THALYAN Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijavljujem se za :D Pa sta bude :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phalaphilapha Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 prijavljujem se za: 1.majicu 2.usb 3.podlogu :) bilo sta od toga ali to su mi najgotivnije stvari pa eto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manijak82 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Joj,sve je extra dobro :) svaka vam cast za ovaj poduhvat. Ja bi iskreno posle 30 'iljada borbi u tenkovima voleo jednu maketu aviona Pozz iz Sombora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ja neću ništa, samo onako da se javim... kako ste? evo, bio napolju, malo je hladnjikavo, duva neki vetric pa mi nije bilo bas svejedno, ali ovako nisam lose :) kako si ti braticu ? :) (da odgovorim i kulturno pitam coveka, posto vidim da ga ignorisete :) ) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijavljujem se :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone86 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ja sam zainteresovan za podlogu za misa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
megido665 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijavljujem se bar za torbu da stavim stvari kad me budu definitivno isterali iz kuce zbog tenkova..:)a i majica ce dobro doci za ispod mosta ili nadvoznjaka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 evo, bio napolju, malo je hladnjikavo, duva neki vetric pa mi nije bilo bas svejedno, ali ovako nisam lose :) kako si ti braticu ? :) (da odgovorim i kulturno pitam coveka, posto vidim da ga ignorisete :) ) E, i ja baš bio sad nešto napolju, duva vetar ali meni bilo jako prijatno i ne hladno. Nikad ne bih pogodio da je polovina januara, a ne fazon, tipa kraj aprila. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowen Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Evo i ja se prijavljujem, samo mi nije jasno čemu populisanje foruma za nove članove kad su stari članovi u debeloj prednosti kod give-away-a? What's the point? Drugari, ne valja vam ta matematika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan82 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Bolje ista nego nista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardan12 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Nikad nikom nisam rek'o što sam se u žbunju šteko, samo stara majka zna zašto vozim PT A!!! I majca je moja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijavljujem se za dati giveaway :) ,sve mi odgovara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiC-K Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijavljujem se pa sta date... :) Svaka pohvala, lep gest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefta87 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Ja se prijavljujem za bilo dta ako ulazim u kvalifikaciju za to a najvise me ineresuje majica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijavljujem se a poklonu se u zube ne gleda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareMagare Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Evo ja ne biram,daj sta das,ili sta ostane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkoman Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Prijava, za sta god :) ionako ce dobiti adminov ortak :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 gief usb! :D:D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
draganv Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Пуно поздрава и човек да налети и на неки добар форум ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Moze bilo sta vezano za WOT hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Isto, ne biram kad je Wot u pitanju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazza Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Hoho! :) Prijavljujem se za bilo sta. :) WOT FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Isto kao i kobaya sa manjim izmenama :D Prijavljujem se za: 1) privezak 2) majicu 3) usb 4) maketa 1 5) maketa 2 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 2. Wargaming USB u obliku avionske bombe - 8GB 3. Wargaming privezak za ključeve 5. World of Tanks torba 6. World of Warplanes torba 7. Wargaming torba Dakle, aj da se prijavim i ja, za ove stavke :) Makete ne znam gde cu, i iako bih ih jako voleo, vise od svega ostalog, bolje da odu negde gde ce dobiti postovanje i paznju koju zasluzuju. A ako izvlacenje bude totalno random, i dobijem nesto sto ne zelim ili mi ne treba, prosledicu to nekom drugom, ko bude zeleo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanminic Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Za sve sam :D mada podloga bi bila ok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts