Jump to content

Recommended Posts

Bicu oko 6-7 online pa cemo moci da jurimo zecene p.s. ko su Eren i Nid?

Nid je ambiciozni seljačić koji je par puta napucao pogrešne ljude i sad je u ratu sa zDaVee, l0st, JTighty ekipom, uglavnom KOSuje, ne ide baš da juri ljude

eren je njegov drugar koga je feno ubio jedno 5 pute u petak/subotu mislim - ispred kuće dok je pokušavao da utrči i zatvori vrata :D

Kuća im je od tankera levo sa desne strane puta, moguće da imaju još neko mesto

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ona livada krcata sa resorsima i medvedima, levo od tankera kad dolazis sa puta. Ja sam kuci oko 18h, trenutno pravim c4, mrhe, ako ne dodjes sa onim bahatim kolicinama koje imamo tamo, raidovacu te i oteti sve :D 

Onda je odluceno, veceras idemo da sprcamo erena! Ali svakako treba potkresati krila i titanu.

YsKBe.jpg?1

Tu oko njih ima (u Metal valley-u) 1 metalna i 3 drvene baze, sve pozamasne. Zatim ako od tankera dolazis ka njima i prodjes, tu ima 2 bahato velike drvene.

Nemamo trenutno dovoljno za sve, tako da ja predlazem da udarimo na tu gde smo se zezali juce pa kud puklo. Ili da vidimo kakve su aktivnosti okolo, tj ko upada ispada iz koje gajbe pa da procenimo po kolicini killova koje je taj neko imao dal vredi napadati. :D

YsKBe.jpg?1