mohr Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Osvojio je korintijans 2012, kad je rafa benitez vodio celzi. to mi je potpuno promaklo,lepo si se setio,sto znaci,ipak 2 titule u poslednjih 10-tak godina :)) Edited July 19, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 http://www.thisisanfield.com/2014/07/loic-remy-set-complete-8m-liverpool-move/ Remy blizu LFC-a ! Zar nije pre par godina bila prica da on predje u Pul ali je pao lekarske? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Ne, West Ham ili Tottenham, tada je pao lekarske, 2009e ili 2010e Neki srcani problem je u pitanju bio Edited July 19, 2014 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 od Jacksona Martineza, Lukakua i svih pominjanih špiceva, na kraju dolazi Remy Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ne znam zasto Liverpul ovoliko fejluje iz godine u godinu sa tim pojacanjima. Da li ne mogu da privuku igrace, ili sta vec, ali sumnjam da su ovoliko retardirani. Kupuju krs za 25~30 mil i to sto su prodali Suareza za 90ak mil je bukvalno bolje da su ga poklonili. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ne mogu da fejluju vise od Totenhema sigurno :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 remi svakako jeste neadekvatno resenje za vrhunske rezultate, ali sa druge strane meni je fascinantno da je doveden Remi za 9 miliona a Borini prodat za 14 miliona Sanderlandu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 možda jeste velika cifra od 14m, ali Borini je imao odličnu sezonu u Sanderlendu, postigao je važne golove u finišu kad su se borili za opstanak i uklapa se u Poyetov sistem. Mislim da se tek sada polako navikava na PL, i da će igrati sve bolje i bolje. Još jedna važna činjenica jeste da je Borini poprilično mlad igrač, ima tek 23 godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 dao golove iz penala. Odlicno ste prosli, dali ste italian garbage za rezervnog reprezentativca Francuske kojem je prilicno kul Premijer liga. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 ospina u arsenalu,konacno vrhunski golman za njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) Hames ce nositi broj 10 u Realu..kuda ide ovaj svet..sve zivo pokupovase Spanija ce u novoj sezoni biti specijalno odvratna..ne znam kako da navijam za Farsu sa Buskecom i Rakiticem, a od Reala mi je muka odavno..Eto zbog Suareza je Barsa mozda malo manje odvratna..A plasim se da Atletiko nece moci opet da izdominira kao prosle sezone.. I valjda ce onaj singapurski peder da upumpa neku lovu u Valensiju, obecao je.. Inace - Liverpool agree fee for Dejan Lovren :) Edited July 21, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 tužno, koje nagomilavanje bespotrebnih igrača Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Evo Milnera cimaju izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Tuga. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Iskreno, ja bih voleo da vidim i Milnera, i, recimo Miku Ričardsa u Liverpulu - oni nisu prematori, definitivno imaju ili su imali kvalitet, željni su fudbala i dokazivanja, i ne mogu biti preskupi... Staridž i Kutinjo su dovedeni sa sličnim mindsetom, samo što su mlađi, i dobro je prošlo. Ima li još uvek ikakave naznake da će oni ipak napraviti neko stvarno veliko bum pojačanje - pominjan je Reus, čak i Jaja, ima li išta od toga ili tome sličnih stvari? Lovren je dobra kupovina, right? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 zar nije Henderson isti kao i Jaja Ture ? 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Mika mozda i jeste jer je mlad i jak, samo su ga povrede malo sjebale i cinjenica da mu je konkurencija bio pakleni Zabaleta.. A milner je dobar za izmenu i nista vise.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Chitam Miler sve vreme i pitam se shto ga pljujete i shta ce on u Liverpoolu. :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=oRhEj40okrQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Krkić u Stoke-u. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Place mi se kad vidim da jedan takav velemajstor kao Isko mora biti prodat ili jos gore mora sedeti na klupi zbog transfer politike `aj da kupimo bas sve` Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 (edited) Barcelona Sign Jeremy Mathieu From Valencia For €20m20 milki za tridesetogodišnjaka štopera... sranje je udarilo u ventilator! Edited July 23, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Mozda ce da igra levog beka umesto Albe? A za Krkica, ROFL JEBENI MARIO, sta bre radi ovaj Hjuz degenerik, Rori Delap se prevrce u grobu :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Matje ce da pokida, odlican stoper i zna da prenese loptu, skroz se uklapa u njihov sistem igre..para jeste mnogo, al su ljudi istripovali sa pljuvanjem, dobar transfer za barsu..igrace on glat jos 3 godine skroz fino Maskerano prelazi na dmf-a i automatski ce da zategnu vise.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts