alfa Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Ja ne znam zašto su doveli Markeca, kad imaju Hendersona :DA i šta će Pulu štoper, tu je moćni Martin! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 nemam plus da dam alfi, aj neko drugi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Ja pitao ozbiljno :-) Evo, daću mu ja plus umesto tebe... Edited July 15, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dobar je Markec, ja sam pratio Benfiku i mogu reci da je stvarno unapredio igru u svim aspektima, pogotovo se vidi da ima smisla igru i dobar pas. Realizaciju kad bi jos popravio kroz koju godinu bio bi ubica. Nema on neke atraktivne driblinge a la C Ronaldo, ali zato prolazi igrace ladno, sto je bitnije. E sad, on mi nikako nije za PL i bojim se da nece znati gde je kad ga krenu lomiti, da ce se naci daleko od prve postave dok se ne adaptira. Nadam se da gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 ne verujem da je dao tolike pare da bi mu grejao klupu, ili bio opcija za 20 minuta kao zamena videćemo i ne znam na osnovu čega si ovo zaključio jer su slične pozicije, a ako ostane Lucas, biće i on sa Alenom u toj kombinaciji. I ne znam što ne bi bilo tako, Gerrard će kako vreme prolazi sve više igrati DM-a nego CM/AM, naročito ovu poslednju, jer su tu pre svega Kutinjo, a i Lalana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) Konte napustio Juve... Pretpostavljam da ce doci do rasprodaje, Vidal ide u Manchester United, pretpostvaljam da ce otici jos par kljucnih igraca kao sto je Pogba... A taman sam se ponadao da ce Juve napokon moci nesto da uradi u ligi sampiona :( Edited July 16, 2014 by Gankaloth Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 nijedan italijanski tim nece moci nista da uradi u ls narednih dosta godina.. osim eventualno napolija, jer onaj lik dominira sa prodajama i kupovinama.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 neće ni oni, jer im je trener Benitez 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) Alegri novi trener Juvea :( Edited July 16, 2014 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Bas super sad ce dovesti Muntarija i ostale pacijente iz Milana i Isla ce da igra mesto Pirla :D 1 Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) Felipe Luis u Čelziju za 20 miliona funti. Edited July 17, 2014 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) i ovaj transfer je napokon zvaničan: It is believed the Gunners paid around 15 million euros/12 million pounds to sign Debuchy.:o Edited July 17, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 dusa me boli kad vidim krosa u realu jos kad je rekao da je real najbolji tim na svetu.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 a ne mancester je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 I jos je relativno jeftino placen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 "u evropi na svetu" styki pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 kobac ne spava Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 ali ako dodje mocni Zeremi Matje u Barsu sve ce se promeniti Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Ne znam kako niste izvalili da se Koma loži na Bajern poslednjih par godina... To zato što su realno najbolji, a Junajted se raspadao :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Tip lika koji navija za onog ko je prvi na tabeli :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 pa da je tako navijao bi za real? I ja sam se smorio kad sam čuo da je kroos u realu... ono, baš zato što hoću da vidim još jačih (a velikih) ekipa, želim jak Juventus u evropi, Mančester, zašto ne i Arsenal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Pa ne moze za svakog prvaka podjednako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 brate u poslednjih 7-8 godina, ne znam da li je ekipa iz južne amerike jednom uzela svecku titulu internacional protiv barse pre 6-7 godina cini mi se,secam se da su luiz adriano i pato igrali u napadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) internacional protiv barse pre 6-7 godina cini mi se,secam se da su luiz adriano i pato igrali u napadu Osvojio je korintijans 2012, kad je rafa benitez vodio celzi. Edited July 19, 2014 by nikola kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 http://www.thisisanfield.com/2014/07/loic-remy-set-complete-8m-liverpool-move/ Remy blizu LFC-a ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts