spo(ghost) Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 da, baš :D volim kad me usere neki 5th turn onešot :D u četvrtom spustiš ovo i onda 5. turn 2 puta + ovo govno :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 dobio sam onog propheta za priesta :) nije loš, ali moram da napravim deck koji ima smisla sa njim :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Prophet Velen daje smisao Mind Blastu u deku :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 da, majnd blast valjda radi 5dmg-a :) ono, kao paroblast da mu rokaš kad izbaciš velena... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Sad ti je priest jos jaci a?! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Bogme, gledam Amaza tu i tamo, i mogu da kažem da prist može čuda da napravi ponekad, samo je trenutno dosta loš zbog mete koja favorizuje zoo i hunter rašove. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Sad ti je priest jos jaci a?! : D ma jok, odigrao koju partiju, više volim onog mog prista koji do rare-ova fura karte :D ovo mi je nekako gej :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Izbacicu ja danas kad dodjem do kompa gde mi je HS moji priest deck, pa da cujem misljenja i sugestije :) Za sad sa tim i nekim skrpljenim rogue miracle deck-om sam na rank 14. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Upravo sam kraftovao svog Swagnarosa, awww yissss Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Grats! Jel pogadja de treba?! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Još ga nisam pustio u akciju, videćemo kako će da me služi :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 ragnaors je vazda bio OP..a ja sad ne znam da li da kraftujem liroja, ili da uzmem bloodhoof-a... ili black night mozda.... pff.. moracu da dobro razmislim sta mi vise treba i sta je bolje sa kartama koje imam. leeroy je odlican, al je finisher i ne vredi ga igrati pre samog kraja. prakticno, legendary karta koja ako se koristi pre finisha pravi vishe problema nego koristi. a ove dve ne mogu da prave stetu nikako. nem pojma.... videcu :D 1000 dust-a je tu, jos 600. Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 soon.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 ragnaors je vazda bio OP..a ja sad ne znam da li da kraftujem liroja, ili da uzmem bloodhoof-a... ili black night mozda.... pff.. moracu da dobro razmislim sta mi vise treba i sta je bolje sa kartama koje imam. leeroy je odlican, al je finisher i ne vredi ga igrati pre samog kraja. prakticno, legendary karta koja ako se koristi pre finisha pravi vishe problema nego koristi. a ove dve ne mogu da prave stetu nikako. nem pojma.... videcu :D 1000 dust-a je tu, jos 600. Isti problem ovde, samo sto imam 1100 i D Beasta, koji ne sluzi nicemu, usran je ko ilidan, jedine dve opcije su mi leeroy i rag, ne znam sta mi je ciniti :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Pa ako vam fali neka karta da zavrsite dek kompletno kraftujte nju : D Ja sam u pocetku pravio po par karata za svaki dek i ni jedan nije bio kompletan umesto da sam zavrsavao jedan po jedan ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post loshmee Posted April 24, 2014 Popular Post Report Share Posted April 24, 2014 Poz 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 (edited) Bravo lošmi, zaslužio si koliko si se cimao ovaj mesec! :) Pa ako vam fali neka karta da zavrsite dek kompletno kraftujte nju : D Ja sam u pocetku pravio po par karata za svaki dek i ni jedan nije bio kompletan umesto da sam zavrsavao jedan po jedan ^^ To, eto ja sam sad na primer rastočio onog zlatnog Black Knighta za Alakira, jer mi je trebao da kompletiram šaman dek, to mi je u suštini prvi dek koji igram po uzoru na ''scenu'' i nije selfmejd :D Edited April 24, 2014 by Савовски 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Poucen onim WAS WAS WAS klipom, otvaram dek, prelazim misem preko karata i vidim narandzasto i kliknem odmah *iako sam hteo da sacuvam tu za kraj* i bam Hogger. Drugi.... 400 dusta.... Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Bravo losmi : ) Meni se tolko lader usro u zivot ovu sezonu da je to neverovatno : D Posle par dana pocetka sezone sam bio r3, da bi me vratio na r8 nekako, i pre nedelju dana se spustim na r1 i 2 zvezdice mi fali i opet me baci na r3 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Fala svima! ;) Nije bio neki cim od r3 do gendale, vise sam se mucio oko r4-5. Dzoni jos uvek odbijas da igras sa hunterom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Mislim da sam sve dekove probao koji se trenutno igraju (sem huntera) ali ni sa jednim da maknem. : D Mora da postoji drugi nacin, al jednostavno nisam dovoljno dobar. Cenim kad ostane 2 dana do kraja sezone uzecu da igram huntera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Uzeo i ja legend konacno i nisam presao na dark side ali sam morao da modifikujem dekove konacno, izuvao me je hunter... Sad mogu da vedzbam huntera za sledecu sezonu : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Johnn1e Posted May 13, 2014 Popular Post Report Share Posted May 13, 2014 Da se pohvalim, dobio Xixo-a veceras o/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 bravo! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Nisi ga pobedio, nego demolirao :) GGWP Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts