Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Hoćeš reći da Google mahnito ubacuje nove fičrse u svoje produkte uz minimum internog testiranja (jer tamo rade mladi kompjuterski vunderkindovi i šta ima oni tu da testiraju) i onda koriste regularne korisnike kao beta testere, a nove verzije svojih produkta ne stavljaju oznaku da su beta iako bi trebalo? Nemoguće!

Da.

pljk!

Hoćeš reći da Google mahnito ubacuje nove fičrse u svoje produkte uz minimum internog testiranja (jer tamo rade mladi kompjuterski vunderkindovi i šta ima oni tu da testiraju) i onda koriste regularne korisnike kao beta testere, a nove verzije svojih produkta ne stavljaju oznaku da su beta iako bi trebalo? Nemoguće!

Jebo li vas Google Chrome, ja se izvinjavam.

[roflmao]

Ma jok koristicemo firefox lol.

Kako se meni nije desilo to sa kromom pitam se pitam.

• Downvote (-1) 2

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Dule, idi na vrelo Mlave, tamo je do jaja, pogotovo kupanje u termanloj vodi, a napolju, ako tebe, minus :)

edit, a ima i dobrih kafana!

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

au, dule

au.

zajebavam se, dobar je nis, bio sam jednom kod drugara tamo

Dule zvani "ne znam šta da radim za odmor", a ovamo 17,3 sata in-game u Crusader Kingsima 2 :tf:

pa nece se srpsko carstvo izgraditi draletovim pricama po uptu! :tf:

Dule, idi na vrelo Mlave, tamo je do jaja, pogotovo kupanje u termanloj vodi, a napolju, ako tebe, minus :)

edit, a ima i dobrih kafana!

cuo sam da je fino tamo, fala na preporuci:)

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...