trn Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Ne znam da li trolujes ali to je Daki koliko sam ja skapirao :D upade kali i sklonite ovo za best answer pls:D Edited January 5, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Daki je na forumu duze od tebe. Lolo Edited January 5, 2014 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Aj da kazemo da je Bajern car sto se tice organizacije iliti cega vec, ali je isto tako zlo kao sto kaze Vanja jer ima ubedljivo najvise para u Nemackoj i sada kupuje sve sto valja od glavnog/ih konkurenata za salataru i tako je jelte radio godina unazad i tako ce raditi godinama napred. Zvezda/Partizan se dokopaju para i otimaju jedni od drugih sve najbolje, fudbal bi komotno mogao da se ugasi kao sto je opusteno mogao da se ugasi u Skotskoj prethodnih godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Нисам знао да је Даки :сЈебига онда, није први пут да се упецам на њеогв трол! Edited January 5, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaratustrijan Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Nisam trolovao Alfy, Koma je napisao 300 redova, 20 argumenata, ti nisi napisao nista ali si u pravu i on treba da cita dalje. Spolja to tako izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 И ја сам му одговорио укратко.Може да напише још 10 пута толико, џабе кад је фејл.А и прочитао сам још једном овај његов текст и ништа конкретно није написао, сем да је сезонска 110 евра матори! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 plus za Komu ne volim bajern, al da su institucija, jesu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Па ти текстови су у рангу са текстовима ЦЗВ као стубу срБства :))) Свако пише оно што му одговара у тренутку. Потруди се да прочиташ нешто више о Бајерну мимо онога што су они сами платили да се напише о њима и можда ће ти бити јасније. daj nemoj me zajebavati molim te, ovo nisu 2 texta koja su se pojavila na tu temu i to je to, postoji citava istorija toga, a u nemackoj je to prica koju svi znaju a ja sam ti samo postovao neke primere На форуму си 10 дана, па једноставно не знаш какав је Кома у оваквим расправама. Немам ништа против њега лично, али ја стварно не желим да се упуштам у неку већу расправу са њим, пошто једноставно нема поенте. Рекао сам укратко, јачају себе тако што уништавају директне конкуренте. А за нацизам их ништа не може опрати. Морали су да играју Хитлерову Гаулигу и да отерају све своје Јевреје из клуба. Ок, али то није тај исти клуб ко пре 33ће и цела та организација и те паре и ти спонзори и шта већ о чему Кома прича долазе од тих 12 година који су провели у тој структури. Наравно да ће сада кукати како СУ ОНИ ЖРТВА КМЕЕЕ, зато што им то тако одговара.Мислим цела та Комина прича око те њихове организације је пресмешна. Хвали их ту нешто како су имба, а не помиње одакле им паре. Падају са неба? Или је од тих улазница од 110 евра по сезони? ОСТВАРУЈУ ПРОФИТ! А одакле, не зна се. То што неко има краља или шеика, а ови имба спонзоре, не значи да није исти курац. ako te zanima vise kako ostvaruju profit i odakle im pare - a ako zelis da saznas 'sve' o njihovim finansijama - http://swissramble.blogspot.com/2012/02/bayern-munich-opportunities-lets-make.html Aj da kazemo da je Bajern car sto se tice organizacije iliti cega vec, ali je isto tako zlo kao sto kaze Vanja jer ima ubedljivo najvise para u Nemackoj i sada kupuje sve sto valja od glavnog/ih konkurenata za salataru i tako je jelte radio godina unazad i tako ce raditi godinama napred. Zvezda/Partizan se dokopaju para i otimaju jedni od drugih sve najbolje, fudbal bi komotno mogao da se ugasi kao sto je opusteno mogao da se ugasi u Skotskoj prethodnih godina. zar mislis da niko drugi to ne radi ako mu se ne pruzi prilika? junajted i persi, celzi i esli kol, real i figo, junajted i ferdinand itd. klubove nije briga odakle je igrac, ako sabija i ako imaju pare, kupuju ga i to je to, ne tvrdim da nisi u pravu kada kazes da bajern kupuje od glavnih rivala, vec da nije 100% tako, da jeste, ne bi kupili thiaga iz barse vec gundogana iz borusije, ne bi doveli boatenga iz sitija vec bi vratili humelsa iz borusije ili bi doveli hovedesa iz salkea И ја сам му одговорио укратко. Може да напише још 10 пута толико, џабе кад је фејл. А и прочитао сам још једном овај његов текст и ништа конкретно није написао, сем да је сезонска 110 евра матори! e ovo je 100% jebeni trol, ja sam milion puta spamovao i lupao ali ako sada nije bilo konkretno e onda bolje da se vratim u malinjak i ne znam gde je tu fejl? jesam li nesto lupio, slagao, mozda nesto nije tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted January 5, 2014 Popular Post Report Share Posted January 5, 2014 Отишло се предубоко у причу о самом Бајерну, организацији, финансијама... а то није ни била поента мог првог поста. Небитно је све, ето и да нису наци и да је све до јаја и тачно то што причаш, стварно не желим да улазим у расправу о томе.