MarvinPvP Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) gmrm.guildts.com:4148 soba Rust, password rdja server net.connect rustserver.ga:28015 krekovano radi mi imam bazu dodjite da se zezamo koordinate kod mene EDIT: Quittujem Rust. Tuzna prica. Poklonio sam random holandjaninu kucu sa 3 sprata posto su lokalci nesposobni da dodju na teamspeak da im objasnim sve. Kacim poslednje klipove na YT za sad i to je to. Previse oduzima vremena, ne pravi se pravi progress itd Objasnicu vec. Edited January 29, 2014 by MarvinPvP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koYadin Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Taman sam se nalozio na igru kad ono citeri na sve strane :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 iskreno da ti kazem, ja ovde na ovom HC official serveru se super provodim da bi nabavio shotku ili onaj hekler moras krv da propisas m4 mozes da sanjas, kevlar isto..cak i da ga nadjes isuvise je rizicno da ga nosis okolo trenutno su fajtovi sa revolverima i pipeshotgunima i traju dosta duze nego na standardnim serverima(puskaranje zna da potraje i po par minuta) ima par likove koji imaju p250, ali se on moze lako kupiti(postoji neki shop sistem) Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ^koliko ima hakera na official serverima sada? ja cu oladiti malo od rusta dok ne ode na neki sale ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Pa eto ti jeftinije kod Zr.ninja. Tesko da ces manje od toga dati u skorije vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 pa evo 3ci dan igre ide, jos uvek nema zalbi ni prituzbi na chitove i hackove Pekar i ja smo radili zasede bez problema(cekali juce jednog afk lika da izadje iz gajbe 10ak minuta sa pipeshotgunovima, radili stekanje po kuci gde ima sanduka), kao sto sam rekao, pushkaranje zna da potraje jer te niko ne dobije 3-4 metka za redom dok ti radis cik cak, za sad nema rafalnih oruzja jer ih je dosta tesko nabaviti nasa tvrdjava je jos malo pa zavrsena, trenutno je na 5om spratu i za sad je izuzetno tesko za pljackanje server je stvarno dosta zanimljiv sa ovom ekonomijom, postoje grupe pa je lakse za chatovanje, a i igru stvarno ne mozete jeftinije nabaviti nego kod nindze Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Jebite se bre Tako su me Duljo i Lupika naložili na FFXIV koji i dalje plaćam jer sam zaboravio da otkažem ovaj mesec a njih NIGDE BRE, NIGDE [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Ha! Kod Shekka ista situacija ko kod mene, evo me sa Rejzom na FBu, trazim nacin da eskiviram kupovinu. Prestanite da nas vrbujete bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 E ako bude nekih para ocekujte da cu da kupim zaista... Evo za apsolutne pocetnike i nepoznavaoce koordinatnog sistema iz matematike (posto me na fejsu smaraju ljudi citaj deca koji hoce servere sa teleportom na ljude) Ovo je moralo biti uradjeno. U sustini ako im to i ova mapa nije dosta onda ne treba ni da igraju imho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 eo i ja poceo da snimam ove videJe, pokusaj mojeg prvog snimka je ocajan, zbog mikrofona susti ko ludo al je zato meni bilo mnoooogo zabavno :D ovo se desilo juce imamo peks i ja dobar snimak danasnjeg raida na ove likove, izuzetno dobra zabava ali sa gomilom nasih fejlova xD cim sredim uploudujuem pa kacim Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 evo ga snimak naseg prvog raida na serveru prica pocinje tako sto sam ja scoutovao otvorena vrata na zadnjem spratu ove kuce(pre zgrade xD) pa smo odlucili da probamo da upadnemo na par spratova ili da idemo na koliko god mozemo dok imamo granati ko hoce da izbegne moje fejlovanje u postavljanju nekih gradjevina i pocne da gleda borbu moze slobodno da prebaci na 12:55 Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Koja sam cava, sramota me :D Steta sto nisi snimio ono posle kad smo probali da se vratimo da uzmemo stvari sto su ostale unutra :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Koji si pregovarac pekare jebote. :D Zasto niste izleteli pre nego sto je dosao taj drugi tip. Ono na 1,2,3 saspete sarzere kroz taj cloth sto ima (vidim peks ima leather) healujete se, sjurite dole i ugazite vrata granatama dok on resovan trazi po sanducima opremu, cak i da je nadje na vreme-opet fiknete bombu unutra i GG. Zrninja, reci gde da ti uplatim novac! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Daj mi tvoj steam profil, da ti dam odma vecheras da igrash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Fenodrim, ako mislis na ime tamo. Ako ti nesto drugo treba reci gde da pogledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) -I don't even know your name -My name is Venom [dramatic music] -Venom!? http://youtu.be/zJHObQzLZug?t=27m48s Edited February 2, 2014 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Skida se igra, Zrninja ortak dao pre uplate da se igram sa drugarima. :) Spremite mi postelju i kilo pecenih prsa, stizem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 -I don't even know your name -My name is Venom [dramatic music] -Venom!? http://youtu.be/zJHObQzLZug?t=27m48s ahahahhahahaha, kako li si to primetio xD btw, moj i Theraphyst-ov pokusaj raida...pocelo je lepo , a onda su krenuli lol trenuci xD mislili smo da je ovo kuca od nekih afk likova(nisu se pojavili 2 dana) pa odlucili da je roknemo...kad ono.... Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ma vrh, ispadnem kroz ona vasa vrata na topu gajbe, naravno umrem ko veverica, risponujem i restartuju server. Maltene pun inventar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 ahahahahhahahahaha xD znao sam da je bolje da ih zakljucam xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Feno padobranac :D Uh, videcu ovih dana da vam se pridruzim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 ahahaha restart is a bitch, mada... ja zbog umobolnika sa hackom na public-u držim bitnije iteme u small stashevima preko kojih postavim storage box u koji strpam šoder, do sad se nije desilo da se neko setio da uništi kutiju a mislim da 25 puta dnevno neko uleti kroz zaključana vrata i pokupi ugalj i leather boots ili tako nešto - jedini je problem ako nešto 'tekuće' stavim tamo pa moram da uništavam kutiju tri puta dnevno e onda budu situacije kao juče gde ja utepam storage box, pokupim iteme i uhvati me restart - reko to je to, pušite ga, 120 low quality metala, 2 stacka sumpora, metal fragments ~ 200 mi je bilo tu... reconnect, storage box netaknut o.O oooo veselja, uništim ga, ispod svi itemi koje sam pokupio + sve ostalo u inventaru... bwahahahah infinite resources, posle me pita neki random, što ubijam zombije sa p250, ja složim neku priču kako me mrzi da ih šiljkam lukom a i headshot iz p250 ih 1shotuje a u stvari MOŽE MI SE BRE 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 (edited) I tako ja na poslu, polu afk, skupljam resurse, ubijam zombije...nadam se necem lepom. Nemam zvuk, nisam skoncentrisan u potpunosti onako kezual igram. Odjednom dmg indikator. MIslim se "jebem ti zombija" okrecem se i vidim lika u clothu sa hatchetom iznad moje glave vec u zamahu da opali drugi put. Instant se okrenem i krenem da palim, na action baru samo bow i small medkit. Krknem med, okrenem se a on tabana zamnom sa pratnjom na sebi (vuk i zombie pokusavaju da ga siluju), reko do jaja sad ne moze da koristi bow. Kupim ja sebi vreme, izhilujem se. Okrenem se i ko prokleti Robin Hud u okretu vadim bow, ciljam i CAP u oko! Kapiram da su ga zakacili pratioci u celom procesu te sam ga ja sam odokrajcio. U sebi "waaa do jaja". Medjutim, pratnja je agrovala mene i sad kita, nemam med pack a ako stanem neki ce me dohvatiti, tako i bi, nazalost. Sreca u celom haosu je Nigmajka koji se stvorio tu niodakle i pomogao mi da pokupimo loot (moj i tog nesrecnika). Ah... the fun. Edited February 3, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 (edited) Pao mi malopre flashlight mod BP i 9mm pistol BP (konacno nesto korisno). Imate pored mog kreveta zalihe oba. I daj vidite dal imamo zajedno full metal BP da se selimo blize centru zbog aira. Edited February 4, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Imamo ja i mrHe flashlight naucene. Za 9mm mislim da smo jedini na serveru sada sa tim craftom. Koliko znam metal stairs su falile samo, bar smo tako nesto skontali sinoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts