Popular Post Doca Posted September 10, 2015 Popular Post Report Share Posted September 10, 2015 ortaci sa kojima (gistro) pikam :D 9 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 jebote, svi da dođemo na terapiju Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 lik se igrao Rusta previse :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 (edited) nastavak projekta širenja pravoslavlja u rustu. Muzika je sa teamspeaka dok se spremamo za raid, baza posvećena https://sr.wikipedia.org/sr/Манастир_Дајбабе Edited January 14, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Novi Humble Bundle uključuje Rust za trenutnih $5.17 ( uz još 4 igre) pa ko želi da proba ovaj britki simulator usranosti čovečanstva sad je low cost šansa! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 i jel si muško ili žensko? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Fuck na to sam zaboravio skroz :D Žensko ofc. Jel su tu "kontroverzu" razrešili nekako ili je i dalje Gari glupi SJW psihopata a igrači male sisice ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 mislim da kontroverza nije razrešena, kao ni ona sa veličinom penisa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Ahahaha čekaj i to je bio issue ? Šta jel crnjama stavljao veće hitboxove pa su se žalili ? :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 ma jok, tu nije bilo tih problema, nego je dužina polnog organa bila rendom definisana u skladu sa unique IDjem tvog steama tj. SteamIDjem, pa su tako ljudi "nedužno" bili darivani ili uskraćivani za "ponos" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 First world problems :) Btw jel igra ovo još neko? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 mislim da rust i igra još poneko, ali imajući u vidu da im je average na svetskom nivou oko 30.000, mislim da je broj igrača kod nas mizerija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 A i počeli su po humble bundlovima da se pojavljuju, ko će da kupi igru kad izađe iz Early Access (inb4 to se neće desiti, znam :p) Jebiga, za to koliko smo platili super smo se igrali :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 malo je opao hajp za tim survival igrama, ko je izdao i opario se na početku, opario se. kapiram da bohemia gleda exit strategy, tipa nude se bilo kome većem da kupi dayz ili tako nešto. soni sve manje priča o h1z1 iako će ga sigurno lansirati u jednom trenutku. rust je još bio i OK. ARK ide tu i tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Ti multiji žive od teamplay-ja, Rust je solo OK, ko da igraš na hard, al nije za svakog, co-op i co-op pvp je do jaja ali prođoše godine, ne pomažu ni redovni wipes jer onda ima smisla samo binging povremeni između wipe-ova, ko casuališe osvane ko večera Ko hoće "survival" aspekt offline bez griefera i to je pokriveno! The Long Dark, ko hoće da se smrzava i da ga izedu vuci, Stranded Deep ko hoće da dehidrira, udavi se ili da ga izedu ajkule, kapiram da ih ima još, treba da izdaju "Survival Bundle" :D Verovatno je i sve rađeno u Unity-ju, samo launcher da objedine :p ARK još nisam probao plašim se da će da mi se svidi pa ću morati da kupim novu mašinu :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 The Long Dark je baš solidan naslov, ali nemam utisak da je dobro prošao među ljudima, tj. da toliko znaju za njega. Ali je baš fin. A naravno da je sve u Unityju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Pokušao sinoć da igram, moj prvi survival naslov ikada (ne računam 15 minuta drndanja i bataljivanja Minecrafta). Potpuno pogubljen, na official serveru, lutao okolo, našao neki napušteni grad gde je sve zaključano elektronskim bravama. Napravio sebi cipele i suknju (jer mi je igra generisala žensku), jurio teleportujećeg jelena koji je na kraju propao kroz mapu, naiđem na prvog igrača koji je samo išao pravo ka meni i upucao me lukom i strelom. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 not bad Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Ah integralno neprskano Rust® iskustvo Rust je hiper-realističan u tom pogledu, prvo i osnovno je da ćete ubiti drugi igrači, zašto? Jer su govna. Rust je magnet za sociopate, uglavnom agresivne i destruktivne, "Survival" deo je da preživiš njih, hrana, voda, odeća, sve to ne znači ništa spram činjenice da će da naiđe random slinavac i da te ubije jer je sebi izracionalisao da "that's what this game is about", a u suštini samo daje svojim primitivnim porivima outlet ponašajući se kao šupčina. Tog istog slinavca će da 5 minuta kasnije ubije neki proračunati čmuljavac koji je gledao kako gineš i čekao da ovom popusti pažnja a njega će pak da satru bilo koja 2 slinavca koja su prevazišla uzajamno nepoverenje i rade zajedno itd... naravoučenije, team the fuck up :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 E to mi se zamalo desilo nakon respawna posle arrow in the face iz prethodnog posta. Čukam ja onom kamenčinom o drvo da napravim makar kućicu jer sam skapirao da ti lik ostane negde da spava kad se izloguješ i odjednom me neko lupa po leđima - novi igrač, isto bez ičega sem kamena kao ja. Tukli smo se tako kao dva neandertalca, ostadoh na 5% hp i uštekao sam se u nekoj napuštenoj kući. Još moram da probam da ovo igram sa društvom koje je uzeo humble bundle. E da, na koju foru neki imaju bazuke i automatske puške? Jel to negde nađeš? Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Kupuju recepti za exp a level ih otključava, sve što radiš daje neki exp Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenman Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 (edited) Igral se Rust na nekom serveru, grupno ono. Dosta mi je solo "preživljavanja". Bacite servere, teamspeak i td. http://steamcommunity.com/profiles/76561198013402623/ < moj steam Edited September 18, 2016 by Greenman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Meni je bilo zanimljivo ali mi je nekako previse HC , u tom faoznu mogu igram 2 sata dnevno max . A to nije dovoljno jer i da se malo vise razgradis , raidovace te. Kad sam igroa na manjem serveru, sa jos 3 u ekipi mi smo izdominirali server i bio je smor, a kad smo presli na jaci nas su jebali ne znam ne odgovara mi igrica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namcek Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Koliko vredi kupiti igru i da li generalno ima kraj igri? Mislim jel se vise svodi na nesto poput world of wacrafta na progress ili na MOBA igre (aka league of legends dota 2 etc etc) odigras 1-2-3h dnevno ali svaka runda ispocetka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts