Litt Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Sta je ovo sad, kao Falkao dolazi na pozajmicu u Pul? Loool Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Valjda samo ako Real u naredne 2 nedelje ne posalje zvanicnu ponudu, ali je sigurno da hoce ako zavaljaju Dimariu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Rojo u Manchester. Osvajamo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 osvajamo, peto mesto za ligu evrope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 ako se ne dovede 1 valjani stoper,true story...ne znam zasto vlara ne dovede,pokidao je SP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Marcos Rojo iz Sportinga u United, Nani u Sporting o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Izgleda da je Rodzers ponudio 22mil za Balotelija.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Nosi! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Daj Boze da odbije. Ko bi sa onom simpanzom izasao na kraj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 ja bih pre kupio Balotelija nego Lavecija, a za bolje od njih dvojice, nemamo uslove. Nije pitanje para, nego što normalno niko neće u Liverpul Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 naravno da nije, ali je lik mladji od Lavecija, i zna više. Stoji da je budala, ali kako god okreneš, sa svim njegovim ispadima, od njega uvek možeš da očekuješ 10 komada po sezoni i par asistencija. A u ovom trenutku, to u Liverpulu možeš samo od Staridža da očekuješ, Sterling će da dobaci do 10, ali nije napadač, dok je pitanje ko će drugi da da gol (Lambert i Marković sigurno neće).Po meni sigurno bolji izbor i od Remija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Isto tako moze da dobaci i do 10 crvenih. Retardiran je i bice mi drago kad ga uvalimo nekome, pa makar ne kupili nikoga. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 ok, ko drugi? Da košta do 20 miliona, može da da 10+ golova u sezoni, i što je najbitnije, hoće da dođe?Bolje da dođe i Baloteli nego da spadnemo na Borinija i Lamberta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 pa Poldi je i meni bolja opcija, ali teško da bi ga Venger pustio u Liverpul. Mandžuka mi je drvo, a Lukaku je od starta promašena šansa, koja je odmah trebalo da se iskoristi. Mada je i tu pitanje da li bi ga prvo Murinjo pustio, i koliko je ovaj stvarno zgotivio Martineza, pa je možda hteo samo u Everton Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) Ja se potajno nadam da će Real zadržati Dimariu, ili da neće uspeti da ga proda što bi možda uticalo da ne kupe el Tigre-a :). Izjavio je da bi došao ako ne ostvari transfer u Real, pa makar i na pozajmicu od godinu dana. Edited August 21, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ja ne mogu da zamislim Balotelija i Staridža zajedno na terenu... A da nam treba još jedna zvečarka u napadu, treba nam. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Rizikujem da me šaljete u kujnu, pošto vidim da se svi kunete u njega, ali ja oduvek mislim da je Lukaku teško precenjeni lažni Drogba, koji nema dovoljno potencijala niti šanse da ga uhvati neka zver od trenera i kršteni plejmejker i da od njega naprave sličnu mašinu. Nije uvek pouzdan u prijemu, nekad mi deluje kao neodlučno kljuse dok traži poziciju, što je nedopustivo za nekoga ko hoće da prangija, igra toplo-hladno, a low tier mesari po Engleskoj su dovoljno jaki da mogu kako-tako da se izbore sa njegovom snagom. Takođe, mislim da bi Baloteli bio dobro rešenje za Liverpul! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) Falkao bi došao u Pul na pozajmicu samo za neke bolesne pare, što je po mom mišljenju bačena lova i veliki rizik.Poldi ako ode teško da će otići negde u Englesku, ima ponuda i iz Galate već. RvP je bio druga priča totalno... Takođe Murinjo nikako ne bi dao Lukakua Pulu, znate sami kakva je bila priča za pozajmicu Dembe prošle sezone Arsenalu, čovek je radio na svoju štetu samo da ne pojača konkurenciju (što ne kažem da nije pametno, ali tako je).Ja i dalje stojim iza toga da je Mario nebrušeni dijamant, ako neko uspe da ga ukroti biće to zverina od igrača...Pajo, nisi ti za kujnu naravno, ali brate grešiš za Lukakua :DPre svega ima 21 jebenu godinu.A... dosta realno :D Edited August 21, 2014 by alfa 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Vanja drug, no homo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Falkao bi došao u Pul na pozajmicu samo za neke bolesne pare, što je po mom mišljenju bačena lova i veliki rizik. Spominje se cifra od 200k nedeljno. Nije toliko strasno, Dimaria bi valjda u Unitedu imao 250k, ako dodje naravno, a suarez je imao 220k cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Nije u plati toliko problem.Liverpool to make ASTONISHING £12m loan bid for Man Utd and Juventus target Radamel FalcaoOvo je problem.Niko ne garantuje da se igrač neće povrediti... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Baloteli u Pulu - BBC. Mislim da će sabiti i da može da prangija uz Staridža, koji je isto car. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 o/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 ako se ukroti Mario pokidaće!:c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Nek je Rodzersu Bog u pomoci.... Ako izadje na kraj sa ovom budalom svaka mu cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts