grb1tj Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Prvi fudbal koji propustam :( Moram Zvezdu da ispostujem, pa onda neka kafana onako usputno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 dolazim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 ja bih došao, al treniram sredom i ne bih mogao ni da se pomerim. tako da ako se desi da se pomera za četvrtak, eto i mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 jao kako mi se igraaa, ali moram i ovu sredu da propustim zbog kolena, valjda cu moci sledeci put. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 ја не долазим 99% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Well, that sucks :) Jel vozi neko sa novog beograda ? Eventualno mogu da zajašem 89 preko đilasovog mosta ali pitanje je šta onda... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) mogu ja da te pokupim dole kod topčiderskog parka ako se ne snađeš u međuvremenu, ionako ti je stanica tu. edit: izgleda da to nije taj bus na koji mislim. ima neka linija koja ne skreće ka padini već nastavlja pravo ka topčideru. edit 2: linija 94 je u pitanju. Edited March 5, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Taj rad! Gde da budem - 21:40 @ pumpa ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ja pokupio neku prehladu pa preskacem da ne bi bilo svasta po terenu :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 nista krenite da cimate ortake! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) ajmo ovako. sigurno dolaze: 1. stanko 2. stija 3. šek 4. kili 5. doca 6. rami 7. alfa 8. igi 9. pirun piruna sam izbacio jer bi rekao da bi došao ali nije potvrdio. javljajte se polako, da vidimo na vreme da li igramo ili ne. Edited March 5, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Potvrdjujem, i dolazim sa mirjeva, pa ako neko dolazi iz tog pravca mogu da ga pokupim. edit* Gde se bese igra ? Edited March 5, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ne igra mi se, iskreno, kratak sam sa kesom, isao iz druge u prvu i tako to, ali necu ispaliti ako nas nema... ako ima viska, ne dolazim cujemo se popodne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 pa trenutno nas je 9 jedva @pirun jako blizu tvog posla! koliko ja mogu da objasnim.. kad se krene niz kosutnjak sa desne strane je drvena kapija neka a ako ides uzbrdo onda sa leve strane pre nego sto se izadje na civilizaciju do rakovica/zarkova i brda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ovaj kili :D 'niz kosutnjak' :D s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo, moj kili od vodotornja, rtsa, krenes nizbrdo (tamo gde je aca devetka). aca devetka ti je levo, ti prodjes desno kroz KAMENU kapiju :D ides pravo do racvanja, tu skrenes desno, 10m pravo i levo je balon Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Tnx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ovo kilijevo, brate :)))) prestao sam da citam kod drvene kapije da bih napisao kako valja, ali sad sam opet procitao sve :D ne znam da li je bilo moguce da se vise nalupas u ta dva reda :))))))))) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) aj, dolazim i ja. zahvaljujuci kiliju sad znam gde je balon Edited March 5, 2014 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 jesjes evo i fate na topiku, ajmo fato treba nam još neko ko ume :) jbg zeza me i grlo i stomak, da je samo jedno srkpio bih se nekako :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Da povedem jos jednog rurovca, bolje da nas ima malo vise zbog izmena ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Povampiruješ Figla? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 DA DA! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 (edited) dolazim, el treba nekog da cimam? kolko nas je? mogu onog celavog od proslog puta da povedem edit: jel ovako tacno? 1. stanko 2. stija 3. šek 4. kili 5. doca 6. rami 7. alfa 8. igi 9. pirun 10. pirun+1 11. giba 12. giba +1 il sam nekog izostavio? dobro bi bilo izmenu da imamo..ja dolazim direkt sa lijetvos ritasa! Edited March 5, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ako pirun povede ortaka to je tačno 12. ja sam u svakom slučaju za još ljudi, kako bismo mogli da se menjamo. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 napisao sam da dolazim i ja (posto sam video da ima malo ljudi) postoji sansa da cu prodati, tako da je kul sto vas ima dovoljno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts