Jump to content

Recommended Posts

KOS su vam Aoi i Maniakas, roklnuli me dva puta, njihova gajba je ona kula odmah posle banovanih hrvata. Gledam da im umaknem ali me vide zbog radara, roknu me, namerno se rodim van baze ali je bilo preblizu pa su me jurili opet i roknuli me onako golog sa kamenom. Bez ikakvog razloga cisto ljudi kapiraju to kao poentu igre da te ubiju. 

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

E nzm,sigurno postoji bolji nacin od ovoga.Neka stavi hotkey opciju ako moze,ako neko pritisne dugme koje nije vezano za kontrole da ukljuci hack,sigurno postoje i druge metode koje su ljudi napravili za official servere.

Ovako igra nista nije bolja od Minecrafta,gubi se na atmosferi,tenziji,strah od drugih igraca,mogucnost fer okrsaja,flankovanje itd.

Eo prate me dva lika nostop (verovatno su to ti),i sta sad treba na njih da se zaletim a tacno znaju gde sam.Nadam se da ce ovaj tool da izbace,vise stete igri nego sto pomazu u "borbi " protiv cheatera.

Daj mu to do znanja tamo,pre cu da rizikujem sa hackerom da lutam po mapi nego ovako,pa iako ima hacker oseti se to odmah, prijavice se sacekati da otkrije ko je i to je to.Neka stavi vote za tool na sajt pa da vidimo koliko ce se ljudi sloziti sa ovim,moj bi bio "ne"

Edited by SteXmaN

Problem je u tome sto vec likovi imaju full gear,cekace tamo kod rad gradova i ti nemas sanse da pokupis loot,ne mozes da skupljas resurse jer te vide i krenuce prema tebi.Ja trenutno nemam nikakav armor,sa shotgunom nemam sanse sa ovim toolom a stvarno nemam nameru da non stop bezim jer ja hocu okrsaj [:D] .

Stealth,lurker,silent rider sam igrac,vecinu ljudi sam roknuo a da nisu imali sanse da opale metak(ovog AOi 2 puta xD) ako je open okrsaj i ako ne mogu u direct fightu da pobedim uvek flankujem.

Ja kao FPS fan,za mene je ovo cheat i nikako ne mogu da ga gledam za metodu hvatanja hackera.Sa ovim samo mozes da vidis koristi li speed/fly hack,a sta za no recoil,aim,no clip? Stvarno ne shvatam ovu odluku,ako hocu samo da gradim i skupljam resurse igrao bih Minecraft,a ovde je gunplay stvarno odlicno uradjen i trenutno je ubogaljen.

Opet gorim [roflmao]

Edited by SteXmaN

Nece da bude ovaj hack za stalno nego racunam da im je ovo plan:

Whitelistuju grupu ljudi, vide ko hackuje taj dobije ban a u tome im pomognemo mi sa ovim tool-om, onda zakljuca whitelist i rokamo se bez tool-a. A budimo realni, ovaj tool si mogao da uradis i sam ili da ga izguglas. 

SteXmaN-e, igracemo mi ovo kao ljudi kad igra bude u beta fazi, nemoj da klones duhom. Feno ima da se izuci da gradi i po mraku kako je krenuo, ja da skupljam stvari i orijentaciju a ti ostri sekiru za tiha ubistva :D

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ma evo me sa ownerom vec pola sata na FBu, ako me pusti unutra a imate metala baza je gotova veceras. Ionako ne mogu u nabavku da idem sa posla zbog sudden afk-a koji moze da usledi, te cu biti radilica. Posle pravimo killing spree!

u stvari kita veceras, nemamo ceiling jos... a i doorway fal iza komplet.

Edited by Fenodrim
YsKBe.jpg?1

I've disabled Global Chat and enabled Direct chat, this mean you can only talk VOIP or text to near by players. This will reduce the spam and flaming on global chat which is unnecessary and also make it better to manage messages. If you really need to talk to someone across the map use a external program such as Skype to do so or PM them.

Kako se to odnosi na /pm nisam siguran, al svakako sada mozemo da seremo unutar gajbe bez problema.

Inace ta gajba je otvorena (ulaz ka moru, ima metalna vrata, otvorena su i spiked wall je ispred)

To sam im ja stavio spikes dok su mene jurili, ali tu je gajba samo od jednog lika mislim da im nije spojeno sa glavnim delom zgrade, jurisao sam go sa po 1 spiked wallom na njihovu bazu lol. glavni ulaz je sa druge strane gde sam pobacao brda sranja, ali spike walls nestaju sami posle 3 dana zbog decay tako da ce da se to ocisti do tada i onda mozemo da im raznesemo vrata.

KOS su vam Aoi i Maniakas, roklnuli me dva puta, njihova gajba je ona kula odmah posle banovanih hrvata. Gledam da im umaknem ali me vide zbog radara, roknu me, namerno se rodim van baze ali je bilo preblizu pa su me jurili opet i roknuli me onako golog sa kamenom. Bez ikakvog razloga cisto ljudi kapiraju to kao poentu igre da te ubiju. 

Pazi ako te jure dok si sa kamenom i namerno griefuju prijavi onom adminu Vaylgar-u , juce smo pricali na skype rekao je da banuju ljude za takav griefing jer namerno ljude da smaraju

Ne znam sta se desilo, ne znam sta si uradio, ali su oni meni rekli kad sam ih pitao sta rade dole da im nije jasno zasto se druzim sa supkom kao sto si ti. Tim recima samo na engleskom. Stex i ja smo se cimali po Shekka 30 minuta, na kraju iscimali Ped-a da ga sponuje kod nas, crkli u procesu po jednom i dolazimo do gajbe koja ima raznete zidove, sjebane vrece za kuntanje, sjeban storidz, pokradeno sve i likovi nas mrze zato sto se desilo sta god da se desilo zbog tebe...

Ponavljam, nit su mi oni konkretno rekli sta si uradio a ti sad (shvati ovo kako hoces) mozes da pricas bilo sta u svoju korist. Da ne dodje do rasprave na dalje, ja sam zavrsio sa tobom. Mozda si u pravu, mozda nisi, jebi ga nema nacina da se dokaze.

SteX, RejZ, Makii Shekk, Pekare vi kako hocete (sa ili bez mene) ali osim navedenih ne zelim nikoga u krugu nadalje.

• Downvote (-1) 1
YsKBe.jpg?1

Ne znam sta se desilo, ne znam sta si uradio, ali su oni meni rekli kad sam ih pitao sta rade dole da im nije jasno zasto se druzim sa supkom kao sto si ti. Tim recima samo na engleskom. Stex i ja smo se cimali po Shekka 30 minuta, na kraju iscimali Ped-a da ga sponuje kod nas, crkli u procesu po jednom i dolazimo do gajbe koja ima raznete zidove, sjebane vrece za kuntanje, sjeban storidz, pokradeno sve i likovi nas mrze zato sto se desilo sta god da se desilo zbog tebe...

Ponavljam, nit su mi oni konkretno rekli sta si uradio a ti sad (shvati ovo kako hoces) mozes da pricas bilo sta u svoju korist. Da ne dodje do rasprave na dalje, ja sam zavrsio sa tobom. Mozda si u pravu, mozda nisi, jebi ga nema nacina da se dokaze.

SteX, RejZ, Makii Shekk, Pekare vi kako hocete (sa ili bez mene) ali osim navedenih ne zelim nikoga u krugu nadalje.

Idk usao sam malopre i pricao sa Friendom tim i pitao ga sta je problem sa bad1 sta je uradio al ih griefovao,hakovao itd , baja mi je odgovorio "its my fault as much as it was his, let him stay its part of the game" nemam pojma al su se najebavali keve jedan drugom pa su ovi dosli sa C4 i razneli nam bazu idk (meni nisu roknuli gajbu ali od onog wipe-a i wall clipping-a se log outujem sa svim najbitnijim stvarima na meni)

Mislim da bi svi trebali da to rade pre logovanja za dan kada nisi tu da branis stvari jer ce biti pvp raidovanja gajbi i hakera bez obzira...... cuvati stvari po kutijama nije dobra ideja nego najbitnije na sebe, municiju metal stvari koje dugo trebaju da se nakupe sve ostalo jbg ako te roknu bar ti je ostalo najbitnije skilovi i matsi koji su teski za nalazenje.

...

Znam da ste bili ingame kada se to desilo ali kapiram da nam je dizajn baze los, trebali bi da osmislimo nekako individualne kule sa stepenicama ili nesto i da roknemo po 6 + vrata (neki megalomanski overkill) svako tako da ko god oce da nam sjebe gajbu bez haka ima da provede sate i gomilu C4 da dodje do gore x 5-6 koliko nas ima vec. ( potencijalno ovo sto si ti Feno poceo da pravis od metala ispred baze da budu metalne kule uvis sa brdom vrata, idk nemam pojma kako mehanika gradjenja tacno radi ali je ideja). Ovo sa jednim vratima samo cekas da te opljackaju bilo koji raideri koji su sakupili 20 dolara za supply drop i izucili C4.

To u ovoj verziji igre dok ne ubace shared doors za grupe i sta vec, onda mozemo da stavimo kako treba bunker.

Edited by makiiie