Оно што мени највише смета и што је јасно као ноћ и дан је да играју прљаво, а то могу због свог надмоћног положаја и то је оно што стварно сјебава фудбал. Не мораш ни да гледаш оних последњих десет година о којима сам говорио, погледај само причу око Гецеа пред финале ЛШ и причу сада око Левандовског. Ти играчи као треба да дају све од себе за Борусију у тој ситуацији, како да не :)))Свака част Бајерну на свему, институција јесу свакако, али се понашају као класични монополисти, а то само заслепљен или глуп човек не може да види. Ја за тебе не мислим да си глуп :D 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) @alfa +1 od mene od reci do reci se slazem sa tobom. :) Mogli su da sacekaju sa objavom oko Levandovskog ali ne , oni su bas zeleli sad pre pocetka drugog dela da objave ....i da uznemire igrace i navijace BVB-a.. strasno. I koji ce im qr on pored Mandzuke i Pizzara ? Nego jednostavno imaju tu taktiku da pokupe najbolje igrace i oslabe direktnu konkurenciju. I sto je najgore od svega kaze njihov predsednik kluba da nece prodavati Mandzukica nego da ce cak dobiti novi ,duzi ugovor. lol. Edited January 5, 2014 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 lol bajern kriv za gecea i levandovskog. pa oni su smradovi koji potpisuju te ugovore, a da ne pricamo da je robert imao jos par ponuda na stolu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 пошто се играчи иначе много питају :)))ајде молим те, мојне те лалаленд приче :) 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 пошто се играчи иначе много питају :))) ајде молим те, мојне те лалаленд приче :) pa kako moze borusija da se pita u vezi levandovskog kad je 'free agent'? on je imao ponude i celzija i reala, njegov agent je izjavio da je ponuda reala bila finansijski najbolja ali on je na kraju odabrao bajern sini je u pravu, klub moze samo da prihvati ponude za igraca a na kraju on sam bira, boli uvo borusiju za koga ce da igra odredjeni igrac ako oni dobiju trazene pare na kraju krajeva, igraci biraju gde ce da idu, to su pokazali primeri hazarda koji je javno govorio kako ima ponude sitija, junajteda i celzija, to se videlo kod reusa koji je odabrao borusiju umesto bajerna iako su rumenige i ekipa ponudili boga oca, niko nije kriv borusiji i ostalim klubovima sto bajern moze da ponudi igracima kes koji oni hoce jer su alavi i zeljni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GibanicA Posted January 6, 2014 Popular Post Report Share Posted January 6, 2014 mrzi me sad da ti detaljno odgovaram, ali aj u kratkim crtama - ljudi su lepo napisali - bajern je omrznut zbog lusia, balaka, ze roberta, klosea i jos gomile takvih primera gde su otimali najbolje igrace rivalima kako bi ih oslabili..Odakle im uopste nadimak FK Holivud? Mogli su da uzmu igrace i od spolja sa tom finansijskom snagom ali nisu HTELI, HTELI su da oslabe Leverkuzen, Verder i sada Borusiju. UVek kad im neko uzme titulu ili bude mnogo jak, bajern im otkupi najbolje igrace. Isto se vec prividja i Draksleru AJde i o finansijama ako pricamo, i to malo sire od svisrembla..Ovo je kapitalizam, i on dozvoljava ljudima sa parama da dominiraju. U svim sferama, ne samo u fudbalu. Ti sad pravdas Bajern zbog nacina na koji imaju pare. Zar je to bitno ako ih koristis na ciganski nacin, kao Real ili ovde Bajern? a i to kako su u bajernu svi u odboru kao karl hajnc i kajzer fini i navijaci i ne vole lovu je nerealno sto pricas. Uli Henes je proneverio porez od jebenih 10 milki evra ili kolko? A isto je legenda Bajerna i direktor Ima klubova koji imaju pare na ovaj ili onaj nacin, i ne vidim zasto bi optuzivao jedne ili druge kako su do tih para dosli ili kako ih trose..Svi veliki su veliki i bezobrazni i trose ciganski i nema tu neke razlike..Samo sto u Engleskoj nema samo jedan Bajern nego i Siti i Celsi i Utd i Arsa i jeshe iz Totenhema, svi imaju PUNO para..tako da ne moze jedan klub da pootima sve najbolje igrace (cak i siti ima neke limite, nisu hteli da daju 64 za kavanija). U bajernu imaju vise od ostatka lige i onda se izdrkavaju. Koliko god volfsvagen upumpavao u volfsburg i kolko god oni imali para opet je to mnogo manje od bajerna jebiga, kao sto rekoh, kapitalizam svasta dozvoljava. I ja ako jednog dana udjem u milione, momentalno cu da kupim zvezdu ili neki klub i da se zajebavam. Jel ce to da me cini fudbalskim neznalcem ili arapskim kretenom? Ne, jednostavno imam pare i volim fudbal. I kapiram da ima takvih i sada na mapi. Naravno da ima i onih koji oce da zarade, i to je normalno. I onda ne razumem zasto je divni Bajern na bilo koji nacin drugaciji..Iskoriscavaju surovo svoju poziciju, isto kao Real Madrid. I zelim i jednima i drugima sve najgore na planu uspeha, naravno. Jos za bajern igra i Siptar.. sve u svemu, neka arsenal u cetvrtfinalu izgubi 8-0 od nekoga, samo neka izbaci Bajern, i fudbal pobedjuje :) p.s. - apropo karata - pre par nedelja sam platio ulaz u jebeni muzej Alijanca 12 evra. samo jebeni muzej od 150 kvadrata sa nekim trofejima i sranjima. Za obilazak stadiona sam morao doplatiti jos 16 sto me boleo bas kurac - to je 28 jura. Uporede radi obilazak bernabeua je 17 jura, emirata 20 funti. Tako da nisu bas samaricani u minhenu.. 3 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 btw necu da se ukljuchujem u celu prichu sa aspekta volimo/mrzimo Bajern, ali cu samo reci da lichno ne volim preterano njihovu transfer politiku, ali da volim u onim retkim situacijama u kojima odem u kladionicu da igram golove na Bajern :) ali ih svejedno ne volim preterano, jer smatram da vishe unishtavaju Bundesligu tom politikom nego shto je pomazu :) vezano za Arsenal htedoh da otkucam par stvari - dobijaju dosta novca od tv prava, to stoji, ali ne samo od tv prava, od mase drugih izvora, sponzora, navijacha itd. ali ih zarade poshteno. Arsenal je klub koji je podigao sopstveni stadion, klub koji je jedini solventan na kraju svake sezone u PL (od dolaska Vengera), shto se mora otposhtovati. Kakva im je transfer politika? Odlichna. Ne volim dodushe shto u PL nema toliko mnogo Engleskih igracha, to stoji, ali volim shto ima odlichnih igracha zbog kojih mi je veliko uzivanje da u slobodnim trenutcima odgledam po koju utakmicu PL. Da li je takvih utakmica bilo i pre toliko masovnog dolaska stranaca? Pa, bilo ih je, ali ne toliko.. Sada je realno lepshi fudbal za gledanje, maltene koju god utakmicu da si u prilici da pogledash, necesh zazaliti, a stranci u PL su makar mali razlog za sve to. E sada, da samo dodam josh i ovo - veliki sam protivnik onoga shto sada rade klubovi kao shto su Manchester Siti, PSG, Monako, shto je radio npr Anzi. koji dovedu masu igracha, izlupaju neke svote novca van pameti za njih, masa bude pretplacena, puknu po 300 milki u jednom prelaznom roku, a onda kada sponzor ode dolazi do totalnog sunovrata celokupne prezaduzene klupske strukture. Svojevremeno je Portsmut bio tipichan primer toga, odlichan klub za gledanje, novi momci u PL, imash zelju da navijash za njih, zato se trudish da ispratish njihove utakmice itd. a onda totalni sunovrat sistema. Propade klub kao Lids shto bi se reklo.. Zaista ne zelim da se to desi i nekome od velikana, zato cu reci josh jednom da maksimalno podrzavam poteze koje Venger radi kao menadzer Arsenala, odnosno nachin na koji troshi novac. Tako bi vecina klubova trebala da radi. Makar mi se tako chini iz ove perspektive. 1 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 mrzi me sad da ti detaljno odgovaram, ali aj u kratkim crtama pa kada bi se tebi kao menadzeru arsenala pruzila prilika da kupis engleza sabijaca od protivnika ili nekog random stranca sta bi ti uradio? sve te igrace koji su kupili oni su iskoristili na najbolji moguci nacin, igrali su u prvom timu, sabijali su i to je to, nisu ih kupili samo da bi sjebali protivnike - jos jednom se vracam na isto, ako igrac ima ponudu na stolu, on je prihvata, nije bajern kriv sto voli pare i veci klub a oni su bili poznati kao fk holivud ne zbog toga vec zato sto su u devedesetim bili tesko govno i vise su se pojavljivali na naslovnim stranama tabloida nego u sportskim magazinima ...His successors as coach, Giovanni Trapattoni and Otto Rehhagel, both finished trophyless after a season, not meeting the club's high expectations.[25] During this time Bayern's players frequently appeared in the gossip pages of the press rather than the sports pages, resulting in the nickname FC Hollywood to sto pricas zvuci kao da su iste pare recimo vorena bafeta i jebenog arkana? a ne znam kakav vise ciganski nacin pominjes, pa oni su jebeno izvukli borusiju kada su im pozajmili 2-3 milke pre nekoliko godina, da su stvarno hteli da sjebu rivala ne bi prstom mrdnuli, svake ali svake sezone igraju mec protiv nekog protivnika koji se nalazi u finansijskim problemima i dozvoljavaju im da zadrze novac od ulaznica, a sta radi real? igra protiv jebenih albanaca u tirani da bi zaradio kes uli henes je proneverio svoje pare to nema veze sa klubom, lepo je priznao i sada ide na sudjenje, kakve veze to ima sa bajernom? ne optuzujem nikoga, samo sam uporedio njihove pare i pare nemackih klubova pa ako pokupujes igrace das im basnoslovne plate, pocnes da pravis stadion, promenis boju i grb, povecas cene ulaznica i posle 2 godine se smoris i zapalis onda jesi kreten za cenu ulaznica u muzej si u pravu, 12e, ali si se sjebao za obilazak stadion, nije 16 vec 10, ulaznica za obilazak emirejtsa + muzeja je 18 funti, odnosno 22 eura, znaci isto kao u bajernu - http://fcb-erlebniswelt.de/en/infos/opening-hours-prices/index.php http://www.arsenal.com/emirates/emirates-stadium-tours drugo, taj muzej nema '150m2' vec 3.000m2 i najbolji je muzej u evropi - http://fcb-erlebniswelt.de/en/the-exhibition/ http://www.heinnews.com/football-soccer/bundesliga/bayern-celebrate-themselves-fc-bayern-munich-museum-opens/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 a ne znam kakav vise ciganski nacin pominjes, pa oni su jebeno izvukli borusiju kada su im pozajmili 2-3 milke pre nekoliko godina, da su stvarno hteli da sjebu rivala ne bi prstom mrdnuli Bez uplitanja u celu bayern peder diskusiju, video sam da je ovo jos neko pomenuo. Borusija je tad dugovala oko 200 miliona, bayern im je pozajmio 2m, tako da ih to definitivno nije ni izvadilo ni nesto preterano pomoglo, vise mi deluje kao "E vidite kakvi smo carevi, dali smo im pare da ne propadnu, mi brinemo za nase rivale" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Upravo procitao, mozda je bilo, Coentrao u ManU, pregovori u teku... i don't like this 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Aleksandar Hleb presao iz BATE-a u Turski Konjaspor. Lacina Traore presao iz Anzija u Monako (oko 10mil. evra). Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Djurdjevic u Viteseu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) ко је то?и Левандовски је већ 18 месеци Бајернов, толико о тој њиховој политици :))) Edited January 7, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Svi vi koji se toliko kunete u bajernovu politiku, kao velikog borca protiv nacizma i kapitalizma, pogledajte malo i raspitajte se o njegovoj vezi sa minchenom 1860, i sta se desilo sa tim slavnim klubom i zbog cega, pa onda pisite o njemu tolike hvalospeve. Ne budite naivni ljudi, ako mislite da politika nije DEBELO umesana u uspeh Bayerna manite se fudbala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Svi vi koji se toliko kunete u bajernovu politiku, kao velikog borca protiv nacizma i kapitalizma, pogledajte malo i raspitajte se o njegovoj vezi sa minchenom 1860, i sta se desilo sa tim slavnim klubom i zbog cega, pa onda pisite o njemu tolike hvalospeve. Ne budite naivni ljudi, ako mislite da politika nije DEBELO umesana u uspeh Bayerna manite se fudbala. 2006 godine 1860 je bio na ivici bankrota, tada je bajern kupio njihov procenat allianz arene i time ih spasao da ne bude da ponovo glume crveni krst, sam rumenige je izjavio kako je to bila cisto poslovna odluka mada, da su stvarno hteli da ih ostave da propadnu, opet ne bi nista uradili 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) ко је то? Onaj ćelavi špic iz rada, trebalo je da dodje u zvezdu, bio je letos u ekipi ljubinka drulovica kad su uzeli zlato do 19god.. Edited January 7, 2014 by DMAN Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 I koji ce im qr on pored Mandzuke i Pizzara ? Pored Pizzara ahahahahahahahahahahaha 1 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts