Shekk Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Bicu oko 6-7 online pa cemo moci da jurimo zecene p.s. ko su Eren i Nid? Nid je ambiciozni seljačić koji je par puta napucao pogrešne ljude i sad je u ratu sa zDaVee, l0st, JTighty ekipom, uglavnom KOSuje, ne ide baš da juri ljude eren je njegov drugar koga je feno ubio jedno 5 pute u petak/subotu mislim - ispred kuće dok je pokušavao da utrči i zatvori vrata :D Kuća im je od tankera levo sa desne strane puta, moguće da imaju još neko mesto Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ona livada krcata sa resorsima i medvedima, levo od tankera kad dolazis sa puta. Ja sam kuci oko 18h, trenutno pravim c4, mrhe, ako ne dodjes sa onim bahatim kolicinama koje imamo tamo, raidovacu te i oteti sve :D Onda je odluceno, veceras idemo da sprcamo erena! Ali svakako treba potkresati krila i titanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ako je neko dokon nek ispita malo jel ono erenu glavna baza, ako ga u procesu ubije tim bolje Ne bih da se ispalimo ko dave i kornotic što su pola gajbe razbili da pokupe zavoje :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Tu oko njih ima (u Metal valley-u) 1 metalna i 3 drvene baze, sve pozamasne. Zatim ako od tankera dolazis ka njima i prodjes, tu ima 2 bahato velike drvene. Nemamo trenutno dovoljno za sve, tako da ja predlazem da udarimo na tu gde smo se zezali juce pa kud puklo. Ili da vidimo kakve su aktivnosti okolo, tj ko upada ispada iz koje gajbe pa da procenimo po kolicini killova koje je taj neko imao dal vredi napadati. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mrHe Posted February 24, 2014 Popular Post Report Share Posted February 24, 2014 mrhe, ako ne dodjes sa onim bahatim kolicinama koje imamo tamo, raidovacu te i oteti sve :D cak i sa svim otvorenim vratima ne bi mogao da nadjes put do c4, a onda bi se zagubio pokusavajuci da izadjes odatle prozvali bi te minotaur, jer bi se hranio na slucajnim ljudima koji zalutaju u limenci 3 Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts