konstantnih 14 ljudi, termin ce uvek biti 300 kinti + kontam da je najvise ljudi iz blokova, a i mnogo je lakse za organizaciju. Ako hocete mogu da cimnem ortaka za balon na keju oslobodjenja? Valjda moze da nam sredi neki popust, a i do jaja je balon, i mozemo da biramo da li cemo da igramo od martinele ili do linije, posto je razlika nekih pola metra-metar. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ja bih mogo i taj kej, ali ako nece biti od 22h, 21h najkasnije. ali neka vas to ne sprecava ako je takva situacija :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 gg o/ ja sam prelomio za svoj tim pri rezultatu 1:1 i onda sam skontao da nema potrebe da se naprežem te sam se do kraja termina pravio da ne umem da igram. što se mene tiče, može balon bilo gde. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 i da, bilo je dobro, nikog nisam prebio, samo sam malog acu sutnuo u dupe zato sto mi je prebacio kroz noge :))) Одмори мало са тилтовањем главе :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 pa dubio je na glavi, sta ti nije jasno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Meni nije frka da se cimam samo isto kao peja ne mogu nikako posle 9 zbog busa.Mislim da je sledeci isto rezervisan u kosutnjaku. edit Samo je taj balon na keju bas bas daleko :DNaravno ne gledajte mene, vecina vas je na nbgu i u okolini, ja cu se iscimati kad i ako mogu Edited January 30, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ja od sledece nedelje bi trebalo da mogu da dolazim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Meni je u prinpicu svejedno koji balon, nije mi problem da putujem, samo dok imam prevoz, dakle bilo bi dobro ukoliko mozemo da ga pomerimo od 21h. Mada, najbolje da ostane ovako kako jeste, isti balon, isti termin. :) P.S. Celo, je l' braon peskir? Ja sam poneo neki takav, slicne je boje kao i moj (peskir, hehe), pa sam se sjebao. :D Edited January 30, 2014 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Ne, peskir sam zaboravio gajbi nisam ni poneo. Kapu sam izgubio tamo.. Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Kita,termin je uvek 5 soma,nek ga saftaju.Stvarno bi mogao termin u 21h da bude,to se isto slazem. Mene racunajte sledece nedelje sigurno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 ostavio sam za sledecu nedelju tako da bi trebalo bar jos 1 taj termin da igramo na kosutnjaku pa mozemo da se dogovorimo za dalje pitacemo za 9 ako moze da prebaci, al mislim da ne moze, oni likovi su igrali pre nas, kapiram da im je fiksni termin Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Nisu to oni isti od prosle nedelje koliko sam ja upamtio pa mozda i nije fiksni termin, treba pitati svakako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts