Jump to content

Recommended Posts

gmrm.guildts.com:4148 soba Rust, password rdja
server net.connect rustserver.ga:28015 

krekovano
radi mi
imam bazu
dodjite da se zezamo
koordinate kod mene

EDIT: 

Quittujem Rust.
Tuzna prica.
Poklonio sam random holandjaninu kucu sa 3 sprata posto su lokalci nesposobni da dodju na teamspeak da im objasnim sve.
Kacim poslednje klipove na YT za sad i to je to.
Previse oduzima vremena, ne pravi se pravi progress itd
Objasnicu vec.
Edited by MarvinPvP

iskreno da ti kazem, ja ovde na ovom HC official serveru se super provodim

da bi nabavio shotku ili onaj hekler moras krv da propisas

m4 mozes da sanjas, kevlar isto..cak i da ga nadjes isuvise je rizicno da ga nosis okolo

trenutno su fajtovi sa revolverima i pipeshotgunima i traju dosta duze nego na standardnim serverima(puskaranje zna da potraje i po par minuta)

ima par likove koji imaju p250, ali se on moze lako kupiti(postoji neki shop sistem)

mrf...

SigCustom.png

pa evo 3ci dan igre ide, jos uvek nema zalbi ni prituzbi na chitove i hackove
Pekar i ja smo radili zasede bez problema(cekali juce jednog afk lika da izadje iz gajbe 10ak minuta sa pipeshotgunovima, radili stekanje po kuci gde ima sanduka), kao sto sam rekao, pushkaranje zna da potraje jer te niko ne dobije 3-4 metka za redom dok ti radis cik cak, za sad nema rafalnih oruzja jer ih je dosta tesko nabaviti

nasa tvrdjava je jos malo pa zavrsena, trenutno je na 5om spratu i za sad je izuzetno tesko za pljackanje

server je stvarno dosta zanimljiv sa ovom ekonomijom, postoje grupe pa je lakse za chatovanje, a i igru stvarno ne mozete jeftinije nabaviti nego kod nindze

mrf...

SigCustom.png

E ako bude nekih para ocekujte da cu da kupim zaista...

Evo za apsolutne pocetnike i nepoznavaoce koordinatnog sistema iz matematike (posto me na fejsu smaraju ljudi citaj deca koji hoce servere sa teleportom na ljude)

Ovo je moralo biti uradjeno.

U sustini ako im to i ova mapa nije dosta onda ne treba ni da igraju imho...

eo i ja poceo da snimam ove videJe,

pokusaj mojeg prvog snimka je ocajan, zbog mikrofona susti ko ludo al je zato meni bilo mnoooogo zabavno :D

ovo se desilo juce

imamo peks i ja dobar snimak danasnjeg raida na ove likove, izuzetno dobra zabava ali sa gomilom nasih fejlova xD

cim sredim uploudujuem pa kacim

mrf...

SigCustom.png

evo ga snimak naseg prvog raida na serveru

prica pocinje tako sto sam ja scoutovao otvorena vrata na zadnjem spratu ove kuce(pre zgrade xD) pa smo odlucili da probamo da upadnemo na par spratova ili da idemo na koliko god mozemo dok imamo granati

ko hoce da izbegne moje fejlovanje u postavljanju nekih gradjevina i pocne da gleda borbu moze slobodno da prebaci na 12:55

mrf...

SigCustom.png

Koji si pregovarac pekare jebote. :D

Zasto niste izleteli pre nego sto je dosao taj drugi tip. Ono na 1,2,3 saspete sarzere kroz taj cloth sto ima (vidim peks ima leather) healujete se, sjurite dole i ugazite vrata granatama dok on resovan trazi po sanducima opremu, cak i da je nadje na vreme-opet fiknete bombu unutra i GG.

Zrninja, reci gde da ti uplatim novac! :)

YsKBe.jpg?1

-I don't even know your name

-My name is Venom

[dramatic music]

-Venom!?

http://youtu.be/zJHObQzLZug?t=27m48s

ahahahhahahaha, kako li si to primetio xD

btw, moj i Theraphyst-ov pokusaj raida...pocelo je lepo , a onda su krenuli lol trenuci xD

mislili smo da je ovo kuca od nekih afk likova(nisu se pojavili 2 dana) pa odlucili da je roknemo...kad ono....

mrf...

SigCustom.png

ahahaha restart is a bitch, mada... ja zbog umobolnika sa hackom na public-u držim bitnije iteme u small stashevima preko kojih postavim storage box u koji strpam šoder, do sad se nije desilo da se neko setio da uništi kutiju a mislim da 25 puta dnevno neko uleti kroz zaključana vrata i pokupi ugalj i leather boots ili tako nešto - jedini je problem ako nešto 'tekuće' stavim tamo pa moram da uništavam kutiju tri puta dnevno e onda budu situacije kao juče gde ja utepam storage box, pokupim iteme i uhvati me restart - reko to je to, pušite ga, 120 low quality metala, 2 stacka sumpora, metal fragments ~ 200 mi je bilo tu... reconnect, storage box netaknut o.O oooo veselja, uništim ga, ispod svi itemi koje sam pokupio + sve ostalo u inventaru... bwahahahah infinite resources, posle me pita neki random, što ubijam zombije sa p250, ja složim neku priču kako me mrzi da ih šiljkam lukom a i headshot iz p250 ih 1shotuje a u stvari MOŽE MI SE BRE [:p]

• Upvote (+1) 1

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

I tako ja na poslu, polu afk, skupljam resurse, ubijam zombije...nadam se necem lepom. Nemam zvuk, nisam skoncentrisan u potpunosti onako kezual igram. Odjednom dmg indikator. MIslim se "jebem ti zombija" okrecem se i vidim lika u clothu sa hatchetom iznad moje glave vec u zamahu da opali drugi put. Instant se okrenem i krenem da palim, na action baru samo bow i small medkit. Krknem med, okrenem se a on tabana zamnom sa pratnjom na sebi (vuk i zombie pokusavaju da ga siluju), reko do jaja sad ne moze da koristi bow. Kupim ja sebi vreme, izhilujem se. Okrenem se i ko prokleti Robin Hud u okretu vadim bow, ciljam i CAP u oko! Kapiram da su ga zakacili pratioci u celom procesu te sam ga ja sam odokrajcio. U sebi "waaa do jaja". Medjutim, pratnja je agrovala mene i sad kita, nemam med pack a ako stanem neki ce me dohvatiti, tako i bi, nazalost. Sreca u celom haosu je Nigmajka koji se stvorio tu niodakle i pomogao mi da pokupimo loot (moj i tog nesrecnika). 

Ah... the fun.  [:D]

Edited by Fenodrim
YsKBe.jpg?